Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

Miújság a legfrissebb Windows frissítésekkel? Csak nem megint baj van?

2023. augusztus 22. - GABOR2

Igazából már statisztikai lehetetlenség határát súrolja, de a Microsoft megint képtelen volt kiadni úgy frissítést, hogy ne legyen belőle baj. "Remek" csapat dolgozik rajtuk...

"Megint baj van a Windows 11 legújabb frissítésével, elronthatja még a vírusirtót is"

"Úgy tűnik, hogy a Windows 11-et használók egy részének megint bosszúságot hozott a Microsoft legújabb, múlt kedden kiadott havi foltcsomagja. A KB5029263 telepítése ugyanis állítólag sokaknál elszáll, de vannak olyanok, akik ennél rosszabbul járnak: a frissítés ugyanis elront különböző dolgokat a gépükön, köztük a rendszer beépített vírusirtóját, a Defender-t is."

Egy ezer éves Benny Hill show jut eszembe a sima Windows és az üzleti Windows kiadása közötti különbségre, ami lehetővé teszi, hogy elhalaszd a frissítés letöltését.

A Microsoft úgy tűnik igyekszik igazi értéket adni a drágább csomagnak, mert az "olcsójánosokat" non-stop szivatja, hisz ők nem halaszthatják el sohase a frissítést és mindig besz@pják.

Ugyanolyan ez mint a különbség a 49 fontos és az 50 fontos út között:

https://www.youtube.com/watch?v=KWCW3VZ2tdU

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr6018199097

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása