Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

Fontos fejlesztés a Microsoft OneDrive-hoz... kiveszik belőle a felhőt

2023. szeptember 12. - GABOR2

Na ez érdekes... Adott egy termék aminek lényege, hogy... felhő.

A Microsoft most azt mondja, hogy fejlesszük úgy, hogy jobban szeressék, hogy... vegyük ki belőle a felhőt. Olyasmi...

"Óriási fejlesztés jön a OneDrive-ba: internetkapcsolat nélkül is fog működni"

Huuummm... ez eddig is lehetett volna így? De nem volt róla szó...

"A Microsoft hamarosan egy olyan fejlesztést fog leleplezni a OneDrive felhőszolgáltatással kapcsolatban, ami óriási előrelépést jelenthet hasznosságában azok számára, akik nem rendelkeznek állandó internetkapcsolattal gépükön vagy a szolgáltatás elérése használt más eszközükön. Az online tárhelyen ugyanis - némileg meglepő módon - internetelérés nélkül is végre lehet majd szinte minden művelet hajtani."

Nyugi nem alszol, nem vagy drog hatása alatt... amit olvasol a való világban van. És igen... amolyan önellentmondásnak tűnik az egész.

"Természetesen maga a felhős tárhely tényleges frissüléséhez előbb-utóbb azért szükség lesz internetkapcsolatra, de a lényeg, hogy szinte minden műveletet offline is végre lehet majd hajtani a OneDrive-on, és csak ezek kvázi élesítéséhez, szinkronizálásához kell majd a netre kapcsolódni."

Azért ez egy újabb esély a káosznak is... hányan fognak majd tévesen választani, hogy akkor melyik a jó verziója a dokumentumnak... a felhős, vagy nem felhős.

Mindegy, mert amúgy se tegyél fontos dolgot felhőbe.

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr2618212927

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Koenigsberger 2023.09.13. 20:24:19

Adtak a szarnak egy pofont. Ez ugye most is működik a Google Drive-nál meg a Onedrive-nál is: csak akkor indítod el őket, amikor fel akarod tölteni a módosításokat, utána kilépsz belőlük. A rendszerindítóból alapban ki kell irtani minden „felhős" szolgáltatást.
süti beállítások módosítása