Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

Kultúrháborús történések 39

Egy vég... amiből lehet még jó dolog is

2021. január 07. - GABOR2

Na hi! Elég mozgalmas időszak van most, ugye tegnap történt sok érdekes dolog, amivel kapcsolatban lesz majd sok találgatás...

Én viszont az ünnepi időszaknak megfelelően lazán vettem mostanában a politikai mérgek és bullshitek fogyasztását, tehát ne számítsatok most feltétlen teljeskörűségre, sőt több minden a tegnapi nap miatt elavult amit most felhozok, viszont jobban képben lehetsz majd az utobbi napok történéseiről és lesz pár dolog amit talán majd sehol máshol se hallhatsz, dolgok amiket bemondtak olyanok, akik állítólag a helyszínen voltak, vagy láttak valamit ami fura volt... aztán lehet sohase lesz róla újra szó, mert nem illik a képbe és egyesek érdekébe, hogy szó legyen róla.

Trump "ügyvéde" Rudy W. Giuliani készített tegnap egy videót, amiben azzal kezdte, hogy a tegnapi nap történelmi lesz... nos az biztos, de minden rosszul sült el, bár... igazából kb. semmit se Trump csinált. Na mindegy, a videóban elmondja az egész tervet, hogy hogyan nyerhet aznap Trump, mi a módszer, tehát ha valakit érdekel mi volt a terv hallgassa meg a videót. Amúgy igen... megint "Trump embere" kezében volt, hogy eldöntse Trump elnök lehet-e és megintcsak Trump embere volt... gyenge???? Trump alelnöke. Azért is ajánlom az eredeti videó megnézését, mert a magyar sajtó, a jobboldali is, rengeteg bullshitet nyomott nemcsak tegnap, hanem már hetekkel előbb, tehát én inkább el se olvastam, hogy mit írnak a dologról, mert valószínű bullshit mint sok minden más.

Szóval magyarok is írtak arról, hogy Trump alelnöke most eldöntheti ki legyen az elnök:

"Biden vagy mégis Trump? Mike Pence kezében az amerikai demokrácia sorsa"

Angol forrás, korábbról ezzel kapcsolatban:

"Gohmert suit may force Pence's hand in effort to overturn Trump's defeat"

Különben ez a tegnapi nap nagyon meglephetett sokakat, mert bár én már több mint egy hónapja hallom, hogy mit terveznek Trumpék, a mainstream média semmit se mondott, csak a napján, hirtelen és persze úgy, hogy ez egy kapkodó, utolsó "örült" kísérlet, pl.:

"Az utolsó őrült ötletig küzd Trump az elnökválasztási eredmény átírásáért"

Persze a "örült" kísérletek mind működtek... volna ha "Trump embere" megteszi amit kellett volna.

Nem sikerült a Deep State-t legyőzni, nem sikerült megfelelő embereket maga köré gyűjtenie.

És ha jól értem a friss híreket, az ezután elvileg még megtehető utódvédharcból se lesz semmi. Merthogy több mint tíz szenátor elvileg óvást akart benyújtani eredetileg:

"Több republikánus szenátor is kifogást emel Biden győzelme ellen"

"Kongresszusi vizsgálóbizottság felállítását javasolják."

Ezt írják ebben a mandineres cikkben:

"Donald Trump hivatalban lévő elnök azt állítja, hogy széles körű csalások történtek, s valójában ő nyerte az elnökválasztást. Emiatt több helyen is bíróságon támadta meg az elnökválasztás eredményét, amelyet azonban jogi úton nem sikerült megváltoztatnia, és az általa vitatott államok választási tisztviselői is azt állítják, hogy nem történt választási csalás, valamint a szövetségi igazságügyi miniszter is úgy nyilatkozott, hogy nem találtak olyan, csalásra utaló bizonyítékot, amely érdemben meg tudná változtatni a voksolás kimenetelét."

Ebből is látszik, hogy mennyire nem tudnak még a jobboldali újságokból is jól tájékozódni az emberek, mert nem ez a lényeg, mert nem is a csalás a fő irány, hanem hogy alkotmányellenesen változtattak a törvényes szavazás módján Demokrata tisztviselők, akiknek ehhez nem volt joguk, így a választás alkotmányellenes körülmények között folyt, tehát nem lehet érvényes.

Ami pl. a csalást illeti, Giuliani a videójában azt állítja, hogy sikerült, ha jól tudom, 22 választási gépet megszerezniük és be tudják bizonyítani, hogy csalás történt és direkt Bidennek adott Trump szavazatokat a gép.

Volt egy Trump beszélgetés-kiszivárogtatás is, ahol megint kiragadtak egy részletet Trump hívásából, azzal nyomultak, pedig más dolgok érdekesebbek lettek volna. Pl. ott elmondja, hogy kéri a georgiai republikánusokat, hogy állítsák meg a szavazógépek megsemmisítését, meg tudja, hogy kicserélik a belsejüket mielőtt vizsgálhatnák, de a Republikánust akivel beszél ez nem érdekli és hogy mennyire sz@rik Trumpra azt még jobban mutatta az, ami nincs a kiragadott részben... Trump elmondja, hogy tudja, hogy a mostani szenátusi szavazáson csalás lesz és a Demokraták szavazókat költöztetnek oda máshonnan, hogy szavazzanak; erre úgy felel a túloldalon levő, hogy igen, de utánna rögtön visszaköltöznek, tehát hol a baj... Hát hol?! Hát ott, hogy ez csalás, de ők ezt simán hagyják.

Egyébként korábbi felmérések szerint a Republikánusoknak kellett volna nyernie nagyon, de vesztettek és ezzel a Demokraták kezében lesz kb. minden hatalom, ahogy egy cikk címe fogalmaz:

"Ma eldől, hogy négy vagy negyvennégy évre jutnak a demokraták hatalomra"

És megtörtént a baj:

"Végül a Szenátus többségét is megszerezhetik a demokraták"

"A georgiai választás után, jelen állás szerint a demokraták szövetségi teljhatalommal kezdhetik meg az amerikai politika új ciklusát."

Egyébként Trump amit kér, hogy "találjanak neki" szavazatokat, az annyit takar, hogy kb. 10 ezer szavazat kellene ahhoz, hogy ő nyerjen ott, de sorra elutasították a beadványait, mondván, hogy azok nem változtatnák meg a szavazás végeredményét... pedig de, ha mindet összeadnák bőven megváltoztatnák és Trump azt kérte, hogy ha nem is mindent számlálnak össze, legalább annyit, amennyi elég lenne a győzelméhez, ami kb. tízezer szavazat... ismétcsak a Republikánus emberke elutasította a telefonon.

Visszatérve megint csak arra, hogy több Republikánus szenátor vizsgálotot akart:

"At least 12 GOP senators to challenge Biden's win"

Ma azt olvastam, hogy tán a "történtek miatt" úgy döntöttek, hogy nem akarnak vizsgálódni... ami a legszánalmasabb, sz@rabb szöveg amit lehet mondani. A "történtek miatt" már simán engedik, hogy elcsaljanak egy választást?!

És emlékszünk még mi volt itt nyáron... micsoda erőszak volt és az rendben volt, sőt olyanokat mondtak, hogy egy tüntetésnek szerintük nem kell békésnek lennie... most minden borzalomnak elmondják ezt a Kapitólium foglalást. Igazából szinte semmi kár nem keletkezett, de most nagyon azt akarják mondani, és mutatnak tán egy összetört széket és összefirkált szobort, némi piszkot mint bizonyítékot a "szörnyű" rombolásra... én emlékszem néztem az élő közvetítést, és az emberek még az utat kijelölő oszlopkat is otthagyták a helyükön és szépen aszerint mentek. Ma azt hallottam, hogy négyen halltak meg, egyről tudom csak hogyan; valószínű egy titkosszolgálatos vagy valami hasonló lelőtt egy "trumpista" nőt.

Még sok érdekességet fogunk hallani a történtekről, én pl. élő potcastokban azt hallottam, olvastam, hogy a betörő emberkéknek volt... Anitfa tetoválása, meg voltak jelöléseik, hogy kik Antifások igazából... talán valami fordítva felvett Trump sapka volt a jelük. Meg arról is hallotam ugyanilyen forrásokból, tehát lehet, hogy nem igaz, hogy sikerült ellopni Pelosinak a merevlmezét. Meg persze amin mindenki csodálkozik... elve ez hogyan történhetet meg, még hétköznapi időkben is állítólag nagyobb biztonsági csapat van ott mint most volt, kb. semmi ellenállás nem volt... tehát ez is tán egy megszervezett akció volt. A képeken valami ősi "ruhába" öltözött őrültnek kinéző valakik vannak, tökéletes fénykép pózban... gyanus.

Aztán ott van, hogy Trumpnak állítólag nem engedelmeskedett a Nemzeti Gárda, csak az alelnöknek miután... egyesek szerint elárulta Trumpot.

Ami az előzményeket illeti... már előző nap letartózatták a Proud Boys vezeőjét, lezártak egy csomó utat, bekérették a Nemzeti Gárdát, megtiltották a fegyverviselést.

Trump tartott egy beszédet, nem tudom hány ember előtt, nem tudok adatokat arról, hányan mentek el, de azt akarta, hogy sokan és elmondta, hogy sohase ismeri el a vereségét, hogy csalás történt, és hogy az alelnöke bátorságán fog most múlni minden, de ő nem tette meg amit ha megtesz, Trump elnök is maradhatott volna akár, de talán még ennél is fontosabb... lett volna vizsgálat, bemutathatták volna a bizonyítékaikat. Az volt a terv, hogy most fogják bemutatni a bizonyítékokat, a történtek ezt megakadályozták:

"Mike Pence megírta: Nem áll Joe Biden megválasztásának útjába"

"Ellenszegült Trumpnak saját alelnöke"

Aztán hagy mutassak még valamit, hogy mennyire félrevezetik a magyar olvasókat...

Itt van ez a cikk:

"Holnap dől el, hogy Bidennek tényleg le kell-e mondania a monumentális gazdaságpolitikai fordulatról"

Ebben van egy ilyen rész:

" Mivel Trump a georgiai választások folyamatos támadásával aktívan szerepelt a helyi híradásokban, az elemzők szerint a választás egyben egy Trumpról szóló népszavazás is – ha a republikánusok elveszítik a novemberi előnyüket, az egyértelműen az elnök választások utáni viselkedésének a következménye lesz. Ilyenformán a választás egyben a republikánusok számára is kijelölheti az utat, és eldöntheti, hogy a trumpisták vagy a mérsékeltek kerülnek domináns pozícióba a következő évekre."

Itt úgy tűnik, hogy azért veszítenék el a Republikánusok a szenátori két helyet, mert mérgesek az emberek Trumpra, közben meg minden amit külföldi forrásokból olvasok épp az ellenekezője.

Az emberek ki vannak akadva... de nem Trumpra, hanem a Republikánus Pártra, hogy mennyire nem tesz semmit, hogy segítse Trumpot a csalások kivizsgálásában... sokan igazából nem a Pártot szeretik, hanem Trumpot és rengetegszer hallottam, olvastam kommentekben, hogy ezzel a Pártot büntetnék, de persze a mainstream híradásban ezt is Trump hibájának adják be.

Meg a hírekben dedósan mindig megírják egyből még mindig, hogy Trump állításai a csalásról hamisak, ami nem igaz, és nem is az volt a lényeg, hanem hogy alkományellenes volt a szavazás sok helyen.

Na mindegy... a kongresszusban akkora "nagy károk" keletkeztek, hogy a megszakítás után nem sokkal máris megszavazták Joe Bident elnöknek:

"A kongresszus hitelesítette Joe Biden győzelmét"

Még ezután is lehetett volna jogilag harcolni, de bedobták a törölközött a Republikánusok.

Még a Republikánius többségű testület is Trump ellen szavazott nagy többséggel:

"Ez csak az után vált lehetővé, hogy a Republikánus Párt 13 szenátora és többtucatnyi képviselője kifogást emelt Joe Biden győzelme ellen, és ezeket a házak leszavazták."

Innentől kezdve meg már nincs jogi út a győzelemre, még lett volna egy valami, de mostmár az se lehet.

Tehát bár Trumpnak többször is megvolt az esélye, de saját emberei fordultak ellene... nem tudta legyőzni a Deep State-et... bár nem is nagyon próbálta szerintem.

A közösségi médiák cenzúráját, stb.-t se akadályozta meg, pedig erre bőven lett volna alkalma... most ők is még belerúgtak nagyon búcsúzóul:

"24 órára kitiltották a Facebookról Donald Trumpot"

A Facebook, amivel sokáig különmegállapodások voltak és valamennyire kiállt Trump mellett, most hírtelen beállt a sorba és örökre kitiltja Trumpot:

"Nem engedik vissza Donald Trumpot a Facebookra"

Zuckerberg megértette, hogy a vesztesre fogadott...

"Örökre letilthatja Trump fiókját a Twitter"

Egyébként a Twitter "vicces" volt, mert törölt tán olyan bejegyzéseket is, amiben Trump hazaküldte az embereket és békés viselkedést kért... törölték arra hivatkozva, hogy arról is szót ejtett, hogy szerinte akkor is csalás törént.

Ja merthogy maga Trump békés viselkedést akart és hogy az emberek menjenek haza mostmár... van róla videó is és a Twitter bejegyzései is erről szóltak:

https://www.youtube.com/watch?v=Ml03ae2CWOE

De ez nem számít, mostmár teljes erővel rátámadnak Trumpra, bár ő semmi mást nem írt, minthogy békés viselkedést vár el.

Ma meg már azt olvasom, hogy Trump beleegyezett a hatalomátadásba, vagyis ő is feladta:

"Átadja a hatalmat Trump, új csúcson vannak a tengerentúli tőzsdék"

Majd meglátjuk, mert ez az ember küzd, csak... akik elvileg vele lennének nem nagyon, meg kb. minden sajtó úgy hazudik mint a vízfolyás, ennek az embernek nem adnak a legkisebb mértékben se tisztességes kezelést. A sajtó szörnyű állapotban van, hatalmasakat hazudik és azt az "alapot" is elfelejtette, hogy neki pártatlanul kell a tényeket bemutatni... magyarul az egész egy kalap sz@r. Talán a lustaság az oka, de a magyar még rátesz erre egy lapáttal, hogy kritikátlanul csak átvesz dolgokat, mégha jobboldali is sajtó.

Szóval a Demokratáknak tejhatalmuk lesz... akkor mi várható majd?

Elsőre azt mondhatnád, hogy rémes lesz majd minden, de az a helyzet, hogy történelem sokszor másként alakult mint várták volna, lehet most is az lesz. Még Trumptól is jöhetnek nagy meglepetések.

Viszont nézzük mi várható ha Biden lesz a elnök...

Ő hamarosan várhatóan meg fog halni, meg annyira leépülni, hogy nem is ő lesz az elnök. Egy olyan helyzetben kell elnöknek lennie, ahol a lakosság többsége nem hiszi el, hogy nem csalással nyert... bizony a progresszívek se hiszik el, hogy sok millióval több szavazatot kapott Biden mint Obama, miközben nem is kampányolt és nincs semmi karizmája.

A Demokraták rémessé tették a kormányzást Trumpnak, ott gáncsolták ahol tudták... sokak részéről várhatnak hasonlót... némi ráadással majd. Ez az útja egyébként tán annak, hogy egy ország magát megsemmisítse, ez egy újabb lépcsőfok.

Biden korábban már mondta, hogy igazából nem akar változtatni semmin és az volt várható, hogy nem is lesz szenátusi többségük és már örült is annak, hogy erre hivatkozva mondhatja, hogy azért nem tudja megcsinálni az örült gazdasági átalakításokat amiket beigért... ez a mentség nem lesz meg.

"Holnap dől el, hogy Bidennek tényleg le kell-e mondania a monumentális gazdaságpolitikai fordulatról"

A Demokraták nem mondhatnak semmit, hogy miért nem csinálnak meg dolgokat... csak rajtuk fog múlni... de igazából a vezetés ezt nem akarja.

És most akkor beszéljünk megint egy kicsit a szélsőséges progresszívekről...

Ugye már mondtam, hogy egyáltalán nem boldogok. Azóta kiderült, hogy Biden egy hispán civilszervezetes követeléseit is durván elutasította.

Másrészről  például ott van a "sqaud" ami a szélsőséges, progesszív alakulatot jelenti, ami most nagyobb mint valaha. Ugye azt várná az ilyen extrém politikusoktól a naív szavazótábor, hogy rögtön elintézne nekik ezt-azt, de most egyre csak kapják bizonyos képviselőiktől a Twitter üzeneteket, hogy miért nem fogják megcsinálni amit várnának tőlük. Hatalmas szakítás történt köztük, voltak akik úgy fogalmaztak, hogy ez a "squad" helyrehozhatalanul tönkrevágta a kapcsulatukat a tömeggel, azt írták egyesek, hogy... 30 nap kellett ahhoz, hogy Martin Luther Kingből Reagenné váljanak és pl. olyanokat írkáljanak most a Twitterre, hogy tiszteletben kell tartani törvényeket.

Itt az újabb szavuk a progresszíveknek saját politikusaik megvetésére: "FraudSquad"

A kiakadás totális... már leginkább azok részéről akik naívak a "mozgalomban", akik nem azok, azok meg próbálják elfolytani a naiv "utcai" hangokat. Az egyik haladó Youtuberes, aki utálja amit csinálnak bizonyos haladó újdonsült politikusaik két napja azt mondta, hogy megüzenték neki, hogy ezután gyorsan moderáltá kellene válnia, vagy...

Ez a hatalmas elégedetlenség akár még a Demokrata többségnek is bezavarhat majd.

Viszont szeritem az lesz, hogy miután a Trump ügy elül úgy ahogy ők szeretnék ( márha ), nagyon gyorsan le fognak számolni a naív SJW-kkel, főleg hogy még nagyobb lenne a szájuk, hogy Biden elvileg megtehetne nekik bármit most majd.

Tehát az SJW-k az internetről majd hullani fognak mint a legyek... ami nem rossz. És erről talán nem is lesz nagyon aki beszámolna. Már ma volt, amikor pl. néztem az elő közvetítéseket és akkor a legmoderáltabb emberkéket is úgy korlátozták mint még soha, pl. letiltották a chat-et. Szóval kitudja... talán máris történik a dolog.

Az hogy az SJW-k aranykorának vége lesz, más is jelzi.

Pár napja először nevezete meg bajkeverőként Portland polgármestere az Anitfát... soha se tette eddig... akkor se amikor háromszor megpróbálták gyújtani a házát és elköltözött ezért titkos helyre, nem számított hogy a városa tavaly, hogy ég... mostmár viszont egy sokkal kisebb balhé is elég volt, hogy megnevezze őket és elítélje a tettüket.

Aztán párnappal később kifejentette, hogy még a tettükért is felelniük kell:

"Portland mayor promises to ‘hold people responsible’ after 2 days of vandalism, violence"

És megszavazta, hogy ezúttal majd tényleg verjék szét ezeket a tüntetéseket, ahogy cikk címe is írja... ezúttal valóban:

"Portland Mayor Vows To Crack Down On Antifa’s Rioting For Real This Time"

Ez még pár napja volt, tehát még nem adhattak bele mindent, hisz nem tudták, hogy Trump ellen kellenek-e majd, de bizony ezek is figyelmeztetések a progresszíveknek... nyertek a Demokraták, álljatok be a sorba, legyetek moderáltak, vagy... kíméletlenül leszámolunk veletek úgy, hogy még csak a hírekbe se kerül be a dolog.

Most jönnek majd rá az SJW-k, hogy nem náluk volt a hatalom, hanem a milliárdosok eszközei voltak, akik most majd szépen kicsinálják őket is, ha rosszalkodnak... a beépített emberek maradhatnak, aki csöndbemarad maradhat, aki nem, azzal leszámolnak, majd úgyis jön ki az új nemzedék a kollégiumokból akik fiatalok és jobban agymosottak mint bárki előttük, ha kellenek ott lesznek és tüntetnek pénzért, hogy tudják fizetni az adósságukat, merthogy gender studyból majd nem tudnak máshogy megélni.

Már gondolom sok polgármester várja, hogy levehesse az álarcát, pl. az aki még most a választás előtt úgy döntött, hogy enged a rendőrség pénzének elvételében... hogy aztán most "magán rendőrséget" fogadjon 1,6 millióért, ami csak a város gazdag részén fog járőrizni, miután a polgármerter beismerte, hogy másként nem tudják megakadályozni az egyre nagyobb bűnözést... ja és egy 7 éves kislány meghalt.

"Atlanta proposes to spend $1.6million on private police force for wealthy suburb - known as 'The Beverly Hills of the East' - as Dem star mayor Keisha Lance Bottoms admits she doesn't know how to stop crime wave after 7-year-old girl is shot dead"

Na miket olvasok itt... a tegnapi volt az amerikai demokrácia legsötétebb napja...:

"Tragédiák egész sorozatát hozta az amerikai demokrácia egyik legsötétebb napja"

Úgy látom arról szól a történet, hogy minden Trump hibája. Az egyik kedvenc demokrácia féltő szövegem egyébként az, hogy azt mondta tán valamelyik Republikánus, hogy a demokrácia halálspirálja lenne, ha kivizsgálnák Trump panaszait.

Mennyi ilyen sz@rt lehet majd olvasni majd most...

De térjünk még vissza arra, mi lehet még egy Demokrata győzelem következménye.

Nos, az egyik ami várható, hogy a progresszív sajtó nagy része csődbe fog menni, mert Trump hozta a kattintásokat és ezután ennek vége lesz és bár Biden biztos továbbra is hozna sok... vicces elszólást, de ő védve lesz, rá nem lehet mondani semmit. Tehát ez is egész jó lesz majd.

Aztán... nem fogják teljesíteni a progresszívek gazdasági kéréseit, cserébe viszont az összes örült egyéb ötlet megvalósulhat majd. Olyasmi ez, mitha mondjuk a Covidnál gazdasági szempontból egy kormány nem tenne semmi igazi gazdaságvédelmet, miközben ezt kommunikálja, de közben az emberek életét nyomorultabbá tevő mindenféle előírást megkövetel, hogy tartsák be szigorúan.

Aztán egy itthoni következmény... Bár Orbán barátkozik mostmár a bankokkal és igazából nekik kedvezett most mindenben, szerintem azért ha ott lesz a lehetőség, hogy inkább a mindenre igentmondó baloldalt juttassák hatalomra... akkor őket fogják. Vagyis várható lesz, hogy újra lesznek "színesforradalmak", mesterségesen megszervezett puccskísérletek Orbán ellen, amitől a tömeg megvédhetné. Talán Orbán majd megint valóban jót akar majd az embereknek, mert ha az emberek nem szeretik, lehet simán tétlenül nézik majd, hogy megpuccsolják. Ez a pozitív szcenárió. Olyan sok negatív dolog történt, hogy nekem kell teli lenni pozitívsággal...

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr2716376292

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Madarász Henrik 2021.01.07. 20:25:42

Én nem úgy látom hogy túlzottan pánikban lenne Orbán. A családosok kétségtelen sok támogatást kapnak, de más nem nagyon. A 13 havi nyugdíj első heti részlete is csak a magas nyugdíjat kapóknak kedvez, a kisnyugdíjasok alig kapnak valamit. Az USA-ra rátérve a legvalószínűbb hogy az a Capitolium foglalás volt a végpont, ezzel vége a jobboldali ellenállásnak. Biden állampolgárságot ad 11 millió illegális bevándorlónak, nem nagyom lesz már republikánus elnöke az USA-nak. Ezzel vége az USA-ban élő fehér embereknek, néhány évtized múlva úgy élnek majd mint a dél-afrikai fehérek, bárki szabadon megölheti őket.

Borathan 2021.01.08. 12:01:44

@Madarász Henrik:
azért óvatosan ezzel a 11 millió illegális bevándorlóval, mert a választások azt mutatták, hogy azok az emberek bizony Trumpra szavaznak. Nagyon nem fognak beállni a szivárványos zászlót lengető demokraták mögé

KalmanBlog 2021.01.08. 22:17:50

Köszönöm, már nagyon vártam az adagomat! Ma is optimistább lettem! :-)

GABOR2 2021.01.09. 23:31:03

@Madarász Henrik: Sajna nagy esélye van a jobboldali szétesésnek. A Republikánusokra kevesebben szavaznának sokkal Trump nélkül; Trumpnak kellene saját párt és kellene, hogy megtalálja utódját, aki megfelelő, mert ő már nem lesz sokáig képes arra, hogy elnök legyen, túl idős.

Bár abban se vagyok biztos, hogy ő megfelelő vezető... nem tudott egy megfelelő csapatot összerakni, minimális megmérettetésnél szétesett a csapata... akik talán igazából sohase voltak vele.

Borathan: Trump tényleg jó sok hispán szavazót szerzet, megfelelő statégiával ez a fajta Demokrata statégia szétesik.

KalmanBlog: You are welcome!

promo921 2021.01.10. 13:19:06

"Divide et impera" elég régóta és egyre jobban működik. Sajnos egy mai átlag ember az egészből annyit fog fel, hogy nem baj, megérdemlik a bannolt személyek, a Twitter, FB és társaik pedig egytől egyig "magán" cég és azt csinál amit akar. Egyre több "érzékenyitő" hír jelenik, meg a kétfelé szakad társadalomról is, ahol a beoltottaknak lesznek jogaik, az oltatlanoknak pedig nem.

GABOR2 2021.01.10. 15:18:34

@promo921: A másik oldal is szét fog tán esni, mert hiába van meg minden hatalom amit csak akarhatnak már a 444-en is megy a hír, hogy miért nem fogják ennek ellenére betartani amit ígértek és maga a progresszív oldal már eleve mérges:

"Hiába van meg a szenátusi többség, így sem lesz könnyű dolga Joe Bidennek"

444.hu/2021/01/09/hiaba-van-meg-a-szenatusi-tobbseg-igy-sem-lesz-konnyu-dolga-joe-bidennek

Madarász Henrik 2021.01.10. 15:39:46

Újabb szintet léptek a balosok, betiltották a legnagyobb jobboldali közösségi oldalt.

index.hu/techtud/2021/01/10/amerika_letiltja_az_jobboldali_alternativ_kozossegi_halot/

GABOR2 2021.01.10. 17:10:13

@Madarász Henrik: Ez baromi brutális. Kihúzták alóla a Cloud-ot. Még egy ok ellene. Ez lenne a jövő, ha minden a cloudban lenne, az ipar is, szépen megüzennék az országnak, hogy nem tetszik a politikájuk és lekapcsolnák az egészet. Erre gondolt az amerikai nagykövet, hogy ezen múlik majd a gyerekekink jövője. Nagyon messzire mentek mostmár el, a szólásszabadság halott. Viszont ha a baloldal nyer, előbb -utóbb elkezdik önmagukat is elpusztítani.
süti beállítások módosítása