Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

Újabb kutatás szerint nem kell a banki/pénzügyi digitalizáció az ügyfeleknek

2021. április 26. - GABOR2

Már ezerszer írtam tanulmányokról amik kimutatták, hogy senki, még a fiatalok se kérnek a banki digitalizációból. Most remélték, hogy a koronavírus miatt minden megváltozik és... nem, továbbra se kérnek belőle és igen... még a fiatalok se, Nyugaton se. Az emberek egyrészről biztonságban akarják tudni a pénzüket, amit a sérülékeny banki digitalizáció kizár, másrész szeretnék, ha egy szakember segítene dönteni nekik.

Hiába a koronavírus, ez így maradt:

"Ausztriában hiába pörgött fel a digitalizáció a pénzintézeteknél, az ügyfelek személyes kiszolgálást akarnak"

"A koronavírus-válság felgyorsította a pénzügyi ágazatban a digitalizációt, a belső kommunikáció és a feladatok végrehajtása egyre inkább az új csatornákra helyeződik át, az ügyfelek azonban továbbra is a személyes kapcsolattartást preferálják - derül ki a Finanz-Marketing Verband Österreich (FMVÖ) osztrák bankok és biztosítók körében végzett áprilisi tanulmányából, amelyet szerdán videokonferencián mutatott be."

"Miközben az új digitális eszközök használata rohamléptekkel terjed a vállalati kommunikációban és munkavégzésben, az ügyfelek körében, még a fiatal ügyfelek körében is ennek még alacsony az elfogadottsága. "

Szerintem ez még Magyaroszágon is több:

"Ausztriában a lakosság mindössze 8 százaléka kötött valaha online biztosítási szerződést, többségében utazási biztosítást "

Közben meg azt sugallják, hogy Nyugaton mindenki ezért rajong; nem, Nyugaton se.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr1116513834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása