Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

Amerikai politikusok után is kémkednek a kémprogramok... ez "helytelen használat"

2023. május 04. - GABOR2

Vannak hírek amik tán csak azért jönnek létre, hogy idegesítsenek, hogy leessen a képed, hogy hogyan gondolták, hogy ilyen nyilatkozatot adnak ki, hogy a képmutatásnak is kéne, hogy legyen egy határa... nos... ez csak félig olyan cikk, mert van benne azért érdekes infót.

Eszerint még az USA kormánytagok se tudják továbbra se megvédeni magukat attól, hogy kémprogramok áldozatai legyenek. Vagyis felmerül, hogy fontos kormányzati adatok kerülnek hackerek kezébe és ebből felmerül, hogy egyáltalán akkor okos dolog-e fontos dolgokat neten át intézni...

Az agypusztító rész igazából ezután jönne, mert a válasz erre semmi ilyesmi, hanem:

1.  "Joe Biden elnöki rendeletet is aláírt, hogy vessenek véget a digitális kémeszközök globális szintű, helytelen használatának,"

Szóval mi a f@sz??!! Ha egy kémeszköz amerikaiak után kémked az... "helytelen használat".

2. "nemzetközi előírásokat sürgettek, a kereskedelmi kémprogramok helytelen használata miatt. "

Ez meg már csak azért is, hogy... komolyan hiszik, hogy ez érne bármit?

Uhhh, szóval, legyünk pozitívak, zárjunk az értékes résszel:

"Az elmúlt évek történései alapján nyilvánvalóvá vált, hogy minden fontosabb vagy híresebb személyt több, különböző kémprogrammal is támadhatnak, megfigyelhetnek. Nagyjából egy hete derült ki például, hogy legalább 50 amerikai kormánytagot figyeltek meg kémprogrammal, 10 különböző országban."

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr4818116846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gigabursch 2023.05.08. 09:39:56

Szép új világ...

Ezt akarták, megkapták.
süti beállítások módosítása