Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

Kultúrháborús történések - különkiadás - 12

Választások: mi történt és mi várható

2020. november 13. - GABOR2

Na gondoltam, hogy nem lesz egyszerű menet ez a választás...

Számomra ebben a választási mizériában az a leg... csodálatraméltobb(?), hogy meg lehet csinálni, vagy talán inkább... úgy gondolják, hogy simán megtehetik, hogy a világ legnagyobb hatalmúnak mondott emberét és hogy mit mond azt totál levegőnek nézik. Még ennél is nagyobb dolog, hogy a mögötte, százmilliós nagyságrendben  levő embertömeget is levegőnek nézik.

Trump szerint csalások történtek a választáson és ennek utánna kéne járni, de ezt a baloldali média először nem is közölte, aztán megalapozatlannak, túltárgyaltnak állította be, a közösségimédiák meg minden bejegyzéséhez hozzárakták a kis megjegyzéseiket, hogy "vitatott" amit mond, vagy "túltárgyalt".

Egyszerűen döbbenet, hogy a világ legnagyobb hatalmú emberét és a mögötte levő százmillós tömeget úgy lealázzák mintha kb. az oviban lennénk.

Persze van valami nyomatéka, hisz mint tudjuk a baloldali gondolkozású emberek nem olvasnak más forrásokat a sajátjaikon kívül... de most ők egymás után élhetik meg a sokkokat, hogy mostmár nagyon nem lehet előlük a valóságot teljesen elrejteni.

Mindazonáltal Trump oldaláról is illik beszélni... Maga Trump - legalábbis amennyit láthattunk belőle - nem adta fel, de azért voltak sokan akik miután azt látták, hogy mikor lefeküdtek még Trump akár több százezer szavazattal vezetett több helyen, mire felkeltek valahogy hirtelen minden megfordult és úgy voltak vele, hogy ez van..., vagy várták, hogy most mi legyen: fogadjuk el, vagy küzdjünk. De voltak árulók is. Fox Newsnak mostanában több mindent felróttak már a választás előtt, de most a választásoknál is hamisan Bidennek mondott egy államot amikor még ment a szavazás és ezért sokan lehet el se mentek végül szavazni, mert úgy látták nincs értelme. De a "fura" dolgok folytatódtak. A Fow News tulajdonosának felesége, miután azt hitte, hogy Biden nyert, kitört örömében, hogy "Igen, megcsináltuk!". Aztán később volt az a "incidens" is, hogy már napok óta lehetett tudnia azoknak akik a baloldali médián kívül is olvasnak mást, hogy csalások történtek és erről tartott egy beszámolót Trump - talán szóvivőjének mondható - embere. És a Fox News is azt csinálta ami mostanában nagy divat lett a baloldali médiában... elvágta az adást, mondván... nem lehet tudni, hogy hazudnak-e ott. Igen, eljutottunk oda, hogy simán megcsinálják a "hírforrások", hogy mondjuk mond valamit Trump és előben megszakítják, hogy "megóvjanak" a félretájékoztatástól. Itt ebben az esetben az a vicces(?), hogy ezt úgy csinálták, hogy az egész összejövetel arról szólt, hogy bemutassák a bizonyítékokat a csalásokra, mire a Fox News elvágta az egészet, hogy amit állítanak Trumpék azok megalapozatlanok lehetnek. De később elkezdett nagyon is éledezni a remény Trump oldalán, mert tömegesen jöttek az adatok a csalásokról.

Mindazonáltal ezekről a reményekről akik baloldai híreket olvasnak kb. semmit se tudhattak és ez elvezet a másik legérdekesebb(?) dologhoz ami megmutatkozott. Ez pedig az, hogy a baloldalon ki lehet dobni ma azt, egy szempillantás alatt, a kukába ami tegnap még a legeslegeslegesleghelyesebb nézettnek számított. Itt a választás esetében ez az volt, hogy "Nem szabad egy jelöltnek se kikiállítania a győzelmét, addig amíg az össszes szavazat be nem érkezett és meg nem számolták." Ami lehet, hogy december végefelé lesz meg. Igaz, hogy Trump miután látta hatalmas előnyét mondta, hogy nyert, de még azután is azt mondták a Demokrata oldalon, hogy úgy kell lennie, ahogy az előbb írtam és "Számolják meg az összes szavazatot, minden szavazat számít, addig nincs nyertes! " Aztán mi történt? Fura módon Biden neve mellé kérült hipp-hopp több millió szavazat és... eláraszott mindent a hír: Biden nyert, még a jobboldali csatornák is ilyen címekkel vártak... semmi kétség sincs, Biden nyert. Biden meg megtartotta a győzelmi beszédét, meg állítja már fel a csapatát... Az, hogy kevesebb mint 24 órája még azt ordította arról az oldalról mindenki, hogy nem szabad előre győztest hírdetni... már régi nóta, le van sz@rva, mintha sohase lett volna. És akkor így elkezdték ontani a híreket, amiben szó sincs róla, hogy lehetne másként minthogy Biden már nyert, meg a nyugati külföldi vezetők is hírtelen mind gratuláltak a "győztesnek".

Maximum annyi hír jöhetett, hogy Trump szomorú és próbálják vígasztalni az emberei azzal, hogy még van esélye, aztán a fordítottja, hogy Trump próbálja ezzel vígasztalni a többieket, meg, hogy Trump azt állítja, hogy csalás történt, bizonyítékok nélkül. Már napok óta, egy halom bizonyíték van a csalásokra, de mindenütt ez ment a baloldalon, hogy egy mondattal elintézték, hogy "nincs megalapozva" és nem is vesztegettek rá több mondatot. Beraktak Trump mondataihoz "factcheck"-eket vagyis tényellenzőrő linkeket, de azok pl. olyan oldalakra vezettek, amik csak arról szólnak, hogy általában eddig az USA-ban nem voltak nagy választási csalások. Ez pedig nem üti azt, hogy most úgy tűnik van. A hírbemondók sírtak először a meghatottságtól, aztán meg attól, hogy Trump nem adja fel, meg, hogy tudták, hogy nem adja fel, csak amikor látták, hogy tényleg nem, az még jobban fájt nekik mint hitték... De mindegy, mert nincs esélye. Mekkora nagy sokkot élnek át most, hogy mostmár azért ezt-azt el kell árulniuk a baloldali közönségnek, hogy talán Trump még ... nyerhet.

Most viszont beszéljünk egy darabig úgy a választásról, mintha tiszta lett volna, meg mi lesz, ha Biden nyer, de ezek után visszatérek a csalásokra, amikből van jó sok és bizony a számítástechnika és drága barátunk, a felhő is részét képezi a problémának.

Voltak szavazatok amik normálisan, hagyományosan voltak leadva és nem hipp-hopp jöttek elő és ezekről is voltak már elemzések. Tehát amikről most beszélek nyilván nem végleges adatok, de sokat elárulnak. Még egyszer... most úgy csinálunk mintha nem lennének ezek a csalások és Biden nyert.

Trump minden kisebbségi körében növelte a népszerűségét jelentősen, különösen a latinók körében. Most jogosan felmerülhet benned, hogy akkor méééé nem nyert, hisz korábban azt írtam, hogy akkor nyer. Nos... bár Trump növelte jelentősen a szavazóinak számát a kisebbségek között, sőt bár ezt csak egy Postcastban hallotam, állítólag még egy elnökre se szavazott ennyi kisebbségi mint Trumpra, de közben veszített egy csomó szavazót... a fehérek között. Így van, miközben azzal nyomul mindenfele a baloldal, hogy mennyire rasszista Trump, a fehérek azok akik kevesebben szavaztak rá és a kisebbségiek akik jóval többen. Ha Trumpnak most annyi szavazat lenne a fehérek között mint volt 2016-ban, akkor még ha Biden meg is tarthatná minden csalással szerzet szavazát Trump akkor is fölényesen győzne.

Egyébként rekord mértékben szavaztak az amerikaik. Gondolj egy számra, hisz ez a demokrácia fellegvára, mennyi lehet a rekord? 90%? Nem... a demokrácia nagy országában 64,1-66,5% között mentek el szavazni. Ez pedig azt jelenti, hogy Bidenre többen szavaztak mint bárki más elnökjelöltre eddig, tíz millióval verte Obamát... és ez azért érdekes, mert azt látom baloldali Youberek műsoraiban, hogy... ezt még ők se hiszik el, vagy hát akik megszólalhatnak a műsorukban mondogatták, hogy sem ők, sem akikkel beszélnek nem tudják elhinni, hogy Bidenre többen szavaztak 10 millióval mint Obamára. Sőt tán van egy olyan bizarr felmérés is, hogy a lakosság 60% nem hiszi el, hogy Biden nyert. ( Nem mentettem el, és most mindenfele más hasonló szöveg jön fel a keresőbe.)

Viszont, ha Biden a legtöbb szavazattal megválasztott elnök, Trump a második legtöbb szavaztott kapott jelölt, hisz minimális a különbség. Több helyen azt lehetett olvasni, hogy miután varázsütésre Biden kapott több százezer szavazatott, még így is van ahol nincs tízezer szavazatnyi előnye. Egy példa egy hírfolyamból:

"Magyar idő szerint szombat hajnalra Nevadában a korábbi 20 137-ről 22 657-re nőtt Joe Biden előnye annak nyomán, hogy 92-ről 93 százalékra emelkedett a szavazatok feldolgozottsága. Az állam hat elektort ad. Pennsylvaniában - amely 20 elektort jelent - 96 százalékos feldolgozottságnál 27 130-ra nőtt a különbség Biden javára. A 11 elektorral rendelkező Arizonában Donald Trumpnak sikerült szépítenie, 97 százalékos feldolgozottságnál azonban változatlanul Biden vezet 29 861 szavazattal. A 16 elektort "érő" Georgiában, ahol 99 százalékos a feldolgozottság, Biden előnye hasonló, mint korábban volt, 4289 szavazat."

Ha elfogadjuk, hogy nincs csalás és ennyivel nyert meg állomokat Biden ,akkor felsejlik az, hogy ugye a techcégek azt állították, hogy 10%-nyi embert szerintük a manipulációikkal el tudnak lopni Trumptól... most a választás előtti trükküzésekről beszélek. Nos, ha ennek csak egy töredéke igaz, akkor ha Trump megszabázolyta volna ezt a szektort, mint ahogy azt belengedte, meg sok konzervatív influencer szerette volna, akkor simán nyer. És ez az ő egyik legnagyobb ballépése, hisz neki ott volt ez a történelmi és talán sohavisszanemtérő alkalma, hogy megtegye, de nem tette meg. És most bohócot akarnak belőle csinálni pl. a sok kis címkézésekkel a hozzászólásaihoz. De azt se szabad elfelejteni, hogy ugye Biden fiának ügyét cenzúrázták úgy, hogy nem lehetett besorolni a tévinformációkhoz azt, egyszerűen csak megtették, és ez is akár döntőnek tekinthető, hisz olyan kevesen múlott sok állam.

Az is kérdés lehet, hogy Trump összeségében mennyi szavazót veszített el, hisz vesztett a választáson... Nos, több van neki mint valaha, szóval úgy veszített, hogy bővítette a szavazóinak körét... most nem tudom, hogy simán 8 millióval vagy a kisebbségiek között 8 millióval, bocs, de annyi, de annyi hír volt és egyszer kitörlődött a hírek egy része amiket lementettem, hogy fontos. A feketék között is növelte szavazóit Trump igaz, annál jóval kevésbé mint várni lehett, a nők között is, a kisebbségi nők között is...

Itt van egy hír arról, hogy a latinók között növelte a támogatóit óriási mértékben:

"Trump's gains among Latino voters shouldn't come as a surprise. Here's why."

Amikor kijöttek ezek az adatok, hogy Trump mennyivel növelte a kisebbségiek körében a szavazóit, az is világossá vált, hogy a baloldalnak valamit ezután változtatni kell a faj és fehér felsőbbrendűségi elméletén és ennek már talán vannak jelei. Az egyik baloldali "gondolkodó" mutatta is az irányt... azok a kubaiak akik Trumpra szavaztak nem tekinthetők "latinóknak". Ez csak Twitteren leadott üzenet volt, amit szintén elvesztettem, de ha néztél választásokról angol nyelvű videókat, biztos találkoztál vele, idézték. Vagyis egyre inkább azt veszik elő, hogy a "fehérség" az nem bőrszíntől függ... persze felmerül, hogy akkor miért így nevezik, dehát ahhoz el kéne ismerni, hogy a stratégiájuk, hogy minden kisebbségi csak a Demokratákra szavazhat megbukott. Így viszont lehet azt mondani, hogy mondjuk az a fekete aki Trumpra szavazott nem is fekete...

"NONWHITE VOTERS ARE NOT IMMUNE TO THE APPEAL OF RIGHT-WING POPULISM"

Abba is érdemes belegondolni, hogy ha Trumppal kapcsolatban a média fair, semleges, nem pedig totál ellenséges... talán ő lenne a valaha volt legnépszerűbb elnöke az USA-nak. Mindezek ellenére növelte a szavazóit sok millióval és a szavazó felmérők totál mellélöttek, amikor azt mondták Biden simán nyer:

"Nagyot tévedtek a felmérések: centiken múlott, hogy Biden győzni tudott Trump felett"

Oké, de mit várhatunk egy Biden kormányzattól?

Bidentől sokan azt várják, hogy meghaljon hamar és az alelnöke legyen az elnök, de ezt most hagyjuk.

Először is... a történelemben volt úgy, hogy látszólag semmi akadálya nem volt, hogy valamelyik oldal megvalósítsa terveit, de aztán valahogy fura mód teljesen másként alakult az irány. De elvileg a lehetőség ott van és ez Biden esetében az, hogy a világ még inkább az SJW képére lesz formálva majd.

A világ, ugyanis Bidenék pl. Orbánt is el akarják takarítani az útból és ezt a "győzelmi beszéde" után is világossá tette Biden:

"Biden stábja azt ígéri, hogy leleplezik majd a korrupt, illiberális vezetőket"

Ez különben amúgy lehet jó is, mert Orbán talán újra el kezd törődni az emberekkel, meg kell majd tennie, ha azt akarja, hogy százezrek vonuljanak a Békemenetén. Most ugyanis egy vicc amit gazdasági válságkezelés címe alatt csinál.

Egyébként ugye most vannak ezek a bezásárok, kijárási tilalom már 20 órakkor... lehet inkább azért van ez, mert fél, hogy majd Trumpot erőszakkal távolítják el végül és ezzel párhuzamosan majd az egész hálózat egyszerre akar majd leszámolni vele is, meg mondjuk a lengyel vezetéssel is.

Merthogy már azt kezdik belengetni, hogy Trumpot erőszakkal kéne eltüntetni az irodájából már most és Trump is lehet készül valamire, hogy ezt megakadályozza és a hadsereg vele legyen, hisz pont most leváltotta a Pentagon fejét és hát... saját rajongóját tette meg vezetőnek.

"Az Obamát terroristavezérnek nevező dandártábornok a Pentagon új vezetői között"

"Kulcspozíciókban történtek személyi változások az amerikai védelmi minisztériumban (Pentagon) kedden, miután előző nap Donald Trump amerikai elnök menesztette Mark Esper védelmi minisztert."

De még visszatérve Biden újabb fenyegő cikkére... ebben is az áll, hogy rühellik az amerikaik, hogy pl. mi Kínával egyre inkább szorosabbra kötjük a kapcsolatokat és ha állandó olvasóm vagy már tudod, ezt bizony már Trump nagykövete is erősen nehezményezte, sőt, alighanem emiatt mondott le, leginkább az 5G ügyek miatt, merthogy Orbán a kínaiakat választotta ezügyben. Erről sokat írtam, olvass vissza ha érdekel. Na, viszont Biden eseténben nem fogják majd vissza magukat úgy mint Trump emberei. Sőt azt se felejtsük el, hogy Orbán már ellőtte a "Hogy ha békén hagytok akkor veszek tőletek egy csomó fegyvert" opciót Trumpnál.

"Biden arra készül, hogy a vámháborún túl is fellép Kínával szemben, és az emberi jogok helyzetét is számon kéri a pekingi kormányon, különös tekintettel Hong Kong elnyomására, és az ujgurok koncentrációs táborba zárására. Továbbá fel akar lépni a kínai technológia terjedése ellen is"

"A Biden-kormány a várakozások szerint a mostaninál átfogóbb nemzetközi szövetséget szeretne a kínai technológia terjedése ellen. Ehhez viszont az kell, hogy a potenciális szövetségesek együttműködőek legyenek, és akár rövid távú anyagi érdekükkel is szembe menjenek, hiszen a kínai 5G technológia olcsóbb, mint a nyugati. "

"A Biden-kormány ugyanakkor komolyan venné a liberális demokrácia hirdetésének eszméjét is,"

"Biden azt ígérte, hogy kormányzása első évében nagy nemzetközi konferenciát hív össze, ahol a liberális demokráciát hirdető kormányok megvitatják, hogyan lehet megvédeni a világot az autokrata, korrupt és illiberális elveket hirdető rezsimekkel szemben. Egyik külügyi tanácsadója, Jake Sullivan szerint "a korrupt külföldi vezetők lebuktatásával" lehet például hatékonyan fellépni az illiberális programot hirdető populisták ellen."

Vagyis Orbán készülhet majd a soha nem látott mértékű "spontán" forradalmárokra non-stop és ezt csak úgy verheti vissza, ha amúgy igazából a lakosság kedveli őt.

Viszont ha Trump nyer akkor se lesz már akkora kegyben Orbán, hisz, igaz nem elsők között, de beállt a sorba és gratulált a "nyertes Bidennek".

Dehát mindenki gratulált, nem? Nem, pl.: "Mexikó elnöke egyelőre nem gratulál Bidennek"

"Mexikó elnöke szombaton közölte, hogy nem tud addig gratulálni az amerikai elnökválasztás győztesének, amíg nem ér véget minden jogi eljárás."

Ezt Orbánnak is így kellett volna tenni... csak több nemes eszme, kevesebb pragmatizmus kellett volna hozzá, vagy még ennyi se.

Amiről meg egyébként szinte semmi szó se esik... azzal párhuzamosan, hogy Biden nyert voltak más szavazások is ahol a Demokraták helyeket vesztenek... nagyon valószínű és bizony Biden szinte minden intézkedését meg tudják majd akadályozni... de ennek Biden még örülhet is, mert erre hivatkozva majd "nem tudja teljesíteni" a progresszívek minden kérését.

"Trump ugyan elbukott, de a republikánusoknak is van miért ünnepelniük"

"Az elnökválasztás izgalmai mellett jellemzően eltörpülnek az azzal párhuzamosan zajló képviselőházi és szenátusi választások hírei, pedig idén igen komoly volt a tét: az elnökválasztáson Biden magabiztos győzelmét előrejelző, bár annak mértékét jelentősen túlbecsülő közvélemény-kutatások azt jelezték előre, hogya demokraták növelni tudják képviselőházi többségüket, és meg tudják szerezni a többséget a szenátusban is. Hát, ebből semmi se lett. Bár még ezeknek a választásoknak sincs végeredményük, az már most bizonyosan látszik, hogy a demokratáknak nemhogy növelni nem sikerült képviselőházi többségüket, a republikánusok még erősödtek is."

Ez demokrata szempontból, ha nem is tragikus, de kimondottan rossz eredmény. 

"Kormányozni nehéz, pláne, ha az ellenfél van többségben"

"Lényegébenkényük és kedvük szerint kellemetlenkedhetnek,ahogy azt pillanatnyi vagy hosszú távú politikai érdekeik diktálják."

Vagyis, mégha Trump nem is lesz elnök, a Demokraták nem fogják tudni átalakítani, legalábbis így az országot egy még inkább SJW szörnyeteggé, Biden egy halott kacsa elnök lesz.

Az utcán levő "forradalmárok" egyébként már sejtik, hogy az ügyeik Biden alatt nem fognak előrejutni, de ezekre a tüntetésekre már nem kapnak gondolom milliárdosoktól pénzt, hogy meglegyen. A maradékból viszont egy igazi bulihangulatú tüntetés lett, és született is egy új dalocska amiben mind Trump-ot mind Bident elküldik a f@@@-ba, mondván nem fog Biden se velük törődni. Itt meghallgathatod az új kis dalt, legalább ritmusos. "Fuck Trump, Fuck Biden too, they don’t give a fuck about you!” Meg voltak incidensek, betörték a Demokraták által használt irodák ablakait, stb..

Egyébként meg... Biden összefogást és békét és a civil viselkedés visszatérését szerette volna győzelmi beszédében, azt, hogy gyógyuljanak a sebek. Persze, ezt mindenki más szeretné a helyében, hisz ők végig Trump alatt nem így viselkedtek és sz@r lenne visszakapni kamatosúl, dehát... erre kell számítani számítani. Arról már nem is beszélve, hogy a másik oldal még nyerhet elvileg, de ez levegőnek van nézve.

De nem csak a megbocsátó oldal van itt. AOC pl. bosszút akar és kijelentette, hogy listázni kell mindenkit aki Trumpra szavazott és a listán levő emberek életét tönkre kell tenni, meg ne tölthessenek be fontos poziciókat stb... Épp csak a lakosság feléről van szó nagyságrendileg.

"AOC wants to cancel those who worked for Trump. Good luck with that, they say."

Milyen demokratikus, nem igaz? De később amikor jöttek a hírek arról, hogy Trumpék dolgoznak itt, hogy utánnanézzenek a csalásoknak... utánna a "mérsékeltek" is már fenyegetőztek, hogy akik ebben résztvesznek azoknak annyi lesz az "uralkodásuk" alatt.

Arról is lehetett értesülni, de ez is tán csak egy Twitter bejegyzése volt egy Facebook fejesnek, hogy azon gondolkoznak, hogy bevezetik azt, hogy a "nem népszerű" véleményeket majd cenzúrázza a Facebook és ez tán azért jött elő, merthogy vannak akik szerint Trump még nyerhet.

De aztán hagyjuk ezt a részt és térjünk rá a... csalásokra.

Kicsit távolabbról kezdenék mint maga a választás.

Bidennek ugye mindig vannak ezek az elszólásai, és most nem sokkal a választás előtt volt egy olyan, hogy... létrehozták az amerikai történelem legnagyobb választási csalását... és tök mindegy, hogy ki van ragadva a szövegből, mert az semmit se változtat rajta:

"Joe Biden szerint kiterjedt választási csalást hoztak össze - videó"

Erre persze a baloldali média csak úgy reagált, hogy áááá, nincs itt semmi látnivaló, csak a szokásos elszólás.

És bennem felmerül az, hogy ez talán nem is elszólás, hanem ez a cél... Gondolj bele, Trump megtámadja az eredményt, nyer, erre a progresszívek elindítanak egy "világforradalmat" és az egész nyugati világban erőszakkal eltávolítják majd a nekik nem tetsző vezetőket.

Aztán Biden "elszólt" egy olyat is, hogy nincs szüksége rá, hogy a szavazók rá szavazzanak, akkor is nyer:

https://www.youtube.com/watch?v=icUaWOFi3CY

Huh... elég érdekes dolgokat "dob ki" Biden agya nem?

De hogy lásd Biden milyen keményen épül le... nemrég amikor bemutatta a médiának az egyik lány unokáját azt a halott fiának nevezte és utánna mikor javított akkor is rossz nevét mondta az unokájának:

"Joe Biden összetévesztette egyik lányunokáját a meghalt fiával" 

Na és akkor a választások... A közvélemény felmérők szerint a demokraták tarolnak majd és Bidennek behozhatatlan, legalább 7%-os előnye van, Trumpnak nincs esélye. Aztán első nap az van, hogy Trump nyer. Mikor felébredtél másnap reggel azt láttad, hogy Trump nyerésre áll, nagyon, de persze a média mondta, hogy "még várjunk a meglepire", még nem szabad győztest hírdetni, bár masszívan vezet Trump. Bár azt ők is belátták, hogy Bidennek szinte semmi esélye.

Aztán jöttek hírek arról, hogy valami olyasmi történik ami eddig sohase volt amerikai választási történelemben. Több kulcsállamban ahol Trump vezetett, akár több százezer szavazattal is, leállították a számlálást és hazaküldék a választási megfigyelőket, de három órával később kiderült, hogy mégis számolják a szavazatokat... magukban, megfigyelők nélkül és... Biden kapott százezerszámra szavazatokat... Trump nullát. Hoppá.

Én láttam a talán New York Times szavazat számláló grafikonját. Az volt, hogy Trump vezetett több százezer szavattal aztán hipp-hopp, egy felfelé vonallal Biden behozta és Trumpnál semmi se változott... Gyanus...

De a számokat is láthattad, hogy fura mód egy pillanat alatt Biden. pl. kapott százezer szavazatott, Trump egyet se. Lehetséges... az is lehet, hogy a lottót megnyerem egyből.

Oké, aztán jött a bomba hír, hogy Biden nyert és az egész, hogy "Meg kéne számolni az összes szavazazot" el lett felejtve, mintha sohase lett volna, a jobboldalon meg jött egy kis punnyadás, hogy mi legyen, el kéne fogadni, vagy harcolni.

Trump nem adta fel és lassan kezdtek jönni a hírek, ilyen-olyan-amolyan nagyon gyanus dolgokról, sőt nemcsakhogy gyanus dolgokról, hanem tutibiztos szabálytalanságokról.

Ezen ügyek száma mára már hatalmasra nőt, rengeteg tanuval is.

Igazából én úgy látom, hogy a magyar, jobboldali sajtó ezekről ír, bár én nem olvasom el, mert eredeti forrásokat nézek angolul, tehát a minőségét nem tudom megerősíteni, de pl. az Origo, meg 888, láttam a címek alapján rajta van az ügyön, hogy ezeket bemutassa, a baloldal... már írtam ők mit csinálnak.

El kell mondani, hogy nemcsak arról van szó, hogy tudjuk, hogy hamis szavazatokkal csaltak a Demokraták és ezt mutatni tudjuk, hanem azt is tudjuk, hogy a számlálóknál voltak "szabálytalánságok". Pl. nem láthatták az ellenőrök, hogy mit csinálnak a Demokrata számlálók, hanem csak messzíről nézhették, pedig a törvény szabályozza hogy nem így kéne. Aztán olyan dolgok voltak, hogy hírtelen "találtak" újabb szavazatokat "valahonnan", amik mind Bidenre voltak leadva és választás után "jöttek be", de erre azt mondták a szabályozó szervek, hogy még dönteni kell róluk, hogy mi legyen velük és külön helyre kell tenni számolás közben, amit meg is tettek, de... aztán ugyanúgy összeöntötték a biztos szabályos szavazatokkal. Na pl. ennek hála Trump meg fogja talán nyerni az egyik államot, mert van rá esély, hogy több százezernyi szavazatot törölnek emiatt, egyszerűen mert így intézték a Demokraták a szavazat számlálást.

Pont erről van most friss hír, hogy ezt Trump csapata sikeresen bíróság elé vitte, a választás után két nappal "talált" szavazatok érvénytelenek. Viszont mivel figyelmeztetés ellenére egybeöntötték a többi szavazattal, azok se érvényesek, vagyis a szavazásből kiesik tán úgy 400 ezer szavazat és akkor... nagyon valószínű, hogy Trump nyert, hisz Trump nyerésre állt, csak aztán hipp-hopp "találtak" több százezer, csak Bidenre leadott szavazatot. Most pedig a ballib média sokkott kapott, hogy folyamatosan azt nyomatták, hogy "megalapozatlan" Trump kijelentése a választási csalásokról és most le kell adniuk ezt:

Secretary of state lacked authority to change deadline 2 days before Election Day

És Trumpék mennek tovább, még egy vagy két országot kell átfordítani, ebből az egyik nagyon valószínű, hisz még csalással együtt is ahogy számolják a még nem számolt szavazatokat, azok Trumpnak jönnek:

És hoppá törölték erről a cikket, a címe az volt:

"Amerikai elnökválasztás 2020: gyorsan fogy Biden előnye"

Keresőkben még megtaláhatod, Portfolio cikk, úgy látom, most a média totális tagadásba ment át az ügyben, íme egy friss portfolió cikk, amit átvettek a baloldali forrásoktól, ami azzal foglalkozik, hogy Trump mégis nyerhet... de hogyan? Sehogy.

"Mégis, hogy nyerhet itt még Trump?"

"Természetesen sehogy. Pontosabban: a szavazáson sehogy, és az újraszámolás sem fog számára eredményt hozni. Az érdekesség kedvéért mégis érdemes megnézni... "

Én azt tudom mondani, hogy a baloldali hírforrások lósz@rt se érnek a választási csalásokról, mert mikor már hegyekben álltak a bizonyítékok akkor is azt nyomatták, hogy "megalapozatlan", most meg, hogy be kellett egy napja vallani, hogy mégse, jönnek a "Mégis hogyan lehet ez cikkek?", amik mint fantázia mutatják be, azt ami történik... részben. Persze már ez is fejlődés, hisz eddig egy mondattal elintézték.

Azonkívül több út is van a győzelemre... legfurabbat csak megelmítve... ha egy bizonyos időn belül nem sikerül bebizonyítani, hogy nem volt csalás, akkor egy olyan testületnek kell kimondania a győztes kibenlétét, amiben most repulikánusok vannak többségben. Több mint száz éve nem volt ilyen eset, de azelőtt már volt.

És persze arról se írt balloldali média, hogy igazából sok helyen Trump nélkül is újraszámolnak pl. mert mondjuk Biden kevesebb mint 8000 ezer szavazattal nyert, amit a végén "találtak" és ilyenkor alapbból lesz újraszámlálás.

Az egyik helyen ahol újraszámolnak, már előre kijelentik, hogy... igen, lesznek illegális szavazatok, de ez normális... valahogy kezelni kell a Demokrata szavazók sokkját, miután csak azt olvasták és hallották, hogy megalapozatlan az egész ügy:

"BREAKING: Georgia Elections Says: "WE ARE GOING TO FIND ILLEGAL VOTES ON ELECTION DAY""

De aztán nézzük tovább... Legutóbb amikor halottam már tán több mint 70 szemtanu állította, hogy csalás történt, postások, ellenőrzők.

Én most nem fogom ezeket belinkelgetni, mert a címek alapján pl. az Origo ezekről bőven írt jópár cikket. Egyet a sok közül:

"Útszéli szemetesben talált Trump-szavazatok és semmiből előkerült Biden-szavazatok: egyre több bizonyítéka van Donald Trump stábjának - videó"

És igazából nem is arról van szó, hogy van egy módszer csak, hanem annyi van már, hogy nem győzöm követni. Bidenék tényleg jól összehozták.

De legyünk most kicsit elméletiek. Több adatkutató, vagy mi, is állítja, Biden győzelme kamu:

"Matematikusok: Nem létezhet, hogy Biden michigani eredményei természetes eredetűek legyenek"

"Biden választási eredményei a legvitatottabb ütközőállamban nem mentek át a Benford-teszten, amely 99,9 százalékos biztossággal megállapítja, hogy történt-e választási csalás."

És egyre több ilyen, matematikával kimutatható csalás story van, de vannak egyszerűbben megérthető dolgok is, pl. rengeteg halott ember "szavazott" és ezt le lehet ellenőrizni. Soha ennyi, több mint száz éves ember nem "szavazott". Vagy van olyan is tán, hogy több ember szavazott, mint ahányan ott szavazhatnak összesen és minden ilyen szavazat Bidenre megy.

"Trump ügyvédje bemutatta a választási csalásokat - videó"

"VISSZADÁTUMOZTÁK A SZAVAZATOKAT, EMBEREKET A SZAVAZÓKÖRBE KÍSÉRTEK ÉS MEGMUTATTÁK NEKIK, HOGYAN SZAVAZZANAK. AZTÁN A NEM REGISZTRÁLT SZAVAZÓKAT ELVITTÉK A REGISZTERHEZ, ÉS OTT VETTÉK ŐKET NYILVÁNTARTÁSBA. 

Így a szavazatkülönbségnél sokkal nagyobb mennyiségű szavazat érvénytelen"

"A MEGFIGYELŐK MÁR ELHAGYTÁK A HELYSZÍNT, DE A DEMOKRATÁK AZT MONDTÁK, MAJD ŐK MEGSZÁMOLJÁK A SZAVAZATOKAT. Néhány hátramaradt megfigyelő azonban elmondta, hogy 

EZEKET A SZAVAZATOKAT NEM CSOMAGOLTÁK BE ÉS PAKOLTÁK SZÉT MEGFELELŐ MÓDON, AMI A TITOKTARTÁSRA VONATKOZÓ SZABÁLYOKAT SÉRTI. "

"A demokraták végül megszámolták a szavazatokat, és egy szemtanú elmondta, az összes voks Joe Bidené lett."

Az egyik legfontosabb dolog... minden "furcsaság" Bidennek kedvez.

Viszont a számítástechnika is kivette a részét a csalásban. Figyelem, megtörtént az ami "sohase történhet meg":

"Michigani republikánusok: szoftverhiba miatt 6000 szavazat került a demokratákhoz"

"A hibát kijavították, ugyanakkor az állam többi megyéjében ugyanaz a szoftver működött, ami további kérdéseket vet föl."

"A Republikánus Nemzeti Bizottság elnöke, Ronna McDaniel és a Michigan GOP elnöke, Laura Cox pénteken sajtótájékoztatót tartott az állítólagos szabálytalanságokról és egy szoftverhibáról, amely miatt a 6000 republikánusokra leadott szavazat a demokratákhoz „vándorolt” – írta meg a The Daily Ware."

Ez az ügy is már napok óta el volt ismerve, de a baloldali médiában még mindig a "megalapozatlan" volt csak a válasz a csalásokra. Egyébként, bár ezt is csak egy postcastban hallottam tegnap... kiderült, hogy szerte az országban volt ilyen, "szoftverhiba".

De ennek még itt nincs vége. Egy volt tábornok előállt azzal, hogy ők kifejlesztettek egy "kártevőt", amit külföldön akartak bevetni és... ezt megtalálták az amerikai választási rendszerben és arra használták, hogy észrevétlenül lehessen vele választást csalni.

Valószínű amit most belinkelek a 888-tól az részben ebből is táplálkozik:

"Meghackelték az USA választási szerverét, így nyerhetett Biden"

Nagyon ajánlom, hogy az egész cikket olvasd el, mert felhívja a figyelmet egyéb "furcsaságokra" és nem másolhatom be ide az egész cikket, pedig érdemes lenne:

"Igazából a baj az, hogy egyáltalán nem megbízható a választást lebonyolító rendszer, attól függetlenül, hogy kit hirdettek ki nyertesnek 2020-ban ebben a (kiber)harcban, amit választásnak nevezünk."

Felhő barátunk nem marad ki ebből a rosszból se:

Ami még ijesztőbb, hogy innentől kezdve gyakorlatilag mindegy, hogy milyen virtuális erődöt építenek köré a hozzáértők, ugyanis a forráskódban talált kiskapu rést kínál a hackereknek, így bármilyen eredményt meg tudnak változtatni a felhőben, és vissza tudják tölteni a megyei adatbázisokba úgy, hogy az eredeti információt vissza se lehessen állítani.

"Vegyük elő a józan paraszti eszünket egy pillanatra:

  • Van öt olyan billegő állam, ahol demokrata a kormányzó.
  • Hirtelen mind az öt államban leáll a szavazás – pontosan ugyanakkor.
  • Három órával később a rendszer helyreáll – mindenhol.
  • Joe Biden több százezer szavazatot kap.
  • Donald Trump egy darabot sem."

"Trump tízezer szavazatot veszített három pennsylvaniai megyéből percre pontosan ugyanakkor."

"Egy példa, hogy még összetettebb legyen a probléma: Wisconsinban 3,6 millió regisztrált szavazóból 3,3 millió szavazott az adatok szerint. Ez 90%-os részvételi arány. Soha a történelemben ilyen nagy érdeklődést nem mutatott a társadalom egy választás idején sem."

"A Kentucky állam választási rendszerét és annak tisztességességét ellenőrző és fenntartó kiberbiztonsági cég vezetője azt nyilatkozta, hogy lényegében bármit meg lehet változtatni a rendszerben, olyan gyenge a védelme, és utólag még azt sem lehet megnézni, mi volt az eredeti szavazat, honnan jött, mikor és hogyan változtatták meg."

Persze megint felmerül bennem, hogy... ezt lehetett tudni eddig is, hát akkor... miért, miért gondolták ezelőtt, hogy jó ötlet az elektronikus szavazás? Meg... ezután azért remélem nem lesz ilyen rendszer... persze gondolom inkább még jobban el fogják terjeszteni. Kérdés, hogy miért, ha baromira nem logikus.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr9616284434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Wildhunt 2020.11.13. 19:53:48

Rajtad kívül ezt csak Tucker szedte össze ennyire alaposan.

GABOR2 2020.11.13. 20:08:27

@Wildhunt: Köszönöm! Egyébként nem tudom mi lesz vele, hisz a Fox News kezd átállni... Talán szeretnék megkapni a "kedves voltál ezért téged nyirlak ki utoljára" díjat a Demokratáktól.

-JzK- 2020.11.13. 21:33:34

Kezdemenyezni kene az amcsi Legfelsobb Birosagnal, hogy a felmerult aggalyok miatt rendelje el a valasztas megismetleset Nevadaban, Pennsylvaniaban, Wisconsinban, Michiganben, Arizonaban es Georgia-ban... 6-3-as tobbseggel siman megtehetne.
Hasznaljak fel az osztrak AB erveleset az elnokvalasztas megismetleset elrendelo dontesebol, miszerint a puszta aggaly elegendo ok, hogy a demokratikus intezmenyrendszerbe vetett bizalom okan indokolt a valasztas megismetlese ezekben az allamokban.

Most nézem, minden államban, ahol Biden fordított, ugyanazt a választási szoftvert használták: Dominion Voting Systems

888.hu/censored/breaking-ismeretlen-hekker-egy-297-oldalas-listat-toltott-fel-halott-regisztralt-szavazokrol-es-mukodik-4282031/

justthenews.com/politics-policy/elections/software-incorrectly-gave-biden-thousands-votes-mi-implicated-ga-glitches

twitter.com/dbongino/status/1322183259367813121

444.hu/2016/02/21/hogyan-lehet-tiszta-a-valasztas-egy-olyan-orszagban-ahol-meg-szemelyi-igazolvany-sincs

“REPORT: DOMINION DELETED 2.7 MILLION TRUMP VOTES NATIONWIDE. DATA ANALYSIS FINDS 221,000 PENNSYLVANIA VOTES SWITCHED FROM PRESIDENT TRUMP TO BIDEN. 941,000 TRUMP VOTES DELETED. STATES USING DOMINION VOTING SYSTEMS SWITCHED 435,000 VOTES FROM TRUMP TO BIDEN.” Chanel Rion, OANN

Amúgy az a baj, hogy az újraszámolás valószínűleg nem lesz elégséges, mert nem a már bennlévő (és szignifikánsan hamis) szavazatokat kéne újra megszámolni, hanem megsemmisíteni az eredményt, és még most decemberre megismételni a választást a kérdéses 6 szövetségi tagállamban.

A szövetségi legfelsőbb bíróság (SCOTUS) ezt elrendelhetné, de itt a konzervatív textualista jogfilozófia itt önmagában lövi tökön, mivel pont az ilyen bírák szoktak óvakodni attól, hogy absztrakt alkotmányjogi elvből levezessenek valamit, ami a tagállamok belső jogára tartozna egyébként. És mivel nincs szövetségi választási törvény, ezért csak az alkotmányból lehetne levezetni a dolgot, az ilyen kreatív jogászkodástól pedig óvakodnak a textualisták. Pedig sajnos ez háború, és mivel a libsik sem átállnak minden gentleman szabályt felrúgni, a konzervatívoknak is muszáj kicsit megszegniük a saját elvieket, ha nem akarják, hogy élve felfalják őket.

Az is vicces, hogy a média cenzúrázza Trumpékat, MERT szerintük nem álltak elő bizonyítékokkal a választási csalással kapcsolatban. Bocsánat, tudtommal a bíróság előtt kell előterjeszteni a bizonyítékokat, nem a balos “fact checker”-ek előtt. Meg különben is, kik ezek, és milyen tekintély alapján járnak el ezek a “fact checker”-ek egy kvázi magisteriumként, tanítóhivatalként? Amíg a bíróság Trumpék kereseteit jogerősen nem bírálta el, addig végleges eredményről nem beszélhetünk.

www.facebook.com/693215970788868/posts/3206488436128263/

GABOR2 2020.11.14. 02:28:51

@-JzK-: Köszi szépen ezt a hosszú hozzászólást. A dolgok még egyáltalán nem zárultak le és senki se tudja, hogy mi lesz ha Trumpnak adnak igazat, legtöbbször azt hallom, hogy simán csak több százezer szavazatot érvénytelenítenek, ennyi elég, hogy nyerjen. De vannak nagyon "egzotikus" megoldások is, egyet le is írtam.

Amitől még lehet tartani tényleg az, hogy a Demokraták mindig is ezt akarták. Trump támadja meg az eredményt és ezért mondhassák, hogy Trump "elrabolta" a választást és támadni, forradalmáromkodással, vagy pedig négy évig majd nyomathatják azt, hogy nem legitim.

GABOR2 2020.11.14. 19:42:58

Na találtam még két nagyon fontos cikket, ami ide tartozik... Egy felmérés szerint tuti biztos, hogy a techcégek és a média tették tönkre Trump győzelmét, mert a készített felmérés szerint egy csomó baloldali nem hallott a fia körüli ügyekről, viszont rengetegen azt nyilatkozták, ha hallottak volna róla, sohase szavaznak Bidenre.

"Media's hiding of Hunter Biden scandal robbed Trump of clear win: Poll"

www.msn.com/en-us/news/politics/media-s-hiding-of-hunter-biden-scandal-robbed-trump-of-clear-win-poll/ar-BB1aZGcF

A másik hír meg, hogy Biden emberi aggódnak, hogy Biden beiktatására nem fog odamenni szinte senki baloldali és az egész tér Trump embereivel és felirataival lesz majd tele:

"Biden campaign reportedly worries inauguration could turn into Trump MAGA rally"

justthenews.com/politics-policy/elections/biden-campaign-worries-inauguration-could-turn-trump-maga-rally
süti beállítások módosítása