Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

Kék az ég, zöld a fű, a Windows frissítés bugos

2019. november 05. - GABOR2

Ma már talán a legendák közé tartozik, hogy úgy tudott érkezni egy nagyobb frissítés a Windowshoz, hogy ne okozzon sokaknak problémát...

Ez a cikk se fogja tudni megidézni azokat a legendás időket, mert mondhatni természetesen most is bajt hozott a Windows frissítés.

"Megint elbaltázott valamit a Windows 10 frissítésén a Microsoft"

"A Microsoft, miután egy hónappal ezelőtt hibát hibára (sőt, majd arra is még egy hibát) halmozott a Windows frissítéséiben, a napokban megint durva bakit lőtt ezen a téren. "

"A cég ugyanis a rendszer otthoni felhasználóinak gépére is leküldött egy olyan foltot, amit valójában csak a vállalati Windows 10-ekre kellett volna."

"Szerencsére ezúttal az, hogy a frissítés ennek ellenére felkerült a gépekre, a szemfüles felhasználók összezavarásán kívül más negatív hatással nem rendelkezett." 

"Az eset mindenesetre nem tett jót a Windows 10-es frissítések renoméjának, amik az elmúlt egy évben egyébként is történelmi mélyre süllyedtek. Most egyesek már előre félnek attól, hogy mi lesz amikor a Microsoft vélhetően néhány héten belül kiadja majd a rendszer legújabb verzióját, a 2019 Novemberi Frissítést, és az elkezd lecsorogni majd a felhasználók százmillióinak gépére."

Pedig történelmi csúcson kéne lennie, hisz ma már egy szuper, kvótákkal összerakott diversz csapat dolgozik ott és elhagyták azt az elavult módszert, hogy aszerint vesznek fel embereket, hogy azt nézik ki ért hozzá legjobban.

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr615291536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KalmanBlog 2019.11.08. 20:41:51

> "Szerencsére ezúttal az, hogy a frissítés ennek ellenére felkerült a gépekre, a szemfüles felhasználók összezavarásán kívül más negatív hatással nem rendelkezett."

Csalódott vagyok, rontottak a röhögésem erősségén :-) Szerencsére régóta nem használok Windowst. Na nem mintha jobb lenne amit használok helyette.
süti beállítások módosítása