Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

Windows frissítés jött, úgyhogy jöjjél izgalomba

2021. április 01. - GABOR2

Régebben ez nem volt nehéz... jött egy nagyobb Windows frissítés és valóban izgalommal vártad, mennyivel lesz jobb a géped. Most viszont már izgató szerekre van szükség ehhez, másként nem megy. 

Szóval akkor bevetted a tablettát és akkor, Jééjj, íme az újdonságok amiket kapsz:

"Új ikonokat kapott a Windows 10 fájlkezelője"

Hát nem nagyszerű?! Semmi új funkció, hanem csak újratanulhatod az ikonokat, amivel persze sok bosszúság is járhat, de héj... az is egyfajta izgalom.

"Menetrend szerint megkapták a heti rendszeres frissítésüket a Windows 10 fejlesztés alatt álló, ősszel érkező változatának nyilvános tesztelői. A build 21343 jelzésű kiadás azonnal feltűnő újítást hozott, megkezdődött a Fájlkezelő alkalmazásban és egyéb helyeken használt egyes ikonok lecserélése a legújabb dizájnnyelv alapján készültekre."

Igen, igen, az új nagyon diverz csapat keményen dolgozik, ezért van az, hogy még pár ikon design cserét is több részre kell széttolni... nagyon kemény munka egy új minimalista ikont létrehozni.

"Első körben többek közt az Asztal, a Dokumentumok, a Letöltések, a Zene, a Képek és a Videók mappák kaptak új ikonokat, plusz a háttértárak esetében is új grafikákat látnak a tesztelők."

"Természetesen ízlések és pofonok kérdése, hogy kinek mennyire tetszenek az új ikonok, ám egyrészt az operációs rendszer őszi megjelenéséig még változhatnak, másrészt pedig jelentős mennyiségű egyéb vizuális módosítás is kilátásban van, ezekkel együtt jobban mutathatnak majd, jelenleg kilógnak az összképből."

Őszig lesz kész az összes ikonka? Hát nincs ott egy jó HR-es aki megmondja nekik: lassítaniuk kéne. Fél év alatt néhány új minimalista ikon elkészítése mint "nagy frissítés"... ez még egy lónak is sok.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr9716488026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Madarász Henrik 2021.04.01. 22:59:15

Igazából ez tényleg egy vicc, ilyen kamu újításokkal keltik a cselekvés látszatát, miközben gondolom valami olyan értelme lenne a frissítéseknek hogy például kevesebb kapacitást foglaljanak el a programok a meghajtókon vagy gyorsabban töltsenek be az oldalak.
süti beállítások módosítása