Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

Természetesen megérkezett a "2019 Novemberi Hiba" a Windows 10-ekre

2019. november 27. - GABOR2

Újabb frissítés, újabb hiba. Pedig most állítólag mindent megtettek a szuper, divers Microsoft fejlesztők, hogy ne csesszék el. Nem sikerült.

"Elrontja a keresést a Fájlkezelőben a legújabb Windows 10"

"Bár a Microsoft hónapokig tesztelte, méretét pedig szuperkicsire zsugorította, a jelek szerint a Windows 10-hez kiadott legújabb frissítését így sem sikerült nyilvánvaló hibáktól mentessé tennie. A 2019 Novemberi Frissítés ugyanis elront egy viszonylag gyakran használt és régi funkciót a rendszerben: a fájlok keresését a Fájlkezelőben."

"Ez ugyanakkor valószínűleg nem véletlen: a szóban forgó ugyanis az egyetlen funkció, amit jelentősen bővített a Microsoft az új frissítésben. Ennek köszönhetően az már a felhasználó OneDrive fiókjában is éppen úgy tud keresni, mint a helyi meghajtók között - és sejthető, hogy ez az átalakítás az, ami a fenti, igen kellemetlen működési rendellenességeket is okozza a programban.

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr7015327970

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása