Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

Kultúrháborús történések 38

2020. december 17. - GABOR2

De rég volt már rendes rész... azért mert a választásokkal/csalással kapcsolatban volt több különkiadás; mostmár viszont eljött az ideje, hogy másról is legyen szó, bár még most is igazán a legtöbb dolog arról fog szólni... nemcsak a csalásról, hanem dolgokról ami a választás körül történt.

Először is... ne hátulról kezdjük. Ha csak magyar újságokat olvastál sokkolódhattál is akár.

Sorra jöttek a hírek, hogy Trump keresetét itt is ott is elutasítják és azt gondolhattad, hogy milyen rossz Trumpnak a helyzet, sőt reménytelen... aztán sokkolódhattál, hogy hírtelen azt olvashattad, hogy 20 állam azért megy a legfelsőbb bíróságra, hogy ne legyen Biden elnök, mert annyi a csalás...

Hogy is volt ez?

Trumpnak valóban több keresetét elutasították, de ez a terv része volt, mert ha elegen elutasítják, akkor mehet a legfelsőbb bíróságra, ahol mint tudjuk konzervatív többség van, "Trump emberei", és látva a bizonyítékokat Trump maradhatna az elnök akár, vagy több millió szavazatot megsemmisíthetnek amik hamisak, vagy tudjuk, hogy nagyrészt hamisak; vagy lehetne új választás.

A másik amit nem nagyon fejtenek ki a legtöbb helyen... Trump nemcsak azzal ment bíróságokra, hogy hamis szavazatok vannak, hanem például azzal, hogy egyes tagállamokban megszegték nemcsak a szövetségi, hanem az országos törvényeket is a szavazás lebonyolításával kapcsolatban, törvénytelen volt az egész mód ahogy fojt a szavazás... így hát pl. meg kell semmisíteni az érintett szavazatokat.

És Trump taktikája működött, elmehetett a legfelsőbb bíróságra, ahol a konzervatívok vannak többségben így maradhat elnök... De úgy tűnik a "Deep State" közbeszólt.

Ugyanis "Trump bírói" elutasították, hogy foglalkozzanak az üggyel.

Nézzük meg hogy mi is történt, hogy milyen nevetséges amerikában egyes "fékek és ellensúlyok".

Először is, a legfelsőbb bíróságnak ott nem kötelessége vizsgálni az ügyet, az egészet elutasíthatja simán, ráadásul indoklás nélkül.

Na most, milyen ország az, ahol felsorakozik legalább 20 tagállam és az elnök és azt mondják, hogy csalás történt és szerintük nagyon fontos lenne ezzel a dologgal foglalkozni és erre azt mondja a bíroság, hogy nem. Vajon milyen kormányzást várhat az ahol 20 országot meg se hallgatnak akik azt gondolják, hogy nem Bidennek kéne elnöknek lennie?

És vannak plusz poénok. Pl. adtak indoklást is miért utasították el a vizsgálatot, bár ez nem volt kötelességük. Figyelem nem arról van szó, hogy megvizsgálták az ügyet és alaptalannak tartják, hanem azzal utasították el az egészet, hogy a perelő tagállam nem tudja bebizonyítani, hogy neki abból kára lesz, hogy egy másik államban csaltak és emiatt más lehet az elnök mint aki lenne fair körülmények között... Nem vicc, pedig tudom, hogy úgy hangzik mintha az lenne, hisz ez teljes képtelenség.

"A Legfelsőbb Bíróság 7:2 arányban elutasította Trump ügyét"

"Az elutasításban egyébként nem mondtak véleményt a választásról, azzal az indokkal söpörték le az asztalról, hogy Texas nem szólhat bele egy másik tagállamnak a választási rendszerével kapcsolatos ügyeibe, még akkor sem, hogyha a közös elnök megválasztásáról van szó."

Én angolul kicsit más indoklást hallottam és annak jobban hiszek, de a lényeg megvan.

A portfolión így fogalmaznak:

"A bíróság szerint Texasnak nincs kereshetőségi joga az ügyben, mert nem tudta jogilag megalapozni ahhoz fűződő érdekét, hogy egy másik tagállamban miként folytatják le a választást."

"Texas ügyét egyébként 18 másik tagállam is támogatta, nagyjából az Egyesült Államok lakosságának fele, valamint annak a Pennsylvaniának a kongresszusa is Texas mellé állt, aki a fő vádlott volt."

A fő vádlott kongresszusa is a perelők mellé állt... kell ennél több? És mégis lesz@rták... kik sz@rták le:

"Biden nyert a bíróságon, pont azok a konzervatív főbírók szavaztak Trump ellen, akiket ő nevezett ki."

Úgy tűnik Trump nemcsak a techcégek szabályozásánál végzet gyenge munkát, hanem a Deep State lefejezésében is.

Trump megcsinálta, de... úgy tűnik elárulták.

Plusz poén, hogy állítólag azok akiktől meg nem várták, hogy megteszik, Trump mellett szavaztak, vagyis a konzervatív bírók még olyan helyzetben se lettek volna, hogy azt mondhatnák, hogy csak ők szavaztak Trump mellet.

"Az érdekessége a dolognak, hogy pont az a két konzervatív bíró állt ki Trump mellett, akikre a legkevesebben számítottak: az olasz bevándorlói felmenőkkel rendelkező Alito és a fekete Thomas, miközben az a három főbíró, akiket Trump nevezett ki, a demokraták mellé álltak."

Így nem lehet nyerni, hogy megvan minden, minden a helyén van, de aztán... elárulnak.

Sokan most annyira mérgesek emiatt, hogy fontolgatják, hogy kéne egy "Trump párt" és legyen vége a Republikánusoknak, mert sokan igazából csak miatta szavaztak rájuk; meg pl. nemsokára lesz szavazás tán két fontos szenátusi helyért, sokan mondják, hogy hagyni fogják bosszúból, hogy elveszítsék a Republikánusok.

Az egyik legdurvább kiakadás, a mostanában már háttérbe szorult meleg influencer ,Trump támogatótól jött, aki egyenesen kijelentette, hogy ezért ezután az egész életében arra fog törekedni, hogy megsemmisítse a Republikánus pártot.

"Milo Yiannopoulos: Életem hátralévő részét a republikánus párt elpusztításának szentelem"' 

Viszont hagy adjak egy esetleges mentséget arra ami történt... még van tán egy mód arra, hogy Trump legyen az elnök, egy trükkös mód és talán Trump ezt megengedte a háttérben...

De lehet simán a Deep State megzsarolta a konzervatív bírókat, és nem feltétlenül tették talán jókedvvel.

Igazából nem tudom, hogy most mi lesz, mert Trump azt igérte, hogy ha az elektorok megszavazzák Bident akkor lemond és nemrég megszavazták:

"Az elektorok megválasztották Joe Bident az USA következő elnökének"

És Trump most nem nagyon beszél, még a Twitteren se, de pár dologból arra lehet következtetni, hogy még nem adta fel... de egyszerűen most nincs elég infóm, hogy hogyan lesz tovább, hogy az elektori szavazás után az a másik módszer még működhet-e egyáltalán. Az igazságügyi minisztere mindenesetre távozott... nem csodálom a dolog után.

Ami a csalásokat illeti... rengeteg új dologra derülit fény, nem is fogok szerintem emlékezni már mindre annyi van; nem hiába volt, hogy annyi állam felsorakozott az ügy mellett végül... a stabilitás érdekében igazából ez szükséges lett volna.

Voltak meghallgatások csalás ügyében, felszólaltak szemtanuk, volt köztük olyan, aki felügyelő és Trumptól függetlenül már aznap amikor a szavazás volt panaszt tett dolgokra.

Például kiderült ugye már korábban is, hogy a szavazó gépek kaptak egy "update"-et az ellenőrzésük után és ezután nem ellenőrizték. Ugye korábban az egyik fő irány az volt, hogy bebizonyítják, hogy a gépeket korrumpálták. Csakhogy a legtöbb helyen ahol ezeket a gépeket használták kiderült, hogy volt egy új törvény, hogy... két nappal a szavazás után meg kell kompletten semmisíteni a szavazógépeket. Nemcsak úgy, hogy letörölnek valamit róla, hanem fizikailag meg kell semmisíteni.

Ez ilyen meglepi volt, aztán az történt, hogy voltak helyek ahol több időt adtak a megsemmisítés előtt és kérték, hogy hagy vizsgálják be, de azt mondták, hogy nem engedik, hogy a megsemmisítés határidejét kitolják a vizsgálat miatt.

"District judge halts 3 Georgia counties from erasing Dominion voting machine data"

Ennél az ügynél a legutóbbi amit tudok, hogy szinte az összes gépet már meg is semmisítették rögtön a választás után, de végül egy párat valahol még megszereztek vizsgálatra Trump emberei... Viszont mivel szinte már mind meg van semmisítve, még ha találnak is majd valamit azoknál... a többinél már nem tudják bebizonyítani, hogy csalás történt.

Akkor van egy újabb matematikai módszer, ami megmutatta, hogy csalás történt. Ez ha jól tudom arra alapul, hogy még ezeknek a gépeknek is van egy limitjük, hogy mennyi szavazatot tudnak átengedni és a vizsgálatokból kiderül, hogy ezt a limitet magasan átlépték, tehát a sok Biden szavazatot, nem gépi számlálással vitték be, hanem egyszerűen felül lett írja a korrekt szám.

Aztán van olyan is, hogy több szemtanú is beszámolt róla, - volt aki mint mondtam független Trumptól - hogy kiderült, hogy a savazó gépek neten lógnak miközben megy a szavazás... Azt hiszem ennél többet nem kell mondanom annak, aki olvassa a blogom, hogy ez miért problémás, de attól függetlenül is ez... tilos, de megtörtént.

Ráadásul pl. az egyik szemtanú elmesélte, hogy ezzel odament a többi stuff emberhez a szavazás alatt, hogy héj, óriási baj van, neten lógnak a gépek, mire azok odamentek, hogy jééé tényleg... na és.

 A neten amúgy fent vannak ezek a meghallgatások a szemtanuktól, akik nem is tudom mennyi példát hoznak arra, hogy csalások történtek, én ezt kiemeltem mert számtech.

https://www.rev.com/blog/transcripts/fired-election-official-chris-krebs-senate-testimony-on-2020-election-security-transcript

"Optical scanners, ballot marking machines, and tabulators should not be connected to the internet during voting, but we found some do have the capability of being connected and there are allegations that some were. Once voting ends, those machines print out a paper report and also transmit voting data in digital form in two separate data streams, from precinct to the county level, and then the state level."

Aztán volt aki elmesélte, hogy 47 szavazat chip amin tízezrével vannak tán szavazatok... eltünt. Upszi, mit számít ugye, egy olyan szavazásnál, ahol tízezer szavazat körüli változás elég lenne ahhoz, hogy a másik fél legyen a győztes. Viszont legalább 24 alkalommal történt feltöltés úgy, hogy ellenőrök nem láthatták, hogy szabályos-e a dolog.

https://www.youtube.com/watch?v=k3WK0M4S_Qw

"PA poll watcher: USB cards uploaded to voting machines 24+ times, 47 USB cards missing | NTD"

Akkor csalással kapcsolatban van még egy olyan, hogy az egyik Youtuber elintult egy "kőrútra", hogy megmutassa, hogy az emberek saját szemükkel lássák, hogy állítólag milyen helyekről szavaztak. Olyan helyek ezek, hogy úgy képzeld el, hogy bármerre nézel nincs semmi a környéken, csak van egy postaláda... és rengeteg ilyen van, erről készít filmet, aminek készítése még most is folyamatban van.

Szóval sokkolóan sok új eset van ami bizonyítja, hogy csalások történtek... ez üti a baloldali narratívát és léptek is az ügyben.

A Youtube hozott egy új szabályt, hogy többé nem lehet arról beszélni Youtube-on, hogy választási csalás történt.

"YouTube will remove videos disputing the 2020 presidential election"

Van pár Youtube-er akiknek van exlusive csatornája a Youtube vezetéséhez és azt mesélte az egyik ilyen, hogy még akkor is tilos beszélni erről, hogy ha csak semlegesen beszámolsz egy hírről. A másik ami nagyon érdekes, hogy azt mesélte, hogy önmagában lehet azt, hogy azt mond, hogy csalás történt, de... azután nem mutathatsz bizonyítékokat, hogy alátámaszd amit állítasz, vagy mutathatsz bizonyítékokat a csalásra, de azután nem mondhatod, a videóban, hogy ez azt jelenti, hogy Trumpnak van esélye nyerni.

Azt hiszem a Nyugat lassan abbahagyhatja, hogy azzal reklámozza magát, hogy ők a szabadság földje.

És akkor most nézzünk rá a győztesekre és "győztesekre"... persze csináljunk úgy mintha nem lenne ez a sok csalás és Trump nem lesz elnök.

Én nézek balos Youtubereket is, szélső balost is és ugye nekik most ugye örülni kéne... Vajon örülnek-e?

Nem mind, de nyilván ennek ahhoz van köze, hogy igazából a progresszívek és a szélsőbalos erők között különböző szándékú emberek vannak. Vannak akik tudják, hogy ez az egész arról szólt, hogy teljesítik pár milliárdos megrendelését, de vannak azért "hasznos idióták" is, még valamekkora vezetői szinten is, akik komolyan hittek abban, hogy övék a hatalom és minden csak úgy rájuk hallgat, mert félnek tőlük.

Azt látom, hogy rengeteg kiakadás van, hogy kiket nevez ki Biden, ez a leggyakoribbi panasz.

Nyilván mérgesek, mert ők úgy gondolják, hogy miattuk nyert Biden és ideje neki ezt kifizetni... igazából nem is szerénykednek, mert mondjuk olyanokat kérnek, hogy ingyen házat a feketéknek meg ilyenek.

Az egyik ilyen "hasznonos idióta" aki valami "civil szervezetet" képviselt elment a választás után egy találkozóra Bidenhez és csinált titkos felvételt, amit nyilvánosságra hozott. Ebben az volt, hogy a fekete nő ugye előállt a követeléseivel, hogy miket kapjanak a feketék, mert ők nyerték meg a választást Bidennek, mire ő valami olyan választ adott meglehetősen emelt hangon, hogy ő már eddig is annyi mindent tett a feketékért, úgyhogy ne kérjen tőle semmit; meg hogy 2040-re a fehérek kisebbségben lesznek az országban, de nem a feketék miatt, hanem a latinok miatt és ő inkább rájuk figyel és ha majd a kisebbségben lesznek a fehérek rájuk is majd figyelni kell ( tényleg... csak ha már kisebbségben lesznek) és azt tanácsolta a feketéknek ezután Biden ezen a rejtett felvételen, hogy ne hozzá, meg a feketékhez jöjjenek követeléssekkel, hanem a latinokhoz mert övéké lesz a jövő. Vagyis a hosszú követelési listából teljesült... ó, semmi.

Aztán mérgesek a progesszívek azért is, mert azt várták, hogy Biden majd az utcáról őket fogja kinevezni a kormányába. Nos... nem, hanem olyan embereket nevez ki, akik... több progresszív szerint... még Trump embereinél is sokkal... sokkal rosszabbak.

Most ugye mézes hetek vannak még... elvileg. A CNN egyik műsorába neten át meghívta az egyik progresszív nagy embert és arról kérdezték, hogy ugye nagyon örül, hogy mennyire progresszívek Biden emberei... mire elkezdte mondani, hogy annyira nem örül, mert pl. olyan embert vett be Biden, aki fedezte valakinek a meggyilkolását, ( talán egy újságíróét ) meg bezáratott rengeteg iskolát és egészségügyi intézményt... aztán azonnal "elvesztették".

Íme: https://www.youtube.com/watch?v=NQLu99RGvLo

Aztán nem örülnek a progresszívek annak se, hogy bár nem őket emelik be az utcáról a hatalomba, de azok akiket végül beemeltek rémes emberek. Hát ezt nem elemzem külön, rengeteg ilyen van, de még szó lesz pár emberéről később.

Aztán nem örülnek a progresszívek annak se, hogy azokat akiket bejutattak a törvényhozásba progresszívek... nem csinálnak értük semmit. Ugye az ilyen szélsőséges erők általánban azzal jönnek, hogy amint megszavazzák őket már másnap elintéznek mindent. Nos, megszavazták őket és a szavazóik nem kapnak mást csak kifogást, hogy miért nem fogják megtenni amit szeretnének a szavazóik... viszont amit kér tőlük a többi Demokrtata politkus ( amiért nem rajonganak a szavazóik ) azokat megszavazzák.

És nagyon mérgesek lettek az otthagyott progresszívek, de rá kell jönniük, hogy őket csak használták és semmik a milliárdosok támogatása és a média nélkül. Ugye utazgatni az USA egyik végéből a másikba miközben nincs munkád, csak adósságod, elég... luxus mutatvány... alighanem más állja ezeket a számlákat... is; de most nem akarja majd állni a számlát, mert az ő embere az elnök és a média se támogat és akkor kiderül, hogy ők az utcán nem világot formáló erők, hanem csak csődben levő lila hajú lánykák.

Viszont nagyon illiúzióban él nem kicsi részük és miután látták, hogy semmi se teljesül szinte abból ami jobbá tenné az életüket anyagilag... rátámadtak Bidenre.

Nos, amit láttál fentebb berakott Youtube videót ott azon az van, hogy hirtelen elhallgatatnak egy progresszív nagy embert, de ami ott történt kicsiben megtörtént nagyban is... és a poén, hogy tán nyomát nem találod a hagyományos médiában.

Ugye ezek a progresszív emberkék imádták, hogy cenzúrázzák a jobboldaliakat. Most hogy hatalomba került akiket szerettek volna, elkezdett leszámolni velük... hagyományos baloldali módra.

Tehát sok ilyen SJW emberke kijelentette, hogy akkor indul a harc Biden ellen... arra volt terv, hogy mi kell Trump ellen, legyen ugyanaz Biden ellen.

Igen ám, de nem kapnak rá pénzt, nem kapnak média támogatást és... most rengeteg SJW-t kiírtottak a közösségi oldalakról, annyira sokat, hogy egy külön nevet kapott a történet "Állítsátok meg a baloldal tisztogatását" , "StopTheLeftPurge".

Ezek az emberek azt hitték megtehetnek bármit... hisz felgyújtották amerika városait és semmi retorzió nem történt, nyugodtan írhatták, hogy mennyire gyűlölik amerikát és a fehér embert... azt tehettek amit csak akartak és azt hitték azért, mert őnáluk van erre a hatalom, de amint felszólaltak Biden ellen kapták is a golyót, sőt tán már azok is akikről csak feltételezték ezt. Persze maradt még SJW, de azok nagyobb valószínűség szerint "tudják a helyüket", megvannak fizetve ezért. A vicces az, hogy valószínű az egyik ilyen vádolja pont ezzel azokat akik pl. követelnék, hogy Biden adjon valamit nekik a szavazatukért; bizony a maradék SJW azt próbálja tólni, hogy kussoljon be a progresszív tömeg mostmár és ne legyen nevetséges, hogy kér valamit.

Vicces amúgy, hogy utoljára úgy írtották ki az SJW-k valóban hívő részét az internetről, hogy nem maradt média ami beszámolna róla, leginkább csak a még megmaradt moderált jobboldaliak Youtube csatornáin mehetett a story, hogy hé, éppen most írtják a közösségi médiákról az SJW-ket.

És azt hiheted, hogy biztos csak a hétköznapi, hangoskodó SJW-ket... nem, híres SJW influenzerek ugyanúgy áldozatok és állítólag nagyon sokan:

Újságcikket nem tudok adni róla, mert az újságok olyanok kezében vannak, akik nem akarják, hogy hír legyen belőle, de itt van az egyik Youtube videó ami beszámol róla:

"Leftists Have A MELTDOWN As Twitter BANS..."

Szóval a progresszívek azt várták, hogy minden álmuk megvalósul, de:

"Fontos üzenetet küldött Biden a pénzügyminiszter kiválasztásával: semmi nem lesz a baloldali fordulatból"

"Ez arra utal, hogy a beígért baloldali fordulat vélhetően az első ciklusban nem valósul meg (ennek más akadályai is vannak). "

Aztán Bident se arról kérdezik ám, hogy mit csinálna, hanem mennyire diversz a csapata... amivel szintén nincsenek megelégedve ilyen szempontból se.

"Biden aide seeks to ease concerns about Cabinet diversity"

Aztán itt egy igazi nyertes, aki nem az utcáról jön be:

"Soros alapítványának elnöke lehet a Biden-kormány minisztere"

Igen, megint az öreg bácsi, aki ugyanolyan mint bárki más... csak éppen közvetlenül az ő embere lesz fontos pozicióban.

De mások is örülhetnek a minden korábbinál nagyobb "reprezentációnak", de ezek sem az utca emberei, hanem... a nagy techcégek, akik cenzúrázták Biden fiának ügyét:

"Biden quietly adds Goldman Sachs, Big Tech employees to transition team"

És külön poén, hogy olyan ember lesz valami titkosszolgálatokat felügyelő szervezet csapatának tagja mint egy Facebook vezető...

" Facebook's manager of governance & strategic initiatives Christopher Upperman, who will serve on the Small Business Administration and Facebook's director & associate general counsel of strategic response Rachel Lieber, who will serve on the review team for the Intelligence Community."

De a Google is megkapta a Homeland Securityben ugyanezt a helyet:

"In addition, Google global program manager Deon Scott will serve on the Department of Homeland Security review team."

Akkor most a Google fogja ellenőrizni a titkosszolgálatokat, vagy a titkosszolgálatok a Google-t... á, a kettő már túlságosan összenőtt alighanem, hogy ezt eldönthesd... de nyilván nagyon szeretnék, ha a fontos adataidat a felhőjükben tárolnád.

Ami pedig a jövőt illeti... a jövőben tán nem lesz szükség ennyi csalásra, mert... Biden első intézkedései között lesz, hogy 11 millió illegális bevándorlónak adjon állampolgárságot:

"Itt van Joe Biden világraszóló bejelentése: állampolgárságot kap 11 millió illegális bevándorló Amerikában"

"Biden a beiktatása után alig két hónappal állampolgárságot ad a migránsoknak"

Orbán "összesküvés elmélete", hogy a baloldaliak ezt akarják tenni... megint bejött... és nem is akarnak lazafacázni... egyből megy majd amint hatalomhoz jutnak.

Szóval mehetnek még itt progresszív ötletek... azok amik hatalmat adnak.

Ja és mivel ők egy hálózat igazából, a hálózat másik tagjai is felbátorodtak és Európában is hasonlót akarnak... nagyobb számban és állítólag olyan dolgokkal mint ingyenes lakhatás meg ilyenek... végülis maguktól nem érik el, hisz képzetlenek, adjuk nekik ingyen oda mindezt... vagyhát, adófizetői pénzből meg hitelből.

"Gáláns támogatás a migránsoknak – az új brüsszeli akciótervről"

"Nincs vége a migrációs válságnak: Brüsszel újra próbálkozik"

Az a baj mint látod, hogy a milliárdosok simán megveszik a politikusokat, akik amúgy totál lezüllenek, mindenféle extra pervez orgiákra járnak... és ilyenné akarják tenni a világ többi részét is.

És ugye Orbán "kialkudott" egy alkut az EU-val most, miközben korábban arról ment a sírás, hogy az előzőt se tartotta be... De most ő megint a nagy nyertes, hogy kialkudta az újabbat... Már arról beszélnek, hogy nem fogadják el... miután Orbán megszavazta azt ami nekik kell:

"Jóváhagyta a hadüzenetet az EP - Két tűz közé került a Bizottság a jogállamisági rendelet alkalmazásánál"

Nincs alku... ezek mögött a politikusok mögött milliárdosok állnak, akik szépen megmondják, hogy az lesz amit akarnak, vagy nem kapnak pénzt, vagy bezsarolják őket, de nincs alku... pedig emlékszel azt mondták mindig, hogy az az EU lényege, de amint látod, a másik fél nem alkuszik. 

Orbán megint szépen megszavazta amit kell és nincs többé visszaút neki, de az alkut amit kötöttek, szerinte, nem méltányolják.

"Nagy többséggel elfogadta csütörtöki plenáris ülésén az Európai Parlament azt az állásfoglalást, amely a zárszámadás megtagadásának, bizalmatlansági indítvány és külön bírósági per indításának belengetésével igyekszik rászorítani Ursula von der Leyen európai bizottsági elnököt arra, hogy már 2021. január elsejétől maradéktalanul alkalmazza a hatályba lépő jogállamisági rendelet minden betűjét. Ez fontos fejlemény, mert így gyakorlatilag falhoz szorította az Európai Parlament az Európai Bizottság elnökét. Ebből utóbbi csak egy keskeny úton haladva tud „kimozogni” úgy, hogy egyszerre feleljen meg az EP elvárásainak és az állam- és kormányfők múlt heti iránymutatásának is."

Ha hányingered van már a politikától, akkor jó hírem (?) van, jönnek az egyéb hírek végre... rögtön egy politikai hírrel:

"Nem indul újra Seattle progresszív polgármestere"

A polgármesterasszony akiért rajongani kéne, hisz olyan menő, progresszív, hogy engedte, hogy kihasítsanak egy darabot nyáron az USA-ból és hogy addig súlyosbodjon a baloldali utópia, hogy az utópiában, ami a rendőrségi aggresszió elleni tüntetés fejleményeként jött létre, az utópai "rendőrsége" szitává lött egy kocsit, benne két fekete tinivel... ja és annyira erősnek gondolták magukat, hogy azt hitték, hogy a polgármesterasszony ellen is tüntethetnek a házánál... ebben már tévedtek. Így senki se szereti már őt.

Aztán... miután kinyomják a konzervatív influenzereket a hagyományos közösségi médiákból, most mérgesek, hogy azok úgy döntöttek, hogy akkor csinálnak sajátot és az egyre nagyobb és ismertebb lesz. Úgyhogy ellentétben Trumppal, ők nem sz@roznának és már most eltaposnák, hogy ne legyen alternatíva.

"Átfogó offenzívát indítottak a demokraták a Parler ellen"

 Aztán... a feministák indítottak pár éve egy jótékonysági szervezetet, ami állítólag a nők elleni erőszakkal foglalkozna, híres sztárokkal az oldalukon.

Nos, kiderült, hogy az adományok leginkább arra mentek, hogy a szupergazdag sztárokat akik részesei a "vezetői asztalnak" kifizessék és ez több millió dollárt jelent nekik, a tényleges ügyre pedig nem ment el még 400 ezer dollár se.

"Star-studded Time’s Up charities spent big on salaries, little on helping victims"

Képmutatás már megint...

Aztán a végére két jó (?) hír...

Az egyik az, hogy volt egy kis színes történet arról, hogy az egyik ilyen árúházi mikulás magával hozta a progresszív politikáját a munkahelyére és videón van, hogy egy négy éves gyereknek kijelenti, hogy nem fog hozni játék fegyvert ( akinek az apja egyébként rendőr ), mert gonosz az, ha valakinek fegyvere van és erre a gyerek összeomlik és elsírja magát nagyon... Sok Youtuber felajánlotta, hogy küld játék fegyvert neki, és az árúházi "kommunista", "woke" mikulást kirúgták... hisz felvételen van, hogy azt mondja, ne vegyenek meg valamit a gyereknek, pedig ő nem azért van ott, hogy elijessze a váráslástól az embereket.

A másik hír, pedig ami friss, az pedig arra utal, hogy Trumpék továbbra se adják fel a küzdelmet.

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr5416348392

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bandiras2 2020.12.18. 11:10:29

Miért van az hogy ezen a balos hasznos idióták meglepődnek? Bezmenov bácsi erről már 30 éve megmondta hogy így lesz.

KalmanBlog 2020.12.18. 14:24:39

Zseniális ez a StopTheLeftPurge hesteg. Alapból nem vagyok cenzúra párti, de most nem tudom megállni, hogy kárörömöt érezzek. Ami jó dolog, mert nincs benne irigység, LOL

GABOR2 2020.12.18. 16:53:57

@KalmanBlog: Sajna még azért bőven marad belőlük, gondolom megvárják, hogy Trump mit csinál februárig, aztán ha Biden az elnök a maradékra se lesz szükség... El kell menniük munkát keresni.

bandiras2: Ha az emberek úgy általánban tanulnának a történelemből a probléma fel se vetődne; de pl. a digitális állam se épülne.
süti beállítások módosítása