Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

A gazdagok nem menőznek Iphone-nal. Vajon miért?

2019. április 04. - GABOR2

Nem először derül, ki hogy az igazán gazdag, sikeres emberek elég óvatosan állnak hozzá a technológiához. Most pl. Warren Buffet:

"Filléres telefonnal mászkál Warren Buffett, az Apple nagybefektetője"

Lehet persze mondani, hogy azért mert ő már öreg, de ahhoz meg nem öreg, hogy megértse magát a vállalatot olyan szinten, hogy milliárdokat fektet bele?

Talán arról van szó inkább, hogy nem akar a közelében egy kémeszközt, amit okostelefonnak neveztek el?

"Warren Buffett cége az Apple nagybefektetője, de úgy tűnik, hogy a milliárdos befektetési gurut nem igazán érdekli a vállalat fő terméke, ugyanis nem iPhone-t használ - derült ki a CNBC-nek adott interjúja során. Helyette egy olcsó kinyitható Samsung telefonja van, amit jelenleg 20-30 dollárért lehet megvenni."

"Bár Buffett kapott egy iPhone X telefont, de ezt egyelőre még csak nem is aktiválta, saját bevallása szerint nincs hozzá bátorsága. "

Vajon miért nem meri? Pedig mint kiderül más Apple terméket mer használni, persze azt is csak passzívan, figyelésre, nem irányításra:

"De iPadet használ, amit például a részvényárfolyamok figyelésére és olvasásra használ.

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr8614739441

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása