Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

Karikó Katalin újabb megalomán díjosztója

2021. december 17. - GABOR2

Ez teljesen friss, most olvasom, hogy Karikó Katalin újabb díjat vehetett át...

Hol van az a dolog most, mai minden más esetben van az ilyen nagy tudományos díjaknál, hogy a felfedezés, vagy elmélet készítése után olyan 20-30 évvel később osztunk díjat, mert ki tudja... lehet, hogy az elsőre fantasztikus elmélet, vagy munkásság hibás és hagyunk időt, hogy lássuk tartós lesz-e... Karikó esetében pl. annak, hogy vajon lesznek-e még mellékhatások, mert azt, hogy nem akadályozza meg a megfertőződést és továbbadást a "remek" vakcina, vagy inkább "vakcina" már tudjuk. Totál leamortizálódik most jópár ilyen díj.

Azonkívül az átadó megint nem vesz tudomást a világ olyan 50%-áról és mindenkinek a nevében beszél, vagy követeli, hogy az egész világ tapsoljon.

Pár idézet jön majd:

""A betegek várnak ránk" - Karikó Katalin átvette a Bolyai-díjat"

"Karikó Katalin és csapata olyan hazafutást ütött, ami nemcsak nekik fontos győzelem, hanem ennek tiszteletére

az egész világnak felállva kell tapsolnia"

Tapsolj és kussolj... Sztálin se kérhetne többet egy beszéde alatt.

Aztán...

"Rögös volt az mRNS technológia útja is, amit ma az egész világ ünnepel"

Szóval megint... úgy kb. sok ország lakosságának a fele van figyelmenkívül hagyva, akik nem, nem ünnepelik a ezt és nem is kérnek belőle, másrészről meg... rögös út?; Huhh; új módszer? Huhh; Senki se akar legalább középtávú teszteléseket, hogy árt-e? Minden más esetben meg kell? Ez is most úgy el van felejtve és... nem, azért mert sokaknak beadták még semmit se tudunk, a közép és hosszútávú hatásairól.

"Ma mindennél nagyobb szükség van a vakcinákra, de a lélekemelő őszinteségre is, az emberi képletre

- húzta alá Áder János."

Igen szükség lenne az őszinteségre is... vagyis szükség lenne rá, hogy ne cenzúrázzanak mindenki mást aki nem ért egyet... úgy csak a lakosság 50%-áról van szó. Emberségre is szükség lenne... pl. ne az legyen, hogy vagy vakcina vagy nem dolgozhatsz... vagyis éhhalálra ítélés...

Amúgy milyen őszinteségre lenne szükség? Talán arra, hogy ez egy biológiai fegyver, de nem lehet kimondani, mert akkor kitör a harmadik világháború; vagy valami egészen más? Milyen őszinteségre lenne szükség konkrétan? Továbbra is szükségben maradunk...

Amúgy pont a Karikó Katalin mondta nemrég, hogy az omikron változat mindenkit immunizálhat és nem okoz úgy tűnik senkinek nagy bajt... de persze csakis a vakcina jöhet szóba a magyar kormánynál.

"A betegek várnak ránk, gyógyírra várnak

- vetítette előre utalva arra, hogy munkásságát hasonló elszántsággal folytatja tovább."

A fölöslegesen elbocsátott orvosok miatt várhatnak... ja nem nálunk tán, mert nálunk most valami olyan a szabály, hogy le kell mondanod az állásodról, de a vészhelyzet miatt most nem mehetsz el... meg kell várni szépen, hogy vége legyen a járványnak... ami miatt elvileg el kéne küldeni a be nem oltott orvosokat mert veszélyesek... de csak miután nincs vészhelyzet mehetnek el... No comment.

Ennyi...

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr7416786666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

juaquin 2021.12.20. 14:46:18

A sok díjosztásból is az látszik, hogy megrendezett színjáték az egész. Akkor lenne elfogadható a sok díj, ha működne, amit csinált. Az hogy félévente rendszeresen kell oltakozni mindhalálig, az az eredmény? Ráadásul a világtörténelem legveszélyesebb oltássorozatával sem lehetett megállítani az egészet.
Egyébként maga Karikó Katalin is mondta korábban, de ez egyértelmű, hogy az oltás a szájban és az orrban lévő vírusmennyiséget nem tudja csökkenteni számottevően. Ebből az következik, ha mindenki, 100%-osan be van oltva, akkor az bullshit, hogy az oltás megállítja a vírust! Csak egy picit gondolkodni kell, hogy ennek ellenére miért teszik kötelezővé...

GABOR2 2021.12.23. 20:42:10

@juaquin: És amúgy még ezután is kapott valami díjat. Semmi az ami korábban volt, hogy várnak sok évet és azután megy csak a díj, hisz kiderülhetnek dolgok... Nem semmi ilyen. Gyanus... alighanem mint sok más díjnál is itt is megvették azt, hogy ki legyen a győztes és hát ez a propaganda része. A Nobelt azért nem kapta meg, ott tán azt még komolyan vették, hogy azonnal semmiért se szabad rögtön díjat adni. A Nobelt sokszor akár 30 évvel osszák ki... kivéve mondjuk a Béke díjat... Meg is szívták Obamával.
süti beállítások módosítása