Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

Újabb nagy koronavírus meglepik kerültek felszínre

2021. április 26. - GABOR2

Nagyon ritkán van, hogy legalább közvetett módon van haszna az ellenzékünknek... most történt egy ilyen, mert miattuk a kormány kiadott néhány fontos infót a vakcinákkal kapcsolatban.

Ezek az adatok arról szólnak, hogy a különböző második vakcina beadások után hányan lettek betegek, vagy haltak meg.

Mikor először megláttam ezeket az adatokat, nem volt hozzá megfelelő magyarázat és egyből azt gondoltam, hogy ezek az adatok az egész világra vonatkoznak.

Hisz a mainstream médiából én nem hallottam egy magyarországi halálesetről sem, most viszont kiderült, hogy van több száz ilyen eset és megbetegedés sok ezer. Számomra az is kérdés marad, hogy vajon nem éppen a vakcina ölt-e.

De ezzel még nincsenek vége a furcsa dolgoknak, mert az adatok szerint a mainstreamben mindenütt legjobb, legbiztonságosabb, leghatásosabb Pfizer vakcina okozza a legtöbb halálesetet, vagyhát... nem akadályozza meg azt és a legtöbb megbetegedést is mellette könyveltek el még úgyis, hogy nemcsak abszolút számokat nézünk, hanem levetítjük 100 ezer emberre az arányok miatt. ( Bár emiatt az AstraZenecánál a 100 ezerre lebontott halálesetek száma eggyel nől az abszolút számhoz képest, amiben nem vagyok biztos, hogy okés... )

Mindezen adatokat azért tudhattuk meg, hogy a kormány azt mondhassa... a kínai vakcina jobb mint a nyugatiak.

"A kínai vakcina hatásosabb, mint a Pfizer?"

"Kiderült, hányan betegedtek és haltak meg Magyarországon a koronavírus-oltás után"

Aztán megkapuk a  választ egy másik nagyon érkedes kérdésre is... hova tünt az influenza? Ugye érdekes módon a koronavírus és az influenza vírus egyes adatok szerint mintha egy dolog lenne, most megtudhattuk hova tünt... Nos, eltünt simán. Az óvintézkedések miatt lényegében állítólag kiírtottuk az influenzavírust... próbáld meg elhinni.

"Évtizedek óta nem volt ilyen: így vágta agyon az influenzát a koronavírus"

"Nagyrészt a pandémia elleni intézkedéseknek köszönhetően évtizedek legenyhébb influenzaszenzonja zajlott Németországban, eddig mindössze 519 esetben igazolták a vírus jelenlétét."

""Egyáltalán nem volt influenzajárvány ebben a szezonban" - fogalmazott az RKI szóvivője."

Vagy talán inkább... koronavírusnak nevezik titokban?

"Azóta, hogy a munkacsoport 1992-ben elkezdte az adatok rögzítését, ez idén fordult elő első ízben. Az északi félteke legtöbb országában szintén elmaradt az éves influenzajárvány. Az RKI jelentése szerint az országban összesen 13 halálesetet lehet laboratóriumi vizsgálat alapján az influenza idei hullámához kötni."

"Az influenzaszezon elmaradásának fő oka az új típusú koronavírus terjedésének megfékezésére hozott intézkedések sora lehet."

Hát persze...

De van még itt furcsa dolog.

Egyesek miután megkapták az oltást, így privát módon le akarták csekkolni mi történik velük és hát azt a fura dolgot vették észre, hogy nem termelődik semmiféle anti-test az oltás után bennük... pedig kéne.

A média most próbál megint meggyőzni, hogy, bár ez egyáltalán nem logikus, de... ez így teljesen oké.

"Kell-e pánikolni, ha az oltás után a teszt nem mutat ki antitestet?"

Az is kiderül, hogy nem helyes a cikkíró szerint törődni privát vizsgálati eredményekkel, mert az nem állami, tehát már eleve rossz:

"Nem gondoljuk, hogy helyettesíthető egy ilyen állami vizsgálat azzal, hogy az olvasóinkat megkértük, küldjenek eredményeket az oltás után elvégzett tesztjeikről. (Ezek feldolgozzuk és hamarosan megosztjuk. A cikk elején megírt történet is ebből indult el.)"

"Arányokat is téves lenne felállítani a hozzánk beküldött tesztek számából típusonként pozitívra és negatívra. "

"több olyan vizsgálatról is van tudomásunk, ami nem mutatott ki ellenanyagot két héttel a második oltás után sem. 16 olyan leletet kaptunk, ahol nem volt kimutatható megfelelő mennyiségű ellenanyag a kínai vakcina oltása után."

Idegesíti a hivatalosságokat, hogy embereket érdekli, hogy amit kaptak ér-e valamit:

"Tudom, hogy az őrületbe lehet kergetni ezzel a témával, de mi a tanácsa azoknak, akik kíváncsiak, hogy működik-e a védőoltás?"

Ilyen választ is kapunk:

"A vakcinák valódi hatásosságát az egyes kategóriákban az ellenanyagszint alapján nem lehet meghatározni."

Még egyszer, nem jó ha állami forrásokon kívül máshol is érdeklődsz, hogy ér-e ez valamit benned... a 444 csak az államban bízik... már ez is fura valahol.

"A megoldás egy kultúrállamban nem állhat magukra hagyott emberek laboratóriumi bolyongásából és saját - vagy akár orvosi - döntés alapján végzett újraoltásából."

Azt is megtudjuk, hogy amire elvileg a szervezetünk védelme alapul, nem kell, hogy jelen legyen... mert csak:

"Akinél nincs kimutatható antitest, ott sem jelenthető ki, hogy nem védett. "

Aztán rádióban hallottam, hogy majd a sok felesleges vakcinát a határontúli magyaroknak fogjuk adni.

És végül megvillan az is, hogy milyen évre számíthatunk eladósodottság/ "gazdaságvédelem" tekintetében:

"A kormány két és félszeresére emelte az idei hiánycélt"

"Kedden a kormány benyújtotta a parlamentnek a 2021-es költségvetés módosítását, amivel a hiánycélt a GDP 2,9 százalékáról 7,5 százalékra emelik. A Pénzügyminisztérium közleménye szerint a módosítás lehetővé teszi, hogy a járvány elleni védekezéshez és a gazdaság újraindításához szükséges források továbbra is maradéktalanul rendelkezésre álljanak. Ezen kívül „biztosítja az ősszel bejelentett otthonteremtési program fedezetét, de az egészségügy, a családtámogatások és az önkormányzatok forrásait is növeli”. A EU által elvárt maastrichti kritériumot meghaladó hiányt a helyzetre való tekintettel az Európai Tanács határozata 2021-ben is lehetővé teszi."

Mehet majd a sok pénz a hülyeségekre gazdaságvédelem alatt idén is mint tavaly...

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr3116513796

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KalmanBlog 2021.04.26. 21:52:39

Nincs is szükségem új bullshitre, mert ez az egy szó egyesíti, integrálja és magában foglalja minden bullshitek ősbűnét: hiánycél!

Ízlelgessük! Kóstolgassuk! Esszenciális bullshit! Csak mára annyit használtuk, hogy újra meg kell tanulni értékelni! A mindennapok bullshitévé vált, pedig megérdemelné a trónust!

Deansdale 2021.04.27. 08:52:14

"Egyáltalán nem volt influenzajárvány ebben a szezonban"

Az, hogy a média ezt le meri írni, megmutatja, önálló gondolkodásra képtelen vegetatív kreténeknek nézik a saját olvasóikat, és sajnos joggal. Épelméjű ember erre legföljebb röhöghet...

KalmanBlog 2021.04.27. 09:14:01

@Deansdale: Működik a távolságtartás, és a maszk!

Sajnos mivel a renitensek nem voltak képesek betartani a járványügyi intézkedéseket - különös tekintettel a helyes maszkhasználatra, és a távolságtartásra -, ezért tombolt annyira a koronavírus nálunk!

Deansdale 2021.04.27. 11:23:30

@KalmanBlog: Lehet hogy butaság volt ilyen szelektív maszkokat alkalmazni, amik csak az influenzát állítják meg, a covidot nem :)

KalmanBlog 2021.04.28. 00:40:29

December 28-án beállítok egy zsírúj Porschéval otthon. Ha a feleségem kérdezi, hogy mi történt, csak annyit mondok: "Hiányzott még 55 millió az idei 60 milliós hiánycélunkhoz, és ezt tudtam hirtelen kitalálni a költségvetési év zárása előtt." :-)

GABOR2 2021.04.28. 21:16:35

@Deansdale: Így van, bár a két vírus között sok mindenben alig van különbség, ugyanazon intézkedések az egyiket szinte leradírozzák a térképről, a másik meg letarolja a világot. Teljesen hihető...

GABOR2 2021.04.28. 21:18:46

@KalmanBlog: Olvastam valahol, hogy Matolcsy beszólt most, hogy túl nagy lesz a hiánycél... ennyi plusz költekezés indokolatlan... Bár mint tudjuk neki és Vargának van ez a kis magánháborúja, lehet inkább csak erről van szó.
süti beállítások módosítása