Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

Miért járhatatlan út... (0.)

2016. november 12. - GABOR2

Amerika új elnököt választott.  Donald Trump nyíltan magánszféra-ellenes, és támogatja a polgárok tömeges lehallgatását nemzetbiztonsági okokból, sokan már a privacy végét vizionálják, és tartanak Trumptól, aki még a Patriot Actet, a tömeges lehallgatást lehetővé tevő hazafias törvényt is visszahozná.

Az emberek meg kezdenek már nem emlékezni mit is mondott Snowden, ezt látom forumok hozzászólásaiból. Úgyhogy tervbe vettem, hogy kicsit emlélkeztetem majd az olvasóimat. Külön-külön ki akarok térni arra, hogy mi a helyzet az emberek magánéletével, a gazdasági szereplők internetes biztonságával, politikusok bizotnságával kapcsolatban, meg úgy általában; annak fényében amit megtudtunk Snowdentől. Ezek az anyagok részben újságcikkből származnak, de lesz majd közvetlenül Snowden diáiból is infó, meg olyan dologok amik Magyarországon sohase volt olvasható...

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr6711951849

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása