Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

Kommentár nélkül: A kormány lépései brit mutáns ügyben

2021. március 10. - GABOR2

1. Megjelenik a brit mutáns.

2. A terjedése megakadályozására Magyarország is lezárja a repülőtereket, más országok mellett

3. "Feloldotta a kormány a repülési tilalmat, jöhetnek a gépek Nagy-Britanniából és Észak-Írországból"

4."Magyarországon is megjelent a koronavírus brit mutációja"

5. "Teljesen lezárja a kormány Magyarországot, kirándulni azért lehet"

6. "Ha ez a szám igaz, Magyarországot letarolta a brit vírusmutáns"

Hanyasra értékeled a kormány munkáját?

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr8516456000

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

GABOR2 2021.03.10. 01:52:49

Becsapós, mert így lehet sokkal gyorsabban kialakul a nyájimmunitás és összességében jó lesz... node a kormány a kommunikációja 99,9%-a szerint ez egy szörnyű helyzet aminek nem örül... akkkor miért engedte újra a brit replülést... ami miatt most az országot kell lezárni.

KalmanBlog 2021.03.10. 14:29:41

Leülhetsz, elégtelen.

GABOR2 2021.03.10. 15:20:02

@KalmanBlog: Saját maguk által a lakosság felé közölt mércéjük szerint az, egyes. Hisz azért, hogy jöhessenek a repülők Angliából, most az egész országunkat le kell zárni, csak ki kellett volna bírni, hogy onnan ne jöjjenek egy darabig repülők. Miért nyitották meg a reptereket, ha tudták, hogy akkor jönni fog a brit vírus... és jött is pár nappal később és most letarol mindent és ez szerintük nagyon nem jó.

Viszont ha a brit mutáció miatt a mi országunk is hipp-hopp eléri a nyájimmunitást akkor meg jó lesz és olyan bonuszunk is lesz ettől tán, hogy egyéb, későbbi durvább mutációktól is védve leszünk...

Összeségében az ő akaratuk ellenére, de jobb lesz nekünk majd könnyen lehet.

KalmanBlog 2021.03.10. 16:54:36

@GABOR2: Én valahogy nem hiszem hogy kinn lehetne tartani ezeket a mutánsokat, ha egyszer annyira fertőznek. Átszivárog a határokon a jövők-menők miatt is, meg a szállítmányozók miatt is. Nyilván egy hermetikus lezárás működne, de olyat nem lehet a globalizmusban csinálni.

Pár hét különbséget tudok elképzelni, hogy annyit számít a felfutás sebességében, de "az exponenciális görbe" miatt utána ugyanaz lesz az egész jellege függetlenül attól, hogy az eleje milyen gyors.

Én ezeket a mutációkat, meg lezárásos védekezési módokat teljesen felesleges mentális gimnasztikának tartom, inkább az az érdekes benne, hogy ki hogyan reagál, mit akar sugallni és milyen politikai célra használja.

GABOR2 2021.03.11. 01:22:05

@KalmanBlog: Addig kellett volna csak megpróbálni kinttartani amíg ahonnan jönne nem cseng le a dolog, vagy már tényleg mindegy lett volna. De mi már előbb nyitottunk sokkal.

"Átszivárog a határokon a jövők-menők miatt is, meg a szállítmányozók miatt is. Nyilván egy hermetikus lezárás működne, de olyat nem lehet a globalizmusban csinálni."

De még nem tartott ott a dolog akkor még. Ha az elején folytják el a dolgot amikor még kicsi meg lehet előzni a baj nagy részét.

"Én ezeket a mutációkat, meg lezárásos védekezési módokat teljesen felesleges mentális gimnasztikának tartom, inkább az az érdekes benne, hogy ki hogyan reagál, mit akar sugallni és milyen politikai célra használja."

Hát engem is. Mint láthatód erre hivatkozva az USA-ban elfogadja a lakosság, hogy a giga cégek rengeteg pénzt kapjanak a jegybanktól, míg a kicsik közül sok tönkremegy, mert őket meg bezárják. Így a " jövőben nem lesz semmid, de boldog leszel" nem is tűnik már olyan távolnak.

Az emberek is megszokják, hogy elvesznek tőlük jogokat, a felhőnek és egyéb digitális sz@rságoknak is adtak egy nagy boost-ot... lehetne ezt elemezni sokat.

Amúgy maga a vírus szinte senkinek se árt... annyiban érdekes talán, hogy láthatjuk milyen gyorsan tud valami terjedni.

GABOR2 2021.03.11. 01:31:52

Egyébként pedig egy elmélet: Orbánék direkt készakarva engedték be a brit mutánst úgy, hogy tudták ez mivel fog járni... Azért tették, mert így sokkal gyorsabban kialakul majd a nyájimmunitás és összességében így jobban jár az ország gazdaságilag is és végül a halálozások számában is.

Viszont ez... kommunikálhatatlan dolog, ezért van az, hogy bár a kommunikációban nagyon igyekeznek a vírus ellen, amikor könnyen meg állíthatták volna, mégis beengedték a brit mutánst.
süti beállítások módosítása