Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

Biden és a koronavírus

2021. október 27. - GABOR2

Biden elfogadottsága tovább zuhan.

"Zuhanórepülésben van Joe Biden népszerűsége"

"Kilenc hónappal a hivatalba lépése után rosszul áll Joe Biden támogatottsága az amerikai lakosság körében, amely problémát jelenthet a demokratáknak a jövőre esedékes félidős kongresszusi választáson - írja a CNN."

Igazából lehet még örülnek is és direkt amortizálják a népszerűségüket, hisz most nem mutogathatnak a Republikánusokra, hogy miattuk nem tudják megcsinálni a radikális világmegváltó terveiket.

És egyre csak gyűlnek a be nem tartott igéretek... legtöbb baloldali ígéret.

Nem lesz ingyenes főiskola:

"White House drops free community college from its spending bill"

A progresszívek emiatt is csalódottak:

"The Biden administration's program to make community college tuition-free will not become a reality in this round of the president's spending priorities, leaving progressive groups disappointed."

De ugyanúgy nem lesz ingyenes egyetem, plusz mostmár a környezetvédelmi kiadásokat is megvágták.

Amit viszont kapnak, hogy Biden meghírdette a világ első "nemzeti genderstatégiáját":

"Biden Administration Unveils National Strategy To Achieve Gender Equity"

Bár nemzetinek van írva, de kiderül, hogy külföldön is terjeszteni akarják:

"The plan outlined ambitious goals to help women achieve parity with men in the United States and abroad, by addressing the primary obstacles to women’s advancement."

Szóval most is azt lehet mondani, hogy ami nem kerül pénzbe, baloldali... ötlet azt támogatják, ami pénzbe kerül azt nem. Ingyen ki lehet osztani a világot, hogy "bigott", a talibánokkal már meg is tették.

De nemcsak simán Biden népszerűsége zuhan be, hanem azon emberek száma is, akik szerint  agyilag elég épp ahhoz, hogy elnök legyen. Mostmár a többség azt mondja, hogy nem elég épp.

"Nolte: 58% Say Joe Biden Not Mentally or Physically Capable of Being President"

És ez a felmérés még azelőtt volt, hogy történt az a bizonyos nagyon durva dolog amit senki se tud hovarakni...

A CNN-en volt egy interjúja; egy olyan ahol állnak és járkálnak interjúű közben. Több nagyon fura dolog is történt, de a legfurább az, hogy Biden beállt tán 40 másodpercig egy nagyon fura pózba és meg se szólalt és a riporter is később mondta, hogy "nagyon igyekezett nem észrevenni a dolgot". Ha mást nem azt checkoljátok le, mert már önmagában ez jelzi, hogy valami nem óké. A média úgy nevezte el a dolgot, hogy "Képzeletbeli Jet Pack", "Imaginary Jet Pack". De volt olyan is, hogy nem figyelt a riporterre, hanem azt mondta, hogy hírességeket lát a közönségben. Vagy elkezdett beszélni, nem emlékezett egy helységnek a nevére, aztán hirelen megszólalt, hogy... "Mit csinálok én itt?". De volt egy politkai válság kirobbantására alkalamas pillanat is. Az USA nyitva hagyja a lehetőséget, hogyha Kína megtámadja Tajvant, akkor a saját haderejével ténylegesen is be avatkozna-e Tajvan oldalán, most viszont Biden simán kijelentette, hogy be fognak avatkozni ez esetben. A Fehér Háznak azonnal ki kellett adnia egy korrekciót, hogy igazából nem változott semmi ahhoz képest ahogy eddig hozzáálltak a dologhoz. És ez amúgy elindított egy láncolatot, mert a tajvaniak bátran beszóltak Kínának most, a kínaiak is fenyegetőznek. A szakértékők szerint Biden megint csak félrebeszélt:

"White House repeats no Taiwan policy change; experts see Biden gaffe"

De ez még egyáltalán nem volt még minden. Ez a cikk öt furcsaságról ír, amiről "talán lemaradtál". Ez duplán vicces, mert miért is maradtál le róla... ja mert a CNN-en volt... amit már kb. senki se néz. De ezen az ötön kívül is volt még furcsaság. Nézzétek meg videók is vannak róla. Biden egyértelműen nincs rendben.

"Joe Biden Town Hall—Five Strange Moments You Might Have Missed"

Ja, amúgy az USA-ban most ilyen ellátási nehézségek vannak, amivel kapcsolatban azt mondták, hogy Biden már tán tavasz óta dolgozik, hogy megoldják, de aztán most talán pont a CNN interjúnál volt az, hogy kiállt és elmondta, hogy nem fog tenni semmit, mert nem tehet semmit...

És megjelentek cikkek arról, hogy az emberek ne navalyogjanak az ellátási gondok miatt, hanem tanulják meg csökkenteni az elvárásokat Biden felé:

"Don’t rant about short-staffed stores and supply chain woes" 

"Rather than living constantly on the verge of throwing a fit, and risking taking it out on overwhelmed servers, struggling shop owners or late-arriving delivery people, we’d do ourselves a favor by consciously lowering expectations."

Ez az egész dolog persze mesterségesen van csinálva. Vannak felvételek, hogy a raktárokban a partokon hegyekben állnak a termékek, csak nincsenek soffőrök akik elvigyék... mert kirúgták őket mert nem vették fel az oltást.

Amúgy múltkor írtam erről a " Let's go Brandon!"-ról, mai igazából "F@ck Joe Bident!" jelent. Totál elterjedt és rengeteg vicces videó és meme van róla. Próbálják visszafogni. Pl. Biden meglátogatott egy nyomrék valakit akit Brandonnak neveznek és próbálják elhitetni az emberekkel, hogy innen jön a meme, hogy igazából a nyomorékból csinálnak viccet, de persze ami ennyire elterjedt annál ez nem fog menni. Készült több dal is, az egyik, egy rap  különösen  népszerű lett, én is már vagy százszor meghallgattam, mert amúgy is jó lett és Kanadában és USA-ban is a leghallgatottabb zene lett több csatornán... erre törölték a készítőjének a csatornáját több helyen is, Youtube, Tiktok, mert tán egy mondatban amikor felsorol dolgokat amik rosszak megemlíti a kötelező oltást és erre hivatkozva törölték őt. De a "Let's go Brandon!" él és ... nagyon vicces.

Aztán ami a koronavírust illeti...

az amerikai Nemzeti Egészségügyi Központ (NIH) beismerte, hogy a vuhani labort pénzelték olyan kutatások elvégzéséért, ami denevérből származó koronavírusokon végez olyan változtatásokat, amitől azok még durvábban fertőznek majd. Ezt hónapokig tagadták... Ja és az ottani egészségügyi megmondó-sztár ember Fauci volt ennek a főnöke, aki így úgy tűnik hazudott a Kongresszusnak... de ő a főnöke ennek az egész koronavírus örületnek az USA-ban...

"Súlyos beismerés Amerikától: pénzzel támogatták a koronavírus-kutatást a vuhani laborban"

Szóval én elég agályosnak tartom, hogy az vezeti a védekezést... aki könnyen lehet létrehozta ezt az egészet és nyerészkedik rajta.

"Több hónapnyi tagadás után beismerte az amerikai Nemzeti Egészségügyi Központ (NIH), hogy közvetetten anyagilag is támogatta a vuhani víruslaborban folyó, denevérből származó koronavírusokon történő vizsgálatokat – olvasható a Yahoo News felületén."

"Korábban az NIH tagadta, hogy koronavírus-kutatásokat finanszíroztak adófizetői pénzből, most már csak azt tagadják, hogy a kutatásoknak köze volt a világjárványt előidéző Covid-19-hez."

"ANYAGILAG TÁMOGATTÁK AZ ECOHEALTH ALLIANCE NEVŰ NONPROFIT VÁLLALATOT, AMELY A VUHANI VÍRUSLABORRAL PARTNERSÉGBEN AZT KUTATTA, HOGY TUD A DENEVÉREKBEN FELLELHETŐ KORONAVÍRUS-TÖRZSEKET FERTŐZŐBBÉ TENNI."

És miközben egyre több korábban nem mainstream válik mainstreammé, Bidenék ezerrel rákapcsolnak, hogy még a gyerekek is szupergyorsan megkapják ezt az oltást... a felnőttek meg haljanak éhen, ha nem oltatják be magukat:

"White House details plans to vaccinate 28 million children ages 5-11"

Egy dologba biztos vagyok... ami ekörül az oltás körül van az nem normális... nagyon.

Igazából már a "mainstream tudományt" se követik.

Mert van arról tanulmány, hogy egy kisgyerek szervezete sokkal jobban megbírkózik a coviddal, mint mondjuk egy 70 éves  beoltott.

"Covid and Age"

"An unvaccinated child is at less risk of serious Covid illness than a vaccinated 70-year-old."

Szeretik azt mondani Bidenék, hogy ők a tudomány szerint járnak el, de még a mainstream tudomány se támogatja a gyerekek oltását:

"Scientists not backing Covid jabs for 12 to 15-year-olds"

Egyre kevésbé bízok meg a maintreamben...

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr1316737002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása