Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

Miért lehet problematikus, hogy ha nem te vagy a tulajdonos

2024. szeptember 23. - GABOR2

Egy olyan jövőt képzelnek el nekünk nagyon vagyonos emberek, ahol mi mindent bérlünk.

Most itt egy újabb példa, hogy milyen problémád adódhat ebből:

Ugyanis most azt történt, hogy úgy dobták ki a lakásukból az "őshonosokat" a migrik kedvéért, hogy hipp-hopp háromszorosára emelték az albérlet árát, amit az eredeti lakosság nem, de az állam, hogy a migrik ott éljenek normális lakásokban, meg tudja fizetni.

"Springfield Residents “Displaced” As Landlords Triple Rent Prices To Accommodate Haitian Migrants"

www.lifezette.com/2024/09/springfield-residents-displaced-as-landlords-triple-rent-prices-to-accommodate-haitian-migrants-watch/

"The man, who has not been named, said the federal government was paying “triple the rent” for Haitians arriving in the town, thus incentivizing landlords to prioritize immigrants over existing residents."

Gyakorlatilag az ország polgárait kidobják állami pénz segítségével az otthonukból és a migriknek lesz a feje felett tető és minden, állami pénzen, a "régi" lakosság meg.. oldja meg valahogy.

Ez egy elképesztő bűn és árulás.

És nemcsak lakásról van szó, van itt ingyen egészségügy nekik, meg ingyen autóztatás.

Ilyesmik persze nemcsak az USA-ban vannak:

"Botrány Bécsben: Luxuslakásokat kaphatnak a migránsok"

mandiner.hu/kulfold/2024/09/botrany-becsben-luxuslakasokat-kaphatnak-a-migransok

"Bécsben újabb botrány robbant ki, miután kiderült, hogy a város vezetése luxuslakásokba költöztetné a bevándorlók egy részét – számolt be az eXXpress osztrák hírportál.

A szíriai család esete után, amely havonta 4600 eurót kap bécsi szociális segélyként, Michael Ludwig, Bécs szocialista (SPÖ) polgármestere újabb felháborodást váltott ki. "

"Miközben sok bécsi lakos penészes önkormányzati lakásokban él, és még új ablakokra sem futja, a menekültek, akik egy napot sem dolgoztak itt, luxuslakásokat kapnak”

– nyilatkozta Dominik Nepp, az FPÖ bécsi vezetője."

"A Diakonie és a város közösen teszi elérhetővé ezeket az ingatlanokat, amelyek légkondicionáltak, tetőtérrel és saját kerttel is rendelkeznek. "

"A Diakonie és a bécsi városvezetés ugyanis 110 vadonatúj luxuslakást kíván biztosítani menekültstátusszal rendelkező személyek számára Bécs Favoriten kerületében."

És persze ott a klasszikus is: Emelni fogják az árakat ahogy nem szégyellik:

"Ismét emeli sokak YouTube Premium előfizetési díját a Google"

"Alig egy hónappal az után, hogy megírtuk: a Google durván megemeli a YouTube Premium előfizetések árát a magyaroknak, a vállalat újabb áremeléseket vezetett be"
 

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr6818498060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gigabursch 2024.09.23. 21:15:09

Ez idehaza nehezen menne, mert iszonyatosan erős a tulajdon tudat.

Madarász Henrik 2024.09.24. 01:29:51

Egyébként nagyon pofátlan lett a youtube hogy rávegye az embereket az előfizetésre, nagyjából öt percenként benyom két reklámot egymás.

GABOR2 2024.09.25. 17:39:23

@Madarász Henrik: És egyre hosszabbak, már nem csak az első reklám 15 másodperc +. Nálam csak egy picit kell már, hogy megnyomják és sokkal kevesebb időt töltök majd Youtube-on, főleg ha tényleg van már értelmes konkurencia.
süti beállítások módosítása