Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

Joe Biden kamikaze módban

2021. december 17. - GABOR2

Ez se lesz hosszú...

A trend folytatódott, Biden népszerűsége zuhan, de az alelnöknője népszerűsége még jobban, ami azért is érdekes, mert sokan őt akarták Biden utódjának, az első női elnöknek.

Egyszerűen minden csoportnak egyre inkább elege van belőlük.

Az amerikaiaknál nagyon rég nem látott infláció van. Ők ugye ész nélkül nyomatják a pénzt fedezett nélkül úgy általában is, most viszont még a szokásos mehanizmusok se elegek, hogy az amerikaik ne érezzenek valamit ebből, mert most baromi sok új pénzt csináltak a semmiből.

Igazából az olajárak ezért is ugrottak meg, mert ez a mechanizmus része, hogy szétterjesztsék a világ többi országára is az amerikai inflációt.

Ugye, a olajat elintézték, hogy csak dollárral lehessen vásárolni a legtöbb helyen és azért kell mesterségesen emelkedni az áraknak, hogy a többi ország szerezzen be még több dollárt... amiből az amcsiknak most van bőven és azáltal, hogy a többi ország elviszi az USA-ból a dollárt csökken az infláció.

Viszont most olyan giga sok  pénzt csináltak, hogy baj van, mert az USA-ban is mostmár magas lett az üzemanyagok ára, ami miatt más dolgoknak is nőt az ára durván és így ott is van erős infláció.

És Biden nem nagyon tesz semmit, hogy csökkentse az üzemanyag árakat közvetlenül, mert akkor meg a világban szétterítő mechanizmus szenved csorbát.

Vagyhát... talán megtette, mert úgy láttam a tankolásnál, hogy már jóval 480 alatt vagyunk egyes kutaknál.

Tehát... akkor Bidenék miért gondolták meg magukat?

Nos... talán ezért:

"Biden re-election poll shows dismal 22% support; Harris even worse at 12%"

Addig feszült a húr, hogy mostmár az amerikaiknak csupán 22% szeretné látni, hogy Biden újra akarjon indulni és az alelnöknőjét csak 12%!!!!!

Vagyis az USA-ban pattanásig feszült a helyezet és rájöttek, hogy amit tesznek az politikailag kinyirja őket.

Viszont így meg az eredeti úton lehet majd baj...

Az amerikai ilyen... vicces műsorok már totál politizálódtak az USA-ban és ugye baloldaliak, néhány független egyéni Netflix humorístát leszámítva.

És Biden videóhívással megjelent az egyik ilyenben és már megint sokadjára behúzott magának egy öngólt, ezt nézzétek meg.

A "vicces ember", aki azért van ott, hogy nyaljon neki megkérdezi, hogy szokta-e nézni a népszerűségét mérő kutatásokat, mire mondja, hogy... Már nem....

Ez a nem éppen szerencsés válasz arra készteti a műsorvezetőt, hogy megálllás nélkül úgy tegyen mintha röhögne, mert ilyen totál önmagát lealázó válaszra még ő se számított és nem igazán lehet megmagyarázni vagy semmi... Maga Joe Biden is tudja, hogy baromi sz@rul áll, de ma már inkább oda se néz... Úgyhogy mindketten jót nevetnek azon, ( mindketten kínosan )hogy milyen nagy sz@rban vannak... ami miatt az amerikai lakosság is sz@rban van.

Berakom rögtön arra a részre: VIDEO

Ez is most csak ennyi...

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr2816786632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

GABOR2 2021.12.17. 20:32:02

Let's go Brandon!!!

bandiras2 2021.12.17. 20:58:09

Esetleg egy bejegyzés erről? Az egész vid jó, de a lényeg a vége.
youtu.be/XFShD7xGIe0

GABOR2 2021.12.17. 21:11:48

@bandiras2: Hi! Most belenézegettem.

Úgy látom arról van szó, hogy nemrég még úgy tűnt, minden szép és jó lesz a középosztálynak aztán meg csak egyre rosszabb.

A témát érintettem a "Az inniváció nem oldja meg a problémákat" sorozatomban, amikor is több részben megmutattam, hogy az innováció hasznát szépen megtartják mind maguknak a cégek, tehát hiába termel egy ember ma sokkal többet és okoz sokkal több bevételt... ő ebből a növekedésből egy ideje nem részesül... tehát kamu, hogy ahhoz, hogy növeljék a fizetésed kell, hogy innoválj, meg jobb legyél... sok éve nem adják meg az ebből korábban mindig járó részed.
süti beállítások módosítása