Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

Mióta Biden az elnök "csodák" történtek ( koronavírus, levélszavazás )

2021. február 10. - GABOR2

Már tavaly világos volt... A koronavírus ellen a legjobb ellenszer az ha progresszív vagy.

Ugye tudósok kimutatták, hogy templomba, vagy koncertekre járni hatalmas felelőtlenség és tiltani kell, mert a koronavírust berobbantja, viszont a BLM tüntetések, még ha nem is viselsz maszkot, csökkentik a koronavírus terjedését.

Képzeljétek, mióta Biden az elnök, a koronavírus esetek 30%-kal zuhantak, a kórházakban is sokkal kevesebben vannak a vírussal és... tavaly még őrült lett volna a felvetés... talán már a lakosság 1/3 immunis.

"Coronavirus infections have plummeted by 30% over the last three weeks while hospitalizations are down 21% - and as many as ONE-THIRD of the US population may have some kind of immunity"

Ehhez csak annyi kellett, hogy Biden legyen az elnök. Hirtelen már nem is olyan fontos ez a koronavírus. El kezdett eltünni... pont mint az influenzavírus szokott.

Fura dolog, hogy mindemellett a halálozások nem csökkentek.

De erre is van megoldás. A Trumpot mindig az adataival basztató szervezet úgy döntött, többé nem fogja nyilvánosságra hozni a halálozásokkal kapcsolatos részleteket, pedig már ezt tette a koronavírus kezdete óta... Bidenhez nem fogják hozzávágni ezeket az adatokat... mert többé nem fogják közölni őket egyáltalán:

"Oregon Health Authority no longer reporting details about individual coronavirus-related deaths"

Aztán én eddig azt hittem, hogy a levélszavazat biztonságos... az Amazonnak nem annyira.

Képzeljétek az történt, hogy az Amazon annyira nyomatta, hogy szereti a BLM-t és a progresszíveket, hogy a dolgozói úgy döntöttek, hogy alapítanak egy szakszervezetet.

Ennek már annyira nem örültek az Amazonnál, azt akarták, hogy halasszák el a vezetőség megválasztását a koronavírus miatt.

Erre előjöttek a megoldással: a levélszavazással biztonságos lenne a dolog.

Viszont az Amazon egyrészről azt mondja, hogy addig nem lehet szavazni "manuálisan"/ személyesen amíg jelen van a vírus ( bár ugyanúgy be kell menned dolgozni, csak szavazni lenne veszélyes ), de a levélszazás se megoldás, mert Jeff Bezos szerint...

... a levélszavazások nagyon megbízhatatlanok és amúgy is egy unfair módszer; az elektronikai rendszere pedig különösen rossz biztonság szempontjából.

"Jeff Bezos Resisting Mail-In Voting for Amazon Union Election"

" The reasons stated for the company’s opposition to the mail-in election were “concerns about election security run particularly high” due to the use of “an unreliable electronic signature platform.”

Az is érdekes, hogy a Washington Post az Amazon tulajdonában van és azon a véleményen voltak korábban, hogy a levészavazás szuperbiztonságos... most, hogy lenne az első Amazon szakszervezeti vezetés választás... szuper nem biztonságos lett.

Az is érdekes, hogy az Amazont nem zárják be, ahol több ezer ember dolgozik egy térben, és ahol jelen van a vírus non-stop, de a kisüzleteket, ahol van 1-2 ember azokat be kell zárni.

"Everyone knows where the Washington Post stands on mail-in ballots, especially about their security and signature matching. But Amazon doesn’t appear to share the Post’s confidence in the integrity of a mail-in election."

"Amazon is pushing for a milestone union vote to take place in person despite the pandemic"

"Amazon is once again asking the National Labor Relations Board to direct thousands of the company's warehouse workers at an Alabama facility to cast votes in-person on whether to form a union, rather than by mail, despite the ongoing pandemic."

""If true, facilities will be in a constant state of 'outbreak' unless and until the virus all but disappears, with no manual elections occurring until that unknown time," the filing read, also citing that a mail election could "disenfranchise dozens or hundreds of voters" because it is imperfect."

Micsoda alapigazságok tudnak totál megfordulni egy elnökválasztás után.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr6616422800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

promo921 2021.02.10. 21:29:19

Hogy a blog témájához kapcsolódjon, a vírus valószínúleg azért nem fertőz, mert okos-vírus :)

GABOR2 2021.02.10. 21:46:34

@promo921: Látta hogy Biden az elnök és... ő akkor már meg is tette a kötelességét; meg talán van némi statisztika hamisítás is, hisz hiába csökken elvileg 30%-kal az esetek száma a halálozások ugyanakkorák; talán mostmár nem mondják rá mindenre egyből, hogy koronavírus.

GABOR2 2021.02.11. 17:11:46

Magyarországon is csoda történt hirtelen: "Hirtelen eltűnt a koronavírus miatti többlethalálozás Magyarországon"

www.portfolio.hu/gazdasag/20210211/hirtelen-eltunt-a-koronavirus-miatti-tobblethalalozas-magyarorszagon-469410

Koenigsberger 2021.02.13. 08:07:42

Egyébként az USA-ban se mindenki hülye. Ott is megmondták a függetlenebb hangok már a választás előtt, hogy (ha) Biden nyer és hirtelen rózsás lesz minden. És tényleg, ahogy némiképp biztos lett a „győzelem", azonnal lett vakcina, azonnal le lehetett verni a romboló, gyújtogató csőcseléket... (ahogy már az előző részekben itt a blogon is leírtad).

GABOR2 2021.02.13. 16:36:54

@Koenigsberger: Igen és ez különösen érdekes, hisz... elvileg nemrég még azt várták, hogy a "szuperfertőző" verzió fog teljesen elterjedni, vagyis még többnek kéne lennie. Persze lehet, hogy még nincs vége a shownak, még mondjuk rá lehetne fogni, hogy miért nem tartja be Biden az igéreteit, bár minden helyen ők vannak nyeregben.
süti beállítások módosítása