Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

Készül az új, mesterséges Trump... ( Elon Musk lesz az elnök )

2022. május 12. - GABOR2

Sziasztok!

Pár szót a körülményeimről... ugyanis sokkal később írok mint szerettem volna.

Most ért munkán kivül pár szerencsétlen dolog ami nagyon sokba kerül nekem, de emellett most ugye kinyiffant a munkahelyem, de a tulaj engem nem küldött el, hanem áthelyezett egy másik cégébe és teljesen mást csinálok mint eddig és ugye újraindul ezzel a próbaidő és rengetegek maradok bent még munkaidő után is és totál kifáradok... és munkaadóm már másfél hete játszik velem, hogy beszélne velem a hosszútávú perspektívákról, de bár ő hozta fel, mindig csak kintebb tolja az időt. Most a héten szemtől szembe kértem, hogy akkor mostmár mondjon valamit, de csak egy semleges maszlagot kaptam válasznak. Ez pedig alkalmas az idegek borzolásásra... Talán a legjobb inkább sz@rni az egészbe és írni mondjuk egy új cikket.

Jó pár cikket lehetne írni konkrét dolgokról, de most inkább ilyen összefoglalóan fogalmaznék...

Úgy látom készül az új jobboldali elnök Elon Musk személyében.

Persze ez csak egy elmélet.

Mint ahogy Trumpból is így lett elnök egy elmélet.

A különbség talán annyi, hogy Trump sokáig általánosan kedvelt alak volt, Musknál ez az időszak sokkal rövidebb volt. A baloldal látszólag útálja már.

Trump egy celeb volt, szerepelt filmekben, sorozatokban. a pletykalapokban. Musk is egy ilyen felépített alak, szerepelt filmekben, sorozatokban... volt hogy magát játszotta, de ugye az MCU-s Tony Stark is állítólag róla lett mintázva.

Szóval volt ez a fázis, amikor mindenki megismeri, hogy milyen "cool" és most itt az új fázis.

Ugye most nagy hír, hogy megvette a Twittert, de emellett rengeteg politikai szöveget nyomott arról, hogy a "woke" baloldal ilyen meg olyan, meghogy a woke Netflix ilyen meg olyen, meg hogy lehet, hogy meg fogják őt ölni rejtélyes körülmények között azért amit tesz... És sok más politikai megnyilvánulás.

És a jobboldali alternatív média és nemcsak alternatív már sztárolja is.

Megy annak eladása ezerrel, hogy ő a jobboldali fasza gyerek és alighanem ő lesz hamarosan az új... Trump.

De ez az egész alighanem csak színház, egy show.

Igazából Trumpról is sokan ezt gondolják már, hogy igazából sohase volt a konzervatívokkal. Jól ment alatta a gazdaság, sokan jobban éltek, de kultúrális értelemben minden ment tovább balra. Ugye a konzervatív médiákban is mostmár teljesen oké, hogy valami trasz valaki beszél a konzervatív értékek megőrzéséről...

És ha megnézzük most mit csinál már Trump... nyomatja ezerrel azt, hogy oltassa be mindenki magát.

És ez egyre inkább nem tetszik a szavazóinak. Annyira nem, hogy már vannak akik alternatívának tünnek vele szemben.

Trump amennyire én tudom folyton nyomatja az oltást, ő maga is mondta, hogy bevásárolt vakcinákból, mert hatalmas üzlet és totál non-szensz dolgokat állít. Hogy ez a világtörténelem legnagyobb innovációja és hogy az oltása megmentett tízmilliókat ( bár a szám növekedett, már lehet százmilliókról beszél ).

Most viszont tán túl messzirement nemrég. Az egyik összejövetelére meghívta egy vagy több gyógyszercég nagyfönökét, hogy ő is tartson beszédet és kijelentette, hogy a tábora csak azért nem akar oltást, merthogy azt hiszik ez Biden vakcinája... Aki beszédet tartott az a JOHNSON&JOHNSON-tól jött és nemrég kiderült, hogy az ő vakcinájuk problémás, mert vérrögöket okoz... És az emberek kinyilvánították, a nemtetszésüket. Volt fújjolás, de Trump látszólag sz@rik már a táborára, hogy igazából mit gondolnak. Maga gyógyszergyártó főnök beszéde - ha jól emlékszem - borzalmas volt, nem tudom hányszor kinyilvánította, hogy ő milyen nagyon okos...

De szószerint.

"FDA sharply limits use of Johnson & Johnson shot due to rare blood clots"

https://www.youtube.com/watch?v=OvRWU00PRwE

Szóval Trump itt tart és Elon Musk meg ott, hogy totál beszáll abba, hogy kritizálja a baloldalt és mindenki... még az amúgy elég kritikus alternatív jobboldali médiák is rajonganak érte.

Pedig... ha olvasod a blogomat, akkor tudhatod, hogy Musk az önvezető autóknál is bebizonyította, hogy... nem igazán érdekli hogy emberéletekbe kerül feleslegesen, ahova el akar jutni. Többen nem is bírták ezt a erkölcsi érzék hiányát és fel is mondtak inkább. Oké... Musk egy pszichopatának tűnik.

És mielőtt azt mondanád, hogy, dehát olyan vicces, olyan szimpatikus... igazából a pszichopaták szupervonzóak tudnak lenni. Olvas utánna mint írnak a pszichopatákról... nem Hollywood, hanem az orvostudomány.

Ja meg ugye van az a terve is, hogy szerinte, az embereknek össze kell olvadniuk a felhővel, mert különben a mesterséges intelligencia egyből feleslegesnek fogja tartani az embereket és kiírtja majd, úgyhogy csak egy út van: minden agyat összekötni egy felhőben...

Szóval a nagyon vicces emberke ilyenek mondott korábban és ilyeneket tett.

Igazi horror sztori lenne, ha elnök lenne belőle. De minden abba az irányba mutat, hogy azt akarnak csinálni belőle.

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr9517830097

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Madarász Henrik 2022.05.12. 17:32:05

Musk nem lehet elnök, mert külföldön született. Én amúgy Trumpért sem volt oda, például a mostani orosz-ukrán háború alapozását ő végezte el az ukránoknak küldött modern amerikai fegyverekkel.

Madarász Henrik 2022.05.12. 17:33:25

Amúgy remélem javulni fog a helyzeted.

GABOR2 2022.05.12. 17:42:47

@Madarász Henrik: Kösz szépen, remélem én is, hogy javulnak majd a dolgok. / Olyan időket élünk, hogy rengetegen, főleg a baloldalon kidobnák simán az alkotmányt, vagy durván változtatnának rajta. Simán lehet, hogy Musk elnök lesz, vagy szürke eminenciás.
süti beállítások módosítása