Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

Ajánlások ( Biden, határvédelem, Grammy, kiábrándulás )

2021. március 17. - GABOR2

Sajna törölve lett nem is tudom mennyi linkforrás, mert 2021 van és ez az új norma úgy tűnik, így csak pár story-t rakok itt be ajánlásnak.

Biden eltörölt rengeteg trumpi intézkedést, köztük a határvédelemmel kapcsolatosakat is. Ennek hála már ilyen kevés idő is elég volt ahhoz, hogy krízishelyet alakuljon ki. A kísérő nélküli gyerekkorúak jönnek, "korábban elképzelhetetlen" számban.

"Krízishelyzet az amerikai határon: bevetették a katasztrófavédelmet"

"Rekordszámú felügyelet nélküli kiskorú bevándorló érkezett a mexikói-amerikai határhoz az elmúlt hónapokban; olyan sokan vannak, hogy a Szövetségi Katasztrófavédelmi Hivatalt (FEMA) is bevonták a bevándorlók elszállásolásába és transzferjébe – írja az NBC."

Biden pedig nem tart sajtótéjékoztatókat. Trumpot mondták sajtó ellenesnek... miújság azzal, hogy egyáltalán nem kommunikál az elnök a sajtóval személyesen? Meg nem tartja meg a hagyományos beszédet, amivel megszakít egy több mint száz éves hagyományt.

"Why is Joe Biden dodging the public and the press?"

"When will President Joe Biden hold a press conference?"

"Today is Biden’s 47th full day as president, and he has yet to hold a solo press conference. This is becoming a big deal in some circles."

Ennek egyébként a szellemi leépülésen kívül az is oka lehet, hogy sorra derül ki, hogy nem tartja be az igéreteit, még a progresszíveknek se.

Egy újabb neves, korábban Demokraták szekerét toló celeb mondja, hogy tőbbé nem demokrata:

"Politically homeless? Sarah Silverman says she doesn’t want to be associated with ‘elitist’ Democratic Party anymore"

Aztán itt volt a Grammy átadó is, ahol természetesen nem bírták ki virtue signaling nélkül és azokat akik tavaly felgyújtották amerikát, a jófiúknak állították be... sebaj, már kezdik újra elkezdeni, majd azt hogyan kommunikálják le? Érdekes lesz.

Aztán persze érdekelhet, hogy ez hány embert érdekel ma már, hisz úgyis tudta mindenki, hogy ez lesz. Nos, tudod vírus van, mindenki otthon van, természetes, hogy sokkal többet nézik a képernyőt.

És mégis... a Grammy nézettsége az előző évihez képest bezuhant 51%-kal és ezzel újabb rekord alacsony számot ért el:

"Grammy Award ratings drop 51 percent to record low"

De valamiért ez megéri nekik.

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr1216468250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása