Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

Az amerikai konzervatívok akkor is veszítenek, amikor győznek...

2022. május 19. - GABOR2

Találtam most egy ragyogó példát arra, hogy miért veszítenek az amerikai konzervatívok akkor is ha nyernek.

Ugye Trump elnökségét sokan ragyogónak tartják, főleg most összehasonlítva Bidenével. Legalábbis ami a gazdaságot illeti.

Viszont Trump alatt is úgymond a kultúra folyamatosan ment szépen tovább balra, óriási sebességgel.

Így viszont igazából csak annyi van kb., hogy a mai konzervatívok azok mondjuk 10 évvel ezelőtti Demokraták.

Szóval csak egy kis időeltolódás van a két párt között.

Így viszont nem lehet azt mondani, hogy a konvervatívok győznek.

 

Na nézzük akkor a friss példát.

Ugye meséltem nemrég, hogy Trump igazából a vakcinákat nyomatja mostanában és sokan úgy csináltak a táborában, mintha ezt nem vennék észre, de a múltkori felszólalása amiről írtam is a blogomon nemrég, valahogy áttört egy falat és az emberek nyiltan elkezdték kifejezni, hogy nem értenek egyet azzal akit Trump jelölt...

Ami pedig a mostani konkrét ügy... Trump egy bizonyos Dr. Oz mögé állt be, hogy támogatja az egyik választásnál és most is még vezet, de a múltkori eset óta szupergyorsan elkezdett feljönni egy párton belüli versenytársa, egy bizonyos Katty Barnette.

Most Trump és más nagyok elkezdtek aggódni, hogy lehet nem az lesz megválasztva, akit előre kiválaszottak és akiről azt hitték, hogy "Úgyis nyer, mert Trump mondja az embereknek.".

És a Fox tévében volt egy műsor, ahol a műsorvezető kifejtette az aggodalmát, hogy a nem Trump által favorizált jelölt jön fel a népszerűségben mint a rakéta és kifejtette a véleményét, hogy miért lenne rossz jelölt ő...

És hát huhh... látszik belőle, hogy változik a világ, vagy inkább a "konzervatív álláspont".

Ugyanis olyan dolgokat vág a fejéhez, hogy ez elfogadhatatlan durvaság, illetlenség, amivel Trump pár éve még nyert, ami elfogadott volt a konzervatív oldalon, most viszont totál úgy tesz az ürge mintha sokkolódna, hogy ilyeneket mond egy jelölt. Tisztára olyan mintha a fickó nem is egy elvileg konzervatív tv-ben lenne, hanem "haladóban".

Ugyanis a műsorvezető szerint azért lehetetlen, hogy győzzön a jelölt, mert hogy miket mondott a LGBT közösségre, miket mondott az Iszlámról az elmúlt években...

És az ember csak néz... mi van? Azért rossz konzervatív jelöltnek az illető, mert... nem nyal be az LGBT lobbinak és az Iszlámmal szemben kritikus? Meg, hogy olyan sértő a stilusa... Huh? Mi van? 

Magyarán a dolgok amikkel mondjuk Trump csak pár éve nyomult ezerrel... ma már nem szalonképesek a konzervatív tv szerint... A konzervatív műsorvezető az Iszlámot védi ezerrel... Nem is tudtam végighallgatni az egészet.

Emiatt is mondják egyre többen, hogy Trump és az egész Republikánus Párt nem más mint egy kontrollált ellenzék, és hogy igazából velük is pontosan ugyanoda jutunk el, mint a Demokratákkal, csak pár évvel később.

Videó: https://www.youtube.com/watch?v=LDoGSBCPxqk&t=121s

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr6117835497

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Madarász Henrik 2022.05.19. 17:55:01

Az a helyzet, hogy az a USA ami most látunk egy mozgókép kimerevített kockája. Az USA átalakul egy gazdag fehér országból egy harmadik világbeli színes latin-amerikai országgá, Ez a folyamat még a 1960-as években vette a kezdetét amikor a demokraták elfogadták a színes bevándorlást támogató törvényt és a nem fehéreket kezdte támogatni az állam a fehérek rovására. A nagytőke érdekeit néző republikánus párt közönyösen nézte a folyamatot, még örült is az olcsó munkaerőnek. Mivel a színesek most a demokratákra szavaznak, ezért csak idő kérdése hogy évtizedekre hatalomra kerüljenek, miközben a republikánusok is át fognak alakulni, egyre kevesebb fehér lesz köztük. Annyi haszna lehet a dolognak hogy egyre gyengébb lesz az USA gazdaságilag és nem lesz ereje hogy a világon bárhol beavatkozzon katonailag.

GABOR2 2022.05.19. 20:08:42

@Madarász Henrik: Igen, nyilván van olyan, hogy a Republikánusoknak a növekvő kisebbségek miatt váloztatni kell, de ami most itt történt nem ilyen. Az LGBT+ -osok nem szaparodnak és nem jönnek át a határon. A legnagyobb kisebbség amúgy a latinok és sok keresztény közülük... mégis most a muszlimoknak ment a benyalás, akik szintén nem olyan nagy tényezők.

Deansdale 2022.05.19. 21:06:56

"az egész Republikánus Párt nem más mint egy kontrollált ellenzék, és hogy igazából velük is pontosan ugyanoda jutunk el, mint a Demokratákkal, csak pár évvel később"

Ez összefoglalja a lényeget.

Hartrigel 2022.05.20. 19:20:23

Én Trombitás Donát helyében visszavonultam volna legendaként, és politika közelébe se dugtam volna a képemet többé. De látszik, hogy korpaközé keveredett, és a saját nimbuszát zabáltatja fel a disznókkal.

Tomket, aki Észak-amerikából prédikálva, kicsit képmutatónak látszik, de hogy a nagy verseny most Oroszország és Amerika között, hogy melyik döglik meg előbb. Amerika magát szívatja és változtatja Brazíliává. A ruszkik meg depis-doomerek és egyáltalán nem szülnek, és elfogynak, s csak abba reménykedhet, hogy rosszakarói előbb ölik meg magukat.

Én a második nagy mingráns áradatra leszek kíváncsi, ott szerintem 2 dolog lehet.
1. vagy engednek és megpecsételődik nyugat Európa sorsa.
2. Lőnek, és ezzel a nyugat elveszti a nagy erkölcsi felsőbbrendűségét.
Ezután nyitott a kapu a vérfürdőre.

GABOR2 2022.05.21. 22:32:25

@Deansdale: Sajnos szerintem is. Max. egyének vannak akik öszinték.

GABOR2 2022.05.21. 22:36:02

@Hartrigel: Sajna mintha az európai politikusok meg lennének véve, hogy ártsanak Európának és az USA rövid és hosszútávú céljait próbálják teljesíteni. Teli van Európa korrupt politikusokkal, a lakosságnak sürgősen kéne valamit tenni Nyugaton, ami alapvetően változtat a jelenlegi helyzeten.

Deansdale 2022.05.22. 08:32:26

@Hartrigel: "Én a második nagy mingráns áradatra leszek kíváncsi, ott szerintem 2 dolog lehet."

Nen erkölcsi felsőbbrendűség kérdése, hogy a határainkat megvédjük. Amúgy ha határozottan megmutatod, hogy a határ le van zárva, és fegyverrel védik, akkor általában nem is jönnek arra mezei migránsok, szóval nincs szükség a tömegeket lövetni. A tömegek csak akkor jelennek meg ha tudják, hogy a határ védtelen.

Úgy érzem a vérfürdő a jövőben elkerülhetetlen, csak az a különbség, hogy az "diverz" országokat a belső migránshadak és a külsők egyszerre fogják szétmarcangolni, a megmaradt néhány viszonylag egységes nemzetállamnak meg csak a határain lesz csatározás a külső hadak ellen.

Deansdale 2022.05.22. 08:39:37

@GABOR2: "Sajna mintha az európai politikusok meg lennének véve, hogy ártsanak Európának és az USA rövid és hosszútávú céljait próbálják teljesíteni."

Az amcsi politikusok éppúgy meg vannak véve, és mindenki a rócsildok céljait teljesíti. Frederick most biztos agyérgörcsöt kapna ezen, dehát ez a szomorú igazság, minden jel erre utal. Nincs nyugati ország aminek a vezetése ne ugyanazt a globalista tervet követné, és a keletiek között is csak páran kicsit lassabbak, mint pl. mi. Orbán csak az engedélyezett kereteken belül próbál variálni, bár persze megértem hogy egy ilyen kis ország vezetőjeként nem próbál szembehugyozni a tornádóval, de ez a jövőnkre nézve így is elég sötét képet fest. Ugyanabba a lecsóba megyünk mint az egész nyugat, csak amíg odaérünk megint mi leszünk a legvidámabb barakk. Hurrá...

GABOR2 2022.05.22. 14:13:36

@Deansdale: Egyetértek nagyjából, viszont második szakasz tán nem jöhetne egyből. Ha lesz valami nagy esemény ami mint pont jelzi a nyugati összeomlást... akkor kereskedelem is összeomlik, összeomlik a rendszer ami etette, elláta őket ingyen... És hamar ki fognak fogyni az erőforrásokból, nem lesz ember aki működtesse a rendszert. Bár lehet, mint most Ukrajna esetében "összefog a világ" és finanszírozza és ellátja őket addig amíg befejezik a maradék munkát. Ha amúgy Uniós polgárok lesznek, ugye, akkor szabadon mozoghatnak, lehet a kedves háttérhatalom majd ösztönzi, őket valamivel, hogy itt is legyenek sokan.

GABOR2 2022.05.22. 14:20:47

@Deansdale: Igazából döbbenetes ami most megy. Több európai állam a lakosság megkérdezése nélkül feladja a hagyományos semlegességét és NATO tag lesz, pedig ezzel egyértelmű, hogy csak tovább növelik a feszültséget, még inkább olyanná lesz a helyzet ami miatt az oroszok úgy gondolták támadni kell. Plusz a benyeletése az embargóknak... durva, mert itt nem arról van szó, hogy gazdagok vs szegények, mert rengeteg viszonylag gazdag ember is hatalmas kárt szenved majd, itt tényleg az van, hogy valami egészen kevés szupergazdag ember vs emberiség maradék része. A harmadik ami kiakasztó, hogy már most nyugisan beszélték a rádióban, hogy a világ egyes szegényebb pontjain ez az egész tömeges éhhalálhoz fog vezetni, de a nyugati nagyon érzékeny vezetők most ezt lesz@rják. Amire meg még kíváncsi leszek, hogy a baloldali NPC-knek mennyire fog tetszeni a szimulált Great Thunberg világ. Nem tudják majd megengedni maguknak hogy utazzanak és egy csomó minden mást se.
süti beállítások módosítása