Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

Ha ezt a cikket olvasod azt jelenti, hogy halott vagy...

2022. március 12. - GABOR2

Üdv kedves olvasom!

Ha ezt olvasod két dolog lehet: Vagy beoltattad magad háromszor koronavírus ellen, vagy a túlvilágon is elérhető a blogom.

Emlékezzünk csak mit mondott Orbán Viktor: "az oltáselleneseket se szoktam ekézni, mindenkinek jogában áll a saját szabadsága jegyében dönteni a saját életéről, de nem fogjuk tudni elkerülni, hogy mindenki beoltassa magát. Rá fognak jönni, hogy ha nem oltatják be magukat, akkor meghalnak."

A német miniszter meg ezt mondta:  A védettség megszerzése fertőzés révén "nem alternatíva", mert túlterhelheti az egészségügyi ellátórendszert - mondta a szakember.

Meg:

 "valószínűleg nagyjából mindenki beoltott, gyógyult vagy halott lesz" Németországban  ( tél végére )

Tél vége van szóval... klassz a blogom, hogy még a túlvilágon is azt olvassák. Mindenkinek kéne... De várjunk csak, hisz... én aki írja ezt a blogot sincs beoltva egyszer se... akkor nem tudom, hogy működhet ez. Ja és többször volt, hogy közvetlenül mellettem valaki koronás volt tesztek szerint, de én vagy nem kaptam el, vagy nagyon enyhe tüneteim voltak.

Nahát úgy tűnik van még egy harmadik lehetőség is: A politikusok hazudtak... Jaj, ne! Ki hitte volna...

És ez a bajom Orbánékkal, nagyon szeretnék rájuk szavazni, de ezzel a kötelező oltással átlépték a vörösvonalamat. Igen, mostmár eltörölték, mert itt a választás, de már késő. Persze bárki másra akiről most tudomásom van, hogy indul szintén nem szavazok.

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr417778654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Éhes ló 2022.03.12. 10:41:28

Hiba.
Már egy fiatal hajósinas is különbséget tud tenni a szar és a még szarabb között, ha választhat.
Választhatsz.

GABOR2 2022.03.12. 10:45:02

@Éhes ló: Igen, van sz@r és még sz@rabb és Orbánék a legkevésbé sz@r... de attól még mostanra annyira sz@r, hogy nem szavazhatok rá.

Éhes ló 2022.03.12. 12:07:06

@GABOR2: jogodban áll, de logikai hiba másokra bízni egy négyévente meghozható fontos és az életedre is visszaható döntést.

promo921 2022.03.13. 13:29:44

pro tip: ha beoltatod magad is meghalsz, nincsen tudomásom emberről, aki örökké élt volna :)

GABOR2 2022.03.13. 18:38:29

@promo921: De legalább a mennyországba kerülsz... Ez az egyetlen pozitív hatása a vakcinának.
süti beállítások módosítása