Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

Összeomlások

2024. október 07. - GABOR2

Pár rendszer összeomlott mostanában, de az egyik kakukktojás lesz:

"Lehalt az egész PlayStation Network, nem megy a Store és a Video sem"

"Magyar idő szerint kedd hajnalban súlyos üzemzavar lépett fel a Sony PlayStation Network-jének működésében. A globális kiesés miatt a Sony játékkonzoljainak használói világszerte képtelenné váltak az online játékra és gyakorlatilag minden, a PSN-hez köthető funkció használatára."

"A Sony elismerte a hiba meglétét, de annak okát illetően nem közölt információkat. A cég ugyanakkor azt mondja "dolgozunk, hogy a lehető leghamarabb megoldjuk a problémát", és megköszöni a felhasználók türelmét addig is."

Egy hiba és bukik minden. Nem igazán tetszik.

Aztán...

"Elérhetetlen bankszámlák, bajban az egyik hazai bank ügyfelei"

"Átmenetileg nem elérhetők a bankszámlák a K&H Bank ügyfelei számára. Az Economx ismertette, a visszajelzések alapján a mobilos applikáció technikai hibát ír ki, a netbanki belépéskor pedig egy olyan üzenet olvasható, hogy a szolgáltatásban átmenetileg kimaradások tapasztalhatóak. Kérjük, a funkció igénybevételét próbálja meg később."

"Úgy tudni, egyes ügyfeleknél nemcsak akadozik a netbank és a mobilbank elérése, hanem szó szerint elérhetetlen."

Aztán...

"Kiderült, hogy miért omlott össze Magyarországon a legnagyobb csomagküldő"

És ez a kivétel, nem szoftver probléma van, hanem a magyarok állítólag annyira rákaptak a külföldi vásárlásra, hogy nem bírják tartani a tempót a megrendelésekkel. Nem csoda, ha küldföldről 70+%-kal olcsóbb az áru mint nálunk.

" A Packeta válaszában megnevezte a fennakadások okát. „Az elmúlt néhány hónapban fűztük szorosabbra együttműködésünket egy ismert, nagy távol-keleti webáruházzal (ez vélhetően a Temu – a lap szerkesztője). Ezáltal pedig a drasztikusan megnövekedett kezelendő csomagmennyiség. A helyzetet azonban felismertük, és mindent megteszünk annak érdekében, hogy helyreállítsuk a megszokott szolgáltatásminőséget” – fogalmaztak a lapnak."

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr618703304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása