Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

Microsoft story-k

2020. augusztus 15. - GABOR2

Sok minden történt a Microsofttal kapcsolatban, nem fogom mindet bemutatni, viszont vannak olyanok is amik külön cikket érdemelenek, de most itt van pár kisebb story.

Hihetetlen, de valami megint nem működik jól:

"Nem bírja a Microsoft böngészője a Google-t, "rosszul lesz" tőle"

Ja bocs, az lett volna inkább a szokatlan, ha nem így lett volna.

A Microsoft rájött, hogyan tudná csökkenteni a hibák számát. Nem lesz annyi hiba, mert nem lesz olyan sok frissítés:

"Lelassulhat a Windows 10 frissítése"

"Évi egy óriásfrissítésre állhat át 2021-től a Microsoft."

Ááá a Windows 10 és frissítései ami miatt ki kellett hagyni a 9-es számot. Az elején még nem lehett látni azt a sok előnyt amit nyújt, de mostmár évek teltek el, az emberek érzik és biztos nagyon akarják az újdonságokat... Nos:

"Nem nagyon akarnak az újabb Windows 10-ekre váltani az emberek"

"A legújabb számokból kiderül, hogy az emberek továbbra sem nagyon akarnak váltani a rendszer legújabb verzióira, és nagy többségük a tavalyi vagy annál is régebbi verziót futtatja inkább.Annyira, hogy jelenleg legtöbben (43.6%) még mindig a Windows 10 több mint egy éve megjelent, 2019 Májusi Frissítését használják, de a második legnépszerűbb (36.8%) verziónak is a rendszer egy tavalyi kiadása, a 2019 Novemberi Frissítés bizonyult."

Hogy lehet ez? Talán az emberek nem akarják a legújabb frissítéseket, amik folyton összeomlasztanak, tönkretesznek, esetleg akár még törölnek is dolgokat?! Hát nem tudják mi a móka?

Meg mi ez, hogy választhatnak, hogy nem töltik le, és a kötelező frissítéssel mi van, talán megbukott a koncepció?

Hol vannak már azok az idők amikor az emberek valóban izgatottak lettek egy újabb Windows verzió, vagy egy nagy Service Pack beszerzésénél? Az idők amikor... az emberek arra számítottak, hogy ezek beszerzésésével kapnak valamit amitől jobb lesz nekik.

Sehol sincsenek ezek már, kösz ingyen se kell, azt mondják. A Microsoft már rég nem tud szállítani hasznos dolgokat, a "fejlesztései" sokszor már arról szólnak inkább, hogy letörölnek dolgokat amik mondjuk ott vannak 15 éve. Épp ezért akarják nyomatni a felhőt... úgy jön majd folyamatosan a lóvé, hogy nem kell újat csinálni, a meglevő dolgokért kell fizetnünk újra és újra.

Aztán... a Microsoft megmutatta, hogy mennyire hisznek a saját felhőjükben, hogy mennyire tartják jó üzletnek. Eddig... inkább a versenytárs felhőjében tartották a saját tulajdon Minecraft-ot:

"A Microsoft saját felhőjébe viszi a Minecraftot"

"A Microsoft többé nem versenytársa felhőjéből futtatja népszerű számítógépes játékát, a Minecraftot – írja a CNBC."

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr5416140674

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása