Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

Kultúrháborús történések 2

2019. május 22. - GABOR2

Hogy mi a helyzet igazából, azt nem tudjuk, de én a korábbi részben felvetettem, hogy az elit egy része inkább elnapolná a kultúrháborút, mert az Y generáció nem úgy reagált ahogy várták és így nagyon drága mulatság lenne folytani. Valakik folytatnák, valakik nem. Íme egy nagyon fontos jel, hogy vannak akik mostmár azt gondolják abba kéne hagyni:

"ESPN President: ‘Our Fans Do Not Want Us to Cover Politics’"

Eddig valahogy nem érdekelte a vezetőket, hogy a fogyasztók, meg a fanok mit akarnak, sőt valósággal f@stak a fejükre és "toxic fans"-nak nevezték őket. Most, hogy milliárdokat vesztenek és több cég már csak egy lépésre van a csődtől úgy tűnik el kezdtek hallgatni arra mit akarnak az emberek.

Az emberek azt akarják, hogy amikor kikapcsolódnak mondjuk egy videójátékkal... kicsit kilépjenek a a való világból és nem akarják, hogy oda is beerőltessék az amúgy már szinte mindent elárasztó SJW politikai ideológiát.

Szóval most úgy tűnik, hogy egy magasrangú vezető hajlandó volt beszélni róla hogy az emberek nem kérnek a politikából amikor sportot akarnak nézni.

“Without question our data tells us our fans do not want us to cover politics,”Pitaro said. “My job is to provide clarity. I really believe that some of our talent was confused on what was expected of them. If you fast-forward to today, I don’t believe they are confused.”

Emiatt eltüntette a politikát belőle... nem teljesen, csak nagyjából. Azok a kommentárok akik politikát nyomattak el lettek küldve... vagy hát... valahogy eltüntek, mert ezt akarta... szóval ja elmozdította őket.

"This does not mean that political controversies are gone completely, or will never return to the sports world. Some members of championship teams choose to not attend ceremonies at the White House. The political comments or Tweets of collegiate or pro athletes will continue to generate controversy for content-hungry sports media. But some of the most politically-active sports commentators have moved on to other things."

"Pitaro has also satisfied ESPN’s more traditional fans by steering commentators away from political discussions on-air and on social media, which heightened during President Trump’s criticism of NFL player protests against social injustice during the playing of the national anthem"

Eleve, hogy ez felmerülhet egy nagy médiában, hogy a politika inkább legyen kevesebb... már egy forradalmi változást jelent, hisz mások mindent politikaivá akarnak tenni még jobban és korábban vért hánytak arra, akinek ez nem tetszett.

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr8014847272

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

GABOR2 2019.05.22. 14:53:01

Azt nem is írtam le... az illető a Disney korábbi feje volt, úgyhogy a kultúrháború témában nagyon is illetékesnek hihető.
süti beállítások módosítása