Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

Az amerikai baloldal készen áll, hogy szintet lépjen ( politikai gyilkosságok )

2022. június 14. - GABOR2

Bidenék Demokrata Pártja úgy tűnik, hogy igazán történelmi méretű vereséget fog szenvedni, aminek a gondolata elviselhetetlen számukra és egyéb eszközök után néznek, hogy másik fél se nyerjen. Például hoztak egy törvényt, ami miatt Trump könnyen lehet nem lehet majd elnökjelölt és ezt az amerikai alkotmánybíróságnak megfelelő szervezet ( Supreme Court ) is támogatta, amiben elvileg a konzervatívok vannak többségben. Viszont születet a Demokratáknak nem tetsző döntés az abortusszal kapcsolatban és erre később még rátérünk.

Úgy általában a Demokratáknál a frusztráltság és örület elérte azt a szintet, hogy hatalmas részük egy felmérés szerint támogatná a politikai ellenfeleik politikai okból történő levadászását.

"Poll: Nearly Half Of ‘Younger Democratic Men’ Think Assassinating A Politician Is Okay"

Micsoda "demokraták".

Amúgy a cím a fiatal Demokrata férfiakat emeli ki, de a fiatal Demokrata nők 32%-a szerint is oké, hogy ha megölik a politikai ellenfelüket.

Ez most itt mellékes, de érdekes, hogy mindkét politikai párt férfi tagjai szerint a feminizmus több kárt hozott mint hasznos dolgot a felmérés szerint.

De most térjünk rá erre a bizonyos abortusz ügyre. A Demokratáknak nem tetsző döntés születet és "tüntetők" 12 olyan intézményt támadtak meg amik befogadják a megszületendő bébit, ha az anya úgy dönt, hogy megszüli... A támadások egy részénél gyújtóbombákat is használtak.

Plusz törvénytelenül elkezdtek tüntetni a Trump által kinevezett bíró házánál, hogy rábírják, változtasson a döntésén. Ez még egyszer... törvénytelen, de nem tartják be a törvényt, engedik, hogy megtörténjen. És ezek a tüntetők terjesztik, hogy hol él ez a bíró.

Na most... egy baloldali emberke, késsel, pisztollyal és betörő felszereléssel elment oda, hogy merényletet kövessen el a bíró ellen, de a rendőrség valahogy kiszúrta és még előtte megállítótták. Megtalálták nála az eszközöket és be is vallotta, hogy azért ment oda, hogy megölje a szövetségi bírót...

A rendőrség távozása után két órával a tüntetők már ismét ott voltak és folytatták ahol abbahagyták...

"Man with gun, knife arrested near Justice Kavanaugh's house"

És szóval... a jobboldali erőszaktól félő baloldali újságírók vajon elitélték-e az esetet?

Nos, magáról az eseményről semlegesen számoltak be.

Születtek olyan cikkek ( címükben szinte klónok ), hogy miért van rendben, hogy megszegik a törvényt és tüntetéssel akarják rábírni a bírót, a döntése megváltoztatására...

"Peaceful protests outside Supreme Court justices' homes is good"

Viszont az igazsághoz tartozik, hogy ezúttal volt... na jó, én kettőt láttam, két vélemény cikket, ami baloldali és elitéli a történteket, hogy túl messzire mennek mostmár ezzel.

"Why protesting the threat to abortion rights outside Kavanaugh’s home is wrong"

"Leave the justices alone at home"

Szóval azt nem lehet mondani, hogy senki se ítélte el a történteket ( most inkább a tüntetésre a bíró házánál dologra gondolok ), de ilyen nagy általános baloldali elitélés... nem volt.

Az események pedig könnyen vehetnek olyan irányt, hogy ez lesz a norma baloldalon... a fiatalok jó része lelkileg már fel lett készítve rá, hogy elfogadja, hogy a politikai ellenfelüket  likvidálni, oké. És amerika ugye a minta amit követni kell sok "haladónak".

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr2017857893

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gyalogbaka 2022.06.14. 17:50:11

Nemsokára... Rájönnek ezek a nyomorultak, hogy vagy ők, vagy a komcsik, de valamelyik csoport el fog tűnni a föld színéről.
20 millió hulla minimum lesz mire vége lesz a hajcihőnek, de lehet az akár 50 is.
A jó oldala viszont az, hogy megnyílik az út az európai rendezésre. Nem lesz a nyakunkon a SJW fertőzött amriki nagy testvér, hogy megbombázza azt, aki bántani merészeli a szent migriket.
Itt se lesz meg 50 millió hulla alatt, de itt is meg kell érteni: 200 év múlva vagy fehér ember nem lesz európában, vagy szines. Olyan nincs hogy a a sok jöttment itt békében megfér velünk, talán esetleg a koreai meg a Japán. És ez nem a fehéreken múlik, csak az, hogy végig nézik a fehér ember kipusztulását, vagy elvégzik a gyermekeik jövőjéért szükséges munkát.
Magyar felirat van hozzá:
youtu.be/gbFPBtUTWp4
süti beállítások módosítása