Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

Még mindig szeretnék, ha ezen intéznél szinte mindent...

2023. augusztus 02. - GABOR2

Bíz szinte minden fontos ügyedet az okostelefonodra! Láthattuk hogy nemrég pl. a magyar egészségügy akar úgymond az okostelefonodra beköltözni és az orvosi titkaidat a telefonodon keresztül elérhetővé tenni.

Pl. okostelefonon keresztül mint ez:

"Elképesztően veszélyes biztonsági hibákat találtak az iPhone-okban - megint"

"Az Apple a hét elején megint soron kívüli frissítést adott ki többek között iPhone, iPad és Apple TV készülékeihez, valamint Mac típusú asztali és hordozható gépeihez is. A magát jellemzően az Androidnál és a Windows-nál sokkal biztonságosabbnak hirdetni szerető cég rendszereiben és készülékeiben ugyanis egy extrém súlyos sebezhetőségeket azonosítottak, amik kihasználásával támadók az adott eszközök feletti teljes ellenőrzést is átvehetik."

Egyszeri eset lenne? Korántsem:

"Az Apple-nél egyébként mostanára mondhatni mindennapivá váltak az ilyen súlyos, ráadásul hackerek által már kihasználás alatt álló sebezhetőségek felbukkanása, illetve soron kívüli javítása."

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr1918184777

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Madarász Henrik 2023.08.02. 15:30:51

Kifizetsz egy vagyont a telefonért és cserébe ellopják a pénzed :)

gigabursch 2023.08.02. 21:36:17

Applet sem használok...
süti beállítások módosítása