Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

A Microsoft gondol az irodistákra is...

2021. március 17. - GABOR2

Életünk nagy részét a munkahelyünkön töltjük el, de a Microsoft elkísér minket oda is... és a Microsoftnál most azt gondolhatták... törődnünk kell az irodai mazoistákkal is, kell valami olyan "javítás" ami kifejezetten nekik szól.

És kaptunk is egy olyan "javítást" a Microsoft szuperdiverz csapatától, ami Kék Halált okoz ha nyomtatni akarnánk. Vajon ezzel mennyire vetették vissza a GDP-t?

"Bugos lett a Windows 10 legújabb frissítése, Kék Halált okoz ha nyomtatni próbálunk"

"A probléma a Windows 10 az elmúlt legalább három évben kiadott összes verzióját érinti, beleértve a 1803-astól kezdve egészen a legfrissebb, tavaly ősszel elérhetővé vált 2020 Októberi Frissítésig. Ugyanakkor a Kék Halál nem minden konfiguráción jön elő, hanem csak bizonyos alkalmazások és bizonyos nyomtatók használata esetén - de azt, hogy pontosan melyikeknél, a Microsoft tudásbázis-cikke nem részletezi."

"Arról, hogy az összeomlást valahogyan el lehetne -e kerülni, a Microsoft egyelőre nem mond semmit, csak azt, hogy már dolgozik a probléma megoldásán - nyilvánvalóan egy újabb javítás formájában."

Újabb javítás? Juhéj, akkor még több baj is lehet ebből...

De nem kell várni a telepítésével egy újabb hibára, mert egyszer telepít, kettőt szív akció volt a Microsoftnál:

"A keddi foltpakk egyébként egy másik, már most elismert hibával is rendelkezik, ami miatt egyes gépekről teljesen eltűnhetnek telepítését követően a rendszer-, illetve felhasználói tanúsítványok."

De amúgy már megjött rá néhány nappal később a javítás, úgyhogy... már tudunk egy újabb hibáról.

Microsoft elvett egyett, de kiderült igazából hármat is adott, tehát továbbra is marad kettő.

"Ugyanakkor a mostani, soron kívüli javítás telepítése után is még marad két új hiba, amit a múlt kedden megjelent havi foltpakk telepítése keletkeztetett újonnan a Windows 10-eken. Ezek közül az egyik a kriptográfiai tanúsítványok teljes eltűnését okozhatja, míg a másik a japán karakterek bevitelében válthat ki problémákat - és ezekre egyelőre nincs javítása a Microsoftnak."

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr7016468312

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása