Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

A politika csődött mondott...

2023. március 16. - GABOR2

Tegnap hallottam egy beszélgetést, ami rávilágít, hogy egyszerűen életveszélyes a mai woke politizálás.

Nem tudok részleteket, tegnap egy beszélgetés volt, aminek talán a negyven százalékát hallottam és állítólag valami brit elitek koronavírusjárvány alatti beszélgetése szivárgott ki. WhatsApp beszélgetések...

Kezdjük is azzal amiről egy szó se volt... Felhő... na mi van a felhőben tárolt adatok biztonságával, hogy viszárgott ez ki? Miért van még mindig megőrizve?

Aztán a második amiről már szó volt... miért beszélnek meg bármi fontos dolgokat egy ilyen common appon politikusok? Persze inkább pontos lenne bármilyen digitális kommunikációra ezt kiterjeszteni.

"A WhatsApp okozhatta Boris Johnson vesztét"

Én nem a cikket követem, hanem amit hallottam tegnap.

Szóval... ugye gondolhatnánk, hogy minden rosszban van valami jó... kiderülnek a politikusi f@szkodások... csakhogy amiről nem is beszélt senki... ez lehet egy félrevezetés, sőt szerintem több dolog is utal erre.

Egyik az, hogy a brit politikusok csak sejtik a laborból kiszabaduló teóriát. Ma már tudjuk, hogy az a fő elképzelés, hogy így történt, bár elfelejtik hozzátenni, hogy bár igaz, hogy kínai labor, de... amerikai finanszírozású kutatás volt. A britek és az amerikaik szerintem lehetnek annyira barátok, hogy tudniuk kéne ezt, nemcsak sejteni. A másik, hogy megint elővették a brit kormánypárt partizásait, ami szintén politikai sz@rkavarás lehet.

Azt bírtam, hogy a műsorvezető felidézte, hogy egy magyar szakember lényegbén közel ezer százalékra kijelentette, hogy lehetetlen, hogy laborból jusson ki vírus, mert ilyen laborokból nem tud kijutni semmi... Meg amúgyis ez meg az...

De visszatérve a brit politikusokra. Miközben ők is hivatalosan elmebeteg összeesküvéselméletnek bélyegezték a mesterséges eredetet, kiderül, hogy sokan közülük, politikusok-szakemberek nagyon is elképzelhetőnek tartották ezt, de rasszizmus vádjától féltek, ezért nem beszéltek róla.

Van egy nagyon súlyos dolog is. Még az elején, amikor még biztosan nem is tudták tán, hogy ez mennyire veszélyes, az egyik egészségügyi szakember megállapította, hogy a kínai potenciális fertőzöttek szeretnek egy olyan negyedben megszállni, ahol jellemzően fehér munkások laknak. Javasolta, hogy ne engedjék a kínaiakat oda, mert ezzel jelentősen lehet csökkenteni a vírus terjedését. Viszont megintcsak... attól féltek, hogy ettől rasszisták lesznek, sőt, ha hallja a lakosság, hogy fehérek elzárkóznak kisebbségektől ki fog törni egy faji lázadás. Ígyhát úgy döntöttek, hogy inkább engedik terjedni a vírust jobban a fehér munkások között, minthogy a rasszizmus vádjával szembenézzenek.

Ez pedig a politika csődje. Mi lett volna, ha egy igazán halálos, veszélyes vírus terjed? Hagyjuk meghalni akkor az embereket, mert fehérek?

Meg szándékosan elhallgatták, hogy az emberek elzárása sokaknál mentális problémát fog okozni... amúgy állítólag ez van legjobban kiemelve fő bűnnek... szerintem hibásan.

Aztán... a pazarlás ezerrel. Nem csak nálunk ment. Volt valami tán, hogy egy emberkének, hogy szakértsen... figyelem... figyelem... 18 hónapon át... napi...napi 800 millió forintnak megfelelő összeget fizettek. Aztán a WhatsAppon irták egymásnak a politikusok, hogy ja ha ez kiderülne valahogy meg kéne indokolni, csináljon már valamit az illető...

Ja, meg hogy nem örülnek, hogy a rendőrség nem elég ilyesztően lép fel. Ezért azt szerették volna, hogy drágábban üsssenek rajta az embereken. Hogy bár elég volna mondjuk kimenni rendőrautóval, de inkább több helikopterrel kéne, meg kommandós felszerelésbe, hogy az emberek féljenek. Miközben a kormányzópárt meg vígan bulizott.

Amit belinkeltem cikk, szinte nem is cikk olyan rövid és másról szól... de talán találtok erről többet ha kerestek.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr1118073298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Madarász Henrik 2023.03.16. 15:54:08

Azt olvastad hogy a csődbe ment kaliforniai SVB bank milyen diverz volt ? Volt néger és homokos is a kvóta vezetők közt :))

GABOR2 2023.03.16. 16:03:36

Hehe, pont itt a cikk arról...

Hartrigel 2023.03.16. 22:00:50

Erről én is hallottam, de ott 1 millió fontot mondtak naponta, nem 800 millió forintot,mondjuk ekkora napidíj ért már nekem is tök mindegy.

Amugy ja, pontosan ez történt volna: hagyták volna meghalni a munkásokat mert fehérek.

Amugy ennek az egész kiszivárogtatás valahogy túl büdös. Biztos nem tök véletlen.
süti beállítások módosítása