Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

Beintettek az "oltásellenesek"

2021. szeptember 06. - GABOR2

A magyar egészségügyi dolgozók úgy tűnik megmutatták, hogy nem félnek a kormánytól. Igaz nincsenek felülről megszervezve, mégis a kormány volt az, aki az utolsó pillanatban... félrerántotta a kormányt?!

A határidő lejárta előtt épphogy, a kormány meghosszabította a határidéjét, meddig kell beoltaniuk maguknak az egészségügyi dolgozóknak.

"Kötelező oltás a magyar egészségügyben: az utolsó pillanatban döntött a kormány"

"Tehát a kormány az utolsó pillanatban két héttel meghosszabbította az egészségügyi dolgozók kötelező oltás felvételének időszakát. Az utolsó pillanatban kihirdetett kormánydöntés pedig arra utal, hogy kényszerű ok lehet a háttérben, és nem kizárt, hogy a kormány attól tart, hogy az érintettek egy része továbbra nem vette még fel a védőoltást és nem szeretné a kormány, hogy ők kiessenek a betegellátásból, amit már eleve sújt a munkaerőhiány."

Úgy tűnik tudják az egészségügyisek is, hogy üres fenyegetés ez, hisz ha számít valamit is a kormánynak az, hogy valahogy működjön az ország és az egészségügy nem rúghatnak ki nagyon senkit, mert eleve hiányzik a rendszerből rengeteg orvos és ápoló.

Nagyon klassz, hogy ennyien kitartanak az álláspontjuk mellett még akkor is ha ezért megfenyegetik őket, hogy kirúgják. Valamiért nagyon hisznek benne szakemberként, hogy az a helyes, hogy nem oltatják be magukat.

Hogy miért? Nos... itthon se és máshol se szólalhatnak meg a mainstreamben miért.

Szinte vicces, hogy van egy hír arról, hogy az oltásellenesek betörtek a Szlovéniában egy stúdióba, de még az erről szóló cikkben se írnak semmit arról, hogy... óké, de mit akartak mondani.

Egy se szólalhat meg a mainstreamben, és még így se kaphatnak szót, hogy kiderüljön miért tették amit tettek.

"Betörtek az oltásellenesek a szlovén köztévé stúdiójába"

Az ilyen dolog csúnya és demokrácia ellenes... az, hogy elhallgatatják sok helyen kb. egy ország felét, az persze oké.

Aztán megtudhatod, hogy megint fura a magyar koronavírus statisztika:

"Különös dolog történt a magyar koronavírus-járvány negyedik hullámában"

Folytatódott a "mértékadó források egyszer ezt mondják, másnap az ellenkezőjét" is:

"Pálfordulás a WHO-nál, most már ők is azt mondják, jól jön a harmadik oltás"

Aztán megtudhatjuk, hogy a "csak a vakcina segíthet", helyett van egy módszer ami sokkal hatékonyabb immunitást eredményez:  hagyod a saját szervezetednek fejlessze ki maga a saját védekezési megoldását. De azért eszedbe ne jusson...:

"NE PRÓBÁLD KI OTTHON, DE SOKKAL ERŐSEBB IMMUNITÁST VÁLT KI A KORONAVÍRUS-FERTŐZÉS, MINT AZ MRNS VAKCINÁK KÉT ADAGJA"

Szóval, ha nem vagy öreg és egészséges vagy, eleve lehet észre se veszed, hogy elkaptad a fertőzést és az immunitásod is sokkal jobb lesz mint oltással... de NE MERÉSZELD NEM BEOLTANI MAGAD, A NORMÁLISAN LE  NEM TESZTELT ÉS POTENCIÁLISAN VESZÉLYES VAKCINÁKKAL!

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr9916681366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Borathan 2021.09.08. 10:52:01

én azért kíváncsi lennék, kik azok az "egészségügyi szakemberek", mert sanszos, hogy nem a virológiai, infektológiai osztályok orvosai, hanem pl. az újszülött-osztály ápolónői. Ők is egészségügyisek, ők is képzettek egészségügyben, de csak a saját szakterületükön.
Az én családom, tágabb rokonságom, baráti köröm mind beoltatta magát, (kivéve pár főt, akik átestek a covidon). Senkinek sem lett semmi baja, pedig 85 éves is volt közte. Szóval, az, hogy potenciálisan veszélyes lenne az oltás, az azért ERŐSEN TÚLZÁS

Borathan 2021.09.08. 11:05:54

Gábor, te tényleg azt hiszed, hogy az oltás, ami tartalmazza a vírus egy (pici) részét, az kockázatosabb, mint maga az egész vírus? Nem érzed azt, hogy ez így logikátlan?
Már eleve amiatt is, hogy úgy néz ki, maga a fertőzés nagyobb védelmet ad, mint az oltás. Márpedig ez akkor szokott így lenni, ha maga a teljes vírus nagyobb hatással van a szervezetre, mint az oltás.
Ha te fiatal, legfeljebb középkorú, egészséges ember vagy, akkor akár érthető döntés is lehetne részedről, hogy inkább a fertőzés adta nagyobb védelmet választod, mint az oltást. Hiszen a kockázat mind a két esetben elhanyagolható (a számodra), a haszon meg nagyobb.
De amúgy nem, a számok azt mutatják, hogy az oltottak között az elhalálozások, súlyos betegségek, oltási szövődmények aránya messze nagyságrendekkel kisebb, mint az oltatlanok között

GABOR2 2021.09.09. 12:55:32

Kétfajta vakcina van. Az egyik az elhalt vírusra alapul ( bár vannak tudósok akik szerint a vírusok nem tekinthetők élőlényeknek eleve ), ez pl. a kínai vakcina. Ezek hagyományos cuccok, de az ilyeneket is korábbán sok éven át tesztelték minden más esetben... mert így tartották biztonságosnak.

A másik meg azon alapul, hogy "Az mRNS-vakcinákat arra a célra dolgozzuk ki, hogy a szervezet sejtjeit a tüskefehérje előállítására vonatkozó utasításokkal lássák el".

A szervezeted sejteit átprogrammoza. Ez egy új eljárás... Nem tudjuk a kockázatait... A portfolio.hu-n annó volt tán egy Kariko Katalin interjú, aki elmondta, hogy pl. nem tudják, hogy ez az átprogramozás mikor áll le, vagy egyáltalán leáll-e, mert ők nem építettek be ilyen funckiót, hogy mikor álljon le. Gondolom innen jön az, hogy oltás nélkül is átterjedhet ez a cucc másokra, mert elvileg vég nélkül programozza át a szervezetet.

A DNS átprogramozása sok bajt okozhat, ugy pl. ettől is kaphatsz rákot is. A saját szervezeted is állandóan vét hibákat, de kijavítja, vagy ha nem, rákos leszel.

Az, hogy mennyire biztonságos valóban az oltás később derül ki, mert nem volt közép és hosszútávú teszt, nem is volt rá idő. Erre minden más gyógyszer esetében pedig szükség volt.

KalmanBlog 2021.09.09. 20:14:18

@GABOR2: Említetted, hogy ismersz olyat, akinek feltételezhetően oltás-mellékhatása volt. Van egy csoport, akik gyűjtik ezeket a mellékhatásokat. Ha hajlandóak az érintettek oltás-mellékhatást jelenteni, akkor írj rám!

KalmanBlog 2021.09.09. 20:14:49

@KalmanBlog: Elhalálozott helyett rokona is jelentheti a feltételezett mellékhatást.

GABOR2 2021.09.10. 13:40:39

@KalmanBlog: Szerintem ismerik mindet, legalábbis ha háziorvosnak és a kórházaknak kötelező jelenteni a dolgot.

Az egyik valaki ugye meghalt, ezerzeresen vizsgálták, de nála már más dolgok is nagyon rosszul álltak.
A másikról is biztos tudnak, hisz elment több orvoshoz is, hogy derítsék ki mi okozza és hát az oltás okozta; Astrát pedig már nem adnak senkinek, őneki se azt szántak másodiknak. Egyébként ő mindezek ellenére azért oltás mellett van, bár nem olyan hangosan... politikai okokból... ő amolyan felsőközéposztálybeli nagyvárosi baloldali...
Akikről még ezenkívül írtam pedig közvetve tudok róluk mástól... de speciel ők olyan rosszul voltak, hogy biztos őróluk is tud orvos.

Az Astranak egyébként megint van egy újabb idegrendszeri mellékhatás hivatalosan:

"EU lists rare nerve disorder as possible side-effect of AstraZeneca COVID-19 vaccine"

www.reuters.com/business/healthcare-pharmaceuticals/eu-lists-rare-nerve-disorder-possible-side-effect-astrazeneca-covid-19-vaccine-2021-09-08/

KalmanBlog 2021.09.10. 13:47:31

@GABOR2: > Szerintem ismerik mindet, legalábbis ha háziorvosnak és a kórházaknak kötelező jelenteni a dolgot.

Nemhogy nem kötelező, hanem titokban tilva van állítólag. Eddig is önkéntes alapú volt az orvosnak jelentenie, de a Covid oltás kapcsán mindenki sejti is, hogy nem kéne.

Ezért nincsenek mellékhatás jelentések, ezért lehet a mai napig azt mondani, hogy az oltás veszélytelen. Mert mindenki úgy áll hozzá, hogy az nem az én dolgom.

Ha sikerülne a mellékhatásoknak legalább egy töredékét bejelenteni, és az megjelenhetne nyilvánosan, akkor annak talán lehetne némi hatása az emberekre. Ezért volna nagyon fontos minden mellékhatást bejelenteni. Ha ismersz bárkit, aki hajlandó erre, akkor azt bírd rá! Aki meghalt, ahelyett te magad is tehetsz bejelentést, ha rokona vagy - úgy tudom!

GABOR2 2021.09.10. 18:15:15

@KalmanBlog: Aki meghalt annál már nincs mit tenni... el lett temetve és lehetetlen lenne már bármit kideríteni.

A második számú baloldali és fennáll az esélye, hogy ez neki fontosabb lenne, mint rosszat mondani a vakcinákra... meggyanusítani őket bármivel... De mivel Astrát már amúgy se adnak be az országba senkinek, az már nem árt nekünk. Mindettől függetlenül még az is lehet, hogy jelentette a dolgot, annó még nem volt ennyire politikailag töltve a téma és volt sok orvosnál is. Majd ha legközelebb felvetődik a téma megkérdezem tőle... mondjuk épp nemrég volt velük találkozó és a vírusról egy szót nem váltottunk most...

A harmadikat nem is ismerem személyesen, túl távoli, de olyan rosszul volt, hogy az orvosok biztos tudnak róla. Az már egy másik dolog , hogy nem jelentik.

Viszonylag nemrég volt hír, hogy valahol az orvosok úgy veszik, hogy nincsenek beoltava egyesek, bár ők azt állítják és van papírjuk is... azért nem veszik őket oltottaknak, mert "nem illik a képbe", hogy oltás után a vírustól ilyen rosszul lehetnek... Úgyhogy hiába vannak sokan ilyenek, nem hisznek nekik.

GABOR2 2021.09.10. 18:17:08

Aztán itt van egy új cikk egy magyar virulógussal, aki szerint a koronavírus körül valami itt nagyon bűzlik, nem úgy kéne lennie a dolgoknak ahogy van, a magyar adatok körül:

"Koronavírus: valami nem stimmel Magyarországon, furcsa dolgokról beszél a virológus"

www.portfolio.hu/gazdasag/20210910/koronavirus-valami-nem-stimmel-magyarorszagon-furcsa-dolgokrol-beszel-a-virologus-500140

"Az elmúlt héten gyorsabban, nagyobb ütemben nőtt a kórházban kezeltek és a lélegeztetettek száma, mint az új koronavírusos esetek száma, pedig ennek éppen a fordítottjának kellene történnie."

Bár a magyar statisztika hamis voltára már jó sokszor rámutattak...

KalmanBlog 2021.09.10. 18:45:43

@GABOR2: > Aki meghalt annál már nincs mit tenni... el lett temetve és lehetetlen lenne már bármit kideríteni.

Aki beoltatta magát azon persze, hogy nem lehet segíteni, de nem is erről van szó, hanem arról, hogy mielőtt mindenkinek kötelező lesz, azelőtt kellene fényt deríteni arra a tényre, hogy valójában mennyire sok mellékhatás van. Aki meghalt azt akár te is jelentheted, és eggyel több eset van, amit meg lehet mutatni az embereknek.

Ez kb az egyetlen amit lehet tenni, és ezt fontos volna megtenni!

juaquin 2021.09.12. 10:45:36

Itt egy tavalyi cikk, amely szerint "Az Európai Unió 2018-ban megalkotta „Vakcinációs útvonalterv” elnevezésű ötéves tervét. A végcél egy általános, minden tagállami polgárra kiterjedő, oltási előzményekhez kötött útlevél bevezetése – mellyel mozgási szabadságunkat oltottsági státusunkhoz kötné. Ennek teendőit taglalja, úgy, hogy végül a polgárok fogadják el azt.

Elérhető az Európai Bizottság honlapján. https://ec.europa.eu/health/sites/health/files/vaccination/docs/2019-2022_roadmap_en.pdf"

Forrás: nebancs.hu/cikkek/cikkek-a-nagyvilagbol/299-egy-alom-es-otmilliard-euro.html

juaquin 2021.09.12. 19:37:13

@GABOR2: > De mivel Astrát már amúgy se adnak be az országba senkinek, az már nem árt nekünk.

Sajnos Káslerék nem állították le az AstraZenecát, pedig a sok komoly mellékhatás és vérrögök okozta közvetlen halálokozások miatt több országban betiltották. Itt nem működik az egészségügyi hatóság fékje, inkább a Big Pharma érdekeit nézik az emberek egészsége helyett.

Sajtócikk arról, hogy 2021.08.28-án Astrával oltottak pl. itt:
www.beol.hu/galeria/folytatodott-a-vedooltasok-beadasa-bekescsaban-4/2/
telex.hu/koronavirus/2021/09/03/az-eu-megallapodott-az-astrazenecaval-az-elmaradt-oltoanyagok-szallitasarol

juaquin 2021.09.12. 19:51:42

@KalmanBlog:
Meg lehet nézni a hivatalos hatósági (VAERS: amerikai; EudraVigilance: EU-s) adatbázisokat is, csak mivel nem kötelező az orvosnak bejelentenie az oltás okozta balesetet, ezért becslések alapján úgy 1-10%-át tartalmazza a tényleges, valós számnak, így akár 10-100-zal be lehet szorozni a bennük található statisztikát.
A VAERS idáig 14.506 covid-oltás-okozta halálesetet tartalmaz:
www.medalerts.org/vaersdb/findfield.php?TABLE=ON&GROUP1=AGE&EVENTS=ON&VAX=COVID19&DIED=Yes
Az EudraVigilance pedig 23.252 halálesetet, és több mint 2 millió mellékhatást tartalmaz, amelyből kb. fele súlyos, illetve maradandó:
healthimpactnews.com/2021/23252-deaths-2189537-injured-following-covid-shots-reported-in-european-unions-database-of-adverse-drug-reactions/
A fenti oldalon található 4 oltás linkére kattintva a jobb felső fülön: a Line Listing...-et kell választani, majd alul: Run Line Listing Report, majd a Reaction List PT-nél a Death-re kell rákeresni.

Érdemes áttanulmányozni az alabamai feljelentést is, itt egy whistleblower 3 napon belül 45 ezer ember covid-oltás okozta halálesetéről eskü alatt vall, de tartalmaz egyéb érdekességeket is, ezért a teljes feljelentést javasolt átnézni:
res.cloudinary.com/rampi/image/upload/v1627254513/M-for-PI-file-stamped_mdqudq.pdf

juaquin 2021.09.12. 19:59:22

@juaquin: Rövidtávon a Big Pharmának trillió dolláros biznisz a covid-tesztek és oltások kapcsán, de egy hosszútávú, sötétebb tervet is szolgál az egész.

GABOR2 2021.09.15. 18:18:52

@juaquin: Köszi szépen ezt a sok linket.

juaquin 2021.10.24. 09:20:30

Nagyon érdemes megnézni a Berlini Korona Bizottság egyéves munkájának jogi beszámolóját itt:
res.cloudinary.com/rampi/video/upload/q_auto/v1634241756/Dr_Reiner_Fullmich_jogi_beszamoloja_480p_piyazj.mp4

Dr. Reiner Füllmich egyébként az a nemzetközi jogász, aki sikerrel szembe tudott szállni a Deutsche Bankkal (a világ egyik legnagyobb bűnszervezetének hívja) vagy a VW-vel. A lehető legalaposabban, körültekintően, átfogóan vizsgálódóan, becsületesen, hitelesen, tényekkel, bizonyítékokkal támasztja alá, hogy nagy a baj, és egy állítólagosan demokratikus Németországban, hogyan történhet meg olyan (weimari) eset, hogy egy bírót (és a közreműködő szakvéleményt nyújtókat) megfélemlítik házkutatásokkal, azért mert kedvező ítéletet hozott olyan vonatkozásban, hogy a gyerekek ne hordják a maszkot az iskolában: egy komoly, emberiség-ellenes bűncselekmény történik a coviddal, a végkövetkeztetés pedig az, hogy akik ezt elkövetik, pszichopaták és szociopaták.

corona-ausschuss.de/en/
www.stopworldcontrol.com/fuellmich/

juaquin 2021.10.24. 09:21:22

Aki eddig is a tapasztalt tényeket maga rakta össze, és használta a józan eszét, nem dőlt be a média totális dezinformációs hadjáratának, agymosásának rájöhetett erre az évezred bűncselekményére. Az igazság kötelezően terjesztendő, mert akik nem használják az eszüket, hagyják hogy folyamatosan átmossák az agyukat, ezzel a saját sírjukat ássák, de valamennyiünk jövője a tét: valós idejű helyzetmeghatározással, egy gombnyomással el tudják majd utasítani bármelyik pénzügyi tranzakciót, törölni a számláját azoknak az embereknek, akik nem hódolnak be, és nem bégetnek.
www.gavi.org/vaccineswork/why-we-support-covax-mastercard
jamesfetzer.org/2021/02/trust-stamp-bill-gates-funded-program-that-will-create-your-digital-identity-based-on-your-vaccination-history/

Ugyanerre az eredményre jutott a koronavírusokról ma talán legnagyobb tudással rendelkező orvos-jogász (Richard M. Fleming PhD, MD, JD) is (aki a 90-es években kidolgozta és közzétette a kezelési módszerét), tenni kell azért, hogy elkerülhetővé váljon ez a jövő, mert a pszichopaták és a bábjaik (akik talán rövidtávú előnyökért cserébe eladják mindenki jövőjét) nem fognak leállni:
www.flemingmethod.com/

GABOR2 2021.10.27. 18:35:20

@juaquin: Egészen biztos valami bűzlik itt, valami nagyon, valami nagy. Nem normális ami folyik. Igen, a kínai féle digitális polgárságot is lehet bevezetnék... csak álcával. De már a saját mainstream tudományuk se ért egyet azzal amit csinálnak, valamiért nagyon nyomatják ezt az oltás dolgot és nem mondják meg miért.
süti beállítások módosítása