Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

Kultúrháborús történések 36

2020. szeptember 30. - GABOR2

Már megint mibe vágok bele... Rengeteg anyag van, olyan amilyeneknél el lehetne időzni hosszasan és elemezgetni, de tulajdonképpen az is pont olyan jó, hogyha megmutatom, hogy... ez van... idáig sülyedtek a dolgok. És ezt választom, mert amúgy egy napig írhatnám ezt a részt is.

Ugye most volt ez a Biden-Trump vita. Nem éppen magyaroknak baráti időpontban és még a szokásos kommentereim véleményét se láttam, csak a kiemeléseket és magyar kommentárt. Ilyet olvashatsz itt:

"Trump választási csalásokra figyelmeztetett első elnökjelölti vitán"

Olvasd el... én igazából két dolgot emelnék ki... az egyik, hogy Joe Biden megint képes volt azt állítani, hogy Trumpék tüzelik a tüntetéseket és, hogy ők csak békét akarnak... Undorító, majd mutatok én itt friss példákat, hogy a progresszívek mennyire akarják a békét.

A másik pedig, hogy azt látom, hogy az amúgy magyar ügyekben elég kiegyensúlyozott újságok is egy kalap sz@rok ha ezen témákról van szó.

Megint az megy, hogy Trumpnak nincs esélye. Egy példa rá..., ó látom át is írták azóta az eredeti címet, de ha megnézitek ezt, akkor láthatjátok, hogy mi volt az eredeti. Ez volt:

"Fontos nap a mai: utolsó esélyét is eljátssza Trump, vagy felmossa a padlót Bidennel?"

Szóval Trumpnak nincs esélye... majd erre is kitérünk mennyi is van.

Most viszont kezdjük azzal, hogy kimegyünk az utcára sétálni egyet az USA-ban...

Mi vár ott ránk? Trumpék mostmár gondoskodtak róla, hogy ne tudjanak csak úgy kijönni a börtönből a "békés tüntetők", de aztán meghalt a liberálisok kedvenc bírónője, meg felmentettek rendőröket korábbi vádak alól (kiderült, hogy arról az esetről is sokat hazudott a média) és megint elszabadult a pokol.

Most, hogy Trump emberei nem viccelnek, puhább célpontokra mennek sokszor... úgymint egyszerű emberekre. Olyanokat csinálnak, hogy elmennek a fehérek lakta városrészekbe, ahol az éjszaka közepén felébresztik az embereket és... választás elé állítják, vagy BLM-mel vannak, vagy... hát, egy esetben felgyújtották az illető házát, mert a házon zászló volt és nem volt nekik kérdés kivel van az illető:

"Suspicious Fire Destroys Trump Supporter’s Garage, Truck; Pro-Biden, BLM Graffiti Left At Scene"

Erről az új stratégiáról a New York Times úgy ír, hogy konfrontatívabb mint ami eddig volt... Waó haladunk, legalább már nem békés tüntetésnek számít az, ha rossz válasz esetén felgyújtják a házad. Egyébként meg, a kötelező védekező részeket leszámítva korrekt a cikk.

 Some protesters against police brutality are taking a more confrontational approach

"The protests are moving into white residential neighborhoods, where activists demand that people choose a side."

"‘Come Out of Your House’: Anti-Police Protesters Goad Bystanders"

"Marches in Portland increasingly are moving to residential and largely white neighborhoods, where demonstrators with bullhorns shout for people to come “out of your house and into the street” and demonstrate their support, the New York Times reports. More aggressive protests target ordinary people going about their lives, especially those who decline to demonstrate allegiance to the cause. "

De a korábbi kedvencük az autókat letámadás is ment rendesen megint az utóbbi időben. És megint volt olyan, hogy eldördült a pisztoly a kocsira, de azt a részt a progresszív médiából kivágták.

Itt egy eset a sok közül, ahol körbevesznek és "megkérnek", hogy mutasd meg, hogy támogatod az ügyüket... ha nem...:

https://www.youtube.com/watch?v=55TP1An9MTE

Nem hallom, mondjad újra, hogy támogatod a kibaszott BLM-t, bro!!!

Másik:

https://www.youtube.com/watch?v=06m9uXVqsx8

Aztán már megint az volt, hogy fehérbőrű BLM-eseket fenyegettek meg... színesbőrűeket, mert volt pofájuk azt mondani, hogy szerintük minden élet számít, nem csak a feketéké:

https://www.youtube.com/watch?v=sjEjAERfOEA

Most, hogy egy kicsit sétáltunk jöjjunk be a jó meleg, már begyújtott otthonunkba és amíg van egy kis időnk, gondolkozzunk el magunkban. Mindezek után hogyis gondolhatnánk, hogy nem támogatjuk ezeknek a "békés tüntetőknek" az ügyét. Érző kis szívünk összekapcsolódik sok másik hasonlóval és ez létrehoz majd egy... egy... statisztikai adatot.

Sokk: már több mint a korábbi támogatottsága felét bukta a BLM:

"Support for Black Lives Matter has dropped among Americans since start of the unrest, new poll finds"

A Politico azt írja, hogy az, hogy kiálltak a Demokraták a "békés tünetők" mellett most valóságos rémálom nekik:

"How Portland Became a Nightmare for Democrats"

"The violence is escalating and no one can figure out how to stop it."

Az erőszak egyre csak nől és senki se tudja, hogyan állítsa meg.( Demokraták nem is merik mondani, hisz kell a szavazatuk.)  És a BLM nem győzi gyártani az új Trump szavazókat.

De az egyik kedvenc történetem ez... mutatja a "haladók" önrefleksziós képességét:

Minneapolisban a rendőröket valóságos démonokként kezelték és csökkentették a rendőrségi pénzt is és a bűnözés annyira az egekbeszökött, hogy most még a "haladó" városvezetés is elárulta, hogy non-stop azzal bombázza őket a lakosság, hogy pokollá vált az életük a bűnözés miatt.

Nos, most a vezetés hirtelen elfelejtette az elmúlt hónapokat és totál csodálkozva megkérdezte a rendőrfőnököt... Hogy lehet ez? Miért nem végzik a munkájukat? ... Nincs még egy olyan embertípus mint a "haladók".

Ez még a magyar sajtóba is eljutott:

"Feloszlatták a rendőrséget Minneapolisban, most a rendőrökön kérik számon, hogy elszabadult a bűnözés"

"Minneapolisban a városi tanács kérdőre vonta a rendőrfőnököt a bűncselekmények emelkedő száma miatt, és azt kérdezték, hol van a rendőrség, hiszen szükség lenne rájuk. Arról a rendőrségről beszélünk, amelynek feloszlatását a városi tanács néhány hónapja megszavazta - írja a V4NA nemzetközi hírügynökség."

"A tanács egyik tagja, Phillipe Cunningham például arról számolt be, hogy az emberek azt kérdezik tőle, mit csinál a város?"

Angol verzió, ahol a városvezetők elmagyarázzák, hogy nem fogadják el azt, hogy a rendőrök azért nem végzik a munkájukat, mert elvették a pénzt tőlük( vagy egy másikban volt  amit már nem találok):

"Minneapolis City Council Questions Chief: 'Where Are The Police?'"

De kerekedjünk is fel megint, hisz már kicsit sok itt a füst és kezd túl meleg lenni, menjünk mondjuk egy étterembe.

Ó de itt is itt vannak a "békés tüntetők" most éppen megint egy öreg fehér pár a célpontjuk, épp az megy, hogy leütik a pár férfi tagját, amikor védeni akarja a feleségét:

"BLM protesters storm Florida dining patio and threaten to 'knock out' man protecting his wife, a cop is battered with baseball bat in Seattle and car rams Denver demonstrators in ugly videos from a night of unrest over Breonna Taylor"

Aztán még el se fogyasztottuk az ételünket, de mennünk kell innen is, mert beleettek a kajánkba és elkezdték az étterem megsemmisítését, de mi van ott sarkon is... a békés tüntetők lelöttek két rendőrt:

"Trump says he’s ‘praying’ for two Louisville cops shot during mob violence as Breonna Taylor unrest spreads nationwide"

Érző kis szívünk eszébejut, hogy... dehát Biden azt mondta, hogy ők szeretetet, megértést, egységet akarnak... békét akarnak és csak Trump tüzeli a tüntetéseket.

Nos, nézzünk pár példát rá az elmúlt időkből, amikor a progesszívek mintha nem éppen a békét szorgalmazták volna:

Például amikor a Demokraták kedvenc tévébemondója azt mondja, hogy az egész USA választási rendszerét "fel kéne robbantani" nem éppen békés.

https://www.youtube.com/watch?v=E5qCcoQA-eI

Vagy éppenséggel az se szórja szerteszét a békét, hogy Biden alelnök jelöltje három nappal azután, hogy lelőtték a BLM-esek a két rendőrt azzal jön elő, hogy hát... rendben van az erőszak, hisz a világ az erőszak és harc által megy előre és ez mindig is így volt.

https://www.thesun.co.uk/news/12775270/kamala-harris-backlash-praising-black-lives-matter-protests/

"I always am going to interpret these protests as an essential component of evolution in our country - as an essential component or mark of a real democracy"

“I think, a community and the country speaking out, understanding that nothing that we have achieved that has been about progress in this country has come without a fight. Nothing that we have achieved in our country that has been about progress, and in particular around civil rights has come without a fight.”

Szóval megy a szenvedés még mindig... elitélgetik a "békés tüntetőket", hogy aztán megint csak elájuljanak, hogy milyen fantasztikusak is igazából.

Áááá, de mi ez, hirtelen egy egész hadseregnyi rendőr terem körülöttünk. Mi történt, megjött a Demokrata vezetők esze?

Nos, nem, csak annyi van, hogy a Proud Boys bejelentette, hogy vonul majd Portlandban és ezért most hirtelen a Demokrata vezetők országos!!!! vészhelyezetet hírdettek:

"Oregon governor declares state of emergency ahead of Proud Boys rally, counter-demonstrations"

Nem tettek hónapokig semmit a gyújtogató, fosztogató, terrorizáló "békés tüntetők" ellen, hát akkor ez a Proud Boys tuti azért megy oda, hogy kinhalállal kivégezzen mindenkit... Nos nem, a Proud Boys annyit szokott csinálni, hogy felvonul, lengetik a kis zászlóikat, beszédeket tartanak és hazamennek... hacsak nem támadnak rájuk. Semmi lakóházak gyújtogatása vagy ilyesmi... és mégis... miattuk viszont országos vészhelyzetet rendelnek el. Hmmmm... nincs ám kettős mérce.

De a BLM aktivisták nemcsak rombolnak... pl. most ugye utaltak nekik sok pénzt és végre van egy eset amikor tudjuk mire költötték a pénzt... vajon mit kapott a fekete közösség... Nos, semmit, hanem az egyik aktivista magának vett egy házat belőle többek között:

"Atlanta activist spent $200G in Black Lives Matter donations on house, personal expenses: FBI"

De biztos ezután nagyobb kedvel szolgálta az ügyet, tehát megérte...

Oké, akkor ugorjunk be egy boltba, amit még nem raboltak ki vagy gyújtottak fel.

Mit látunk: SJW aktvisták ordibálnak megállás nélkül. Kiderül az érzéseiket... megbántották. A Cream of Wheat terméken egy szörnyűség fogadta őket... egy fekete ember szakácsnak van öltözve rajta és ezt nem bírják elviselni.

De semmi baj, a cég megnyugatta őket, hogy el fogják róla távolítani a fekete szakácsot... aki egyébként igazi szakács volt, semmi rabszolgaság story nincs mögötte, egy alkalmazott volt akire büszkék voltak, de... "megértik", az érzések vannak mindenekelőtt.

"Cream of Wheat says it will remove Black chef from box that some consumers found offensive"

Gyorsan ki is jövünk innen, mert az SJW-k úgy érzik ez nem elég és tovább kutakodnak a rabszolgaság nyomait kutatva és senki se akar szűk helyen összezárva lenni elmebetegekkel... Azt azért még megtudjuk mielőtt kimegyünk, hogy a héten már azt is elintézték, hogy Fred Perry ne áruljon egy bizonyos ruhadarabot, mert sok Proud Boys-os azt szereti, egy illetőnek meg a kitalát termékét leveszik a polcokról, mert felszólalt a BLM ellen... de ez se elég.

"Fred Perry stop sales of polo shirt due to far-right links"

Sietnünk kell, mert kiderült, hogy a milliárdos Bloomberg és... mások, most azzal akarják Trump lépéseit ellensúlyozni, hogy tömegesen, tízezrével hozzák ki a börtönökből az emberkéket, azért, hogy tudjanak szavazni... amit szintén nemrég intéztek el, mert korábban bűnözők nem szavazhattak. Ráadul nemcsak az elnökválasztásról lesz szó valahol, hanem éppen arról is, hogy hogyan kéne bánni az elitéltekkel... Őőőő, hát ez se normális.

"Bloomberg pays fines for 32,000 felons in Florida so they can vote"

Ez a lépés is biztos segíteni fogja a békét és nyugalmat... jóra használják a pénzt.

Oké, akkor szabaduljunk el ebből a világból... nézzünk tv-t:

Azt láthatjuk, hogy nemcsak Biden beszél félre, hanem Nancy Pelosi is olyan mintha kiresetelnék az agyát, vagy olvassa a "spontán válaszát", ahol félrementek dolgok:

https://www.youtube.com/watch?v=fwqWzbk_LeY

De Biden is szállította a kötelezőt:

Kiderült tőle, hogy Trump olyan rosszul kezelte a koronavírus válságot, hogy csak mire befejezi a mondandóját meg fog halni 200 millió amerikai:

https://www.youtube.com/watch?v=ANmcxW_-uA0&feature=emb_logo

És ez az ember lenne amerikai elnök; de legalább tapasztalt... egy másik beszédében azt mondja, hogy 180 évvel ezelőtt is már szenátor volt:

https://www.youtube.com/watch?v=6omJdg4_unY

Magyaroszágra is eljutott:

 "Joe Biden szerint több amerikai halt meg Trump miatt, mint ahányan összesen vannak"

Ja igen... a 200 millió előtt is meghalt szerinte több mint százmillió amerikai a koronavírustól... hú, de nehéz a választás, vajon kit kéne választani...

Na jó, hagyjuk a politikát, kapcsoljunk át... sportra. Hmmm... mit is mondtam, ó amerikában a sport teli van politikával.

Amúgy vicces, ugye most bűnözőkből lettek hősök és ugye pl. G. F. is nő ellen követett el bűncselekményt, ami ugye pár hónapja a haladóknál még nagy dolog volt és sokat sírtak, hogy a nők félnek bejelenteni, hogy mit tettek velük a környezet miatt... Nos a nőt akit megtámadott a hősünk elkezdett panaszkodni tán a Twitteren vagy hol, hogy szerinte gáz, hogy hőst csinálnak abból aki rátámadt, erre kitiltották őt a közösségi médiából... Hmmm... azt hiszem azt üzenik ezzel a progresszívek a női áldozatoknak, hogy kuss.

De vissza a sporta... egymillió hír van arról, hogy minden egyes alkalommal rekord alacsony nézettséget mérnek az NBA-nak, meg a NFL-nek is. Egy a millióból hír:

 "NBA Ratings Hit New Lows Despite Action-packed Conference Finals In Progress: Report"

A sportolók rajonganak a bűnöző "hősökért", de a nézők hánynak az egésztől és lelépnek, mindig egyre többen.

Aztán egyéb hír, hogy a szakszervezetek is inkább Trumpot szeretnék elnöknek látni, ami nem is csoda, hisz Biden most is kijelentette, hogy nem engedné dolgozni az embereket:

"Rank-and-file union members snub Biden for Trump"

Trump egyébként még hozott egy törvényt is, miszerint azok a városok ahol nem tesznek semmit a "békés tüntetők" ellen, ezután nem kapnak "land money-t" vagyis bukhatják a szövetségi pénzek egy részét.

"New York among three 'anarchist' cities named by White House to lose funds"

 

Na és akkor amit ígértem az elején... ugye még mindig az a régi nóta megy a magyar sajtóban, hogy Trumpnak esélye sincs szinte nyerni, nos, itt egy cikk arról, hogy Trumpnak valósággal berobbant a fekete támogató tábora és Biden ezért már eleve vesztesen indul ( és ezért nem itéli el a BLM-t, mert fél még több szavazót veszítene, sőt... ők segítik őket)

"Trump’s black voter boom 'could potentially cost’ Biden the election"

De nincs is szüksége Trumpnak robbanásra, ahhoz, hogy nyerjen. Itt egy oldal ahol te magad nézheted, hogy mi a helyzet:

https://www.nbcnews.com/specials/swing-the-election/

Ha Trump csak 3%-kal több fekete szavazatot szerez, mint legutóbb minden más változatlansága mellet... nyer. És sokkal többet szerzet ő mint 3 százalék, nem is beszélve a latinókról, és bár erről nem esik szó mert fura... a baloldal szerint a fehér felsőbbrendüségi jelölt bizony a fehérek között veszített szavazókat, de a vélhető fekete támogatottsága bőven fedezi azt.

Tehát menj csak fel az oldalra és te magad húzogathatod a csúszkákat, hogy mi lenne ha ennyit és annyit változna a különbőző körökben a támogatottsága Trumpnak... igazából Trumpnak áll a zászló, de nagyon. De erről tilos beszélni mainstreamen, Magyarországon meg még a jobboldali és függgetlen sajtó is csak a progesszív narratívát képes mutatni.

Na ez egy szép lezárás lenne, de... még nincs vége!!!

A Youtube is készül tán a választásra, bevezettek egy új kifogást, hogy elhallgatassanak embereket és a Youtuberek pánikolnak is rendesen.

"YouTube is about to age-restrict way more videos"

Az lesz majd, hogy amit a Google "AI-algoritmusa" nem talál olyan tartalomnak, hogy nézheti bárki, akkor nem nézheted meg, hacsak... be nem regisztrálsz és nem iratkozol fel a konkét csatornára.

Szóval se tv, se sport, se Youtube... hazamenekülünk amerikából.

Mi fogad itthon minket:

"Spontán egyetemfoglalás? Kiképző tábort szervezett az SZFE a hallgatóinak"

A progesszív hálózat hazai műve... természetesen semmi spontán nem volt az egyetemfoglalásban, hanem a bejáratatott franchise szerinti progresszív akció volt.

Mi maradt akkor nekünk: itt egy mondjuk, hogy pozitív hír... talán még ma felgyújtják az ő üzletét is, de volt egy fickó, akihez bementek a BLM-esek és követelték, hogy "mutassa ki támogatását" a BLM iránt, de nem tette meg, annak nevében, hogy semmire se kényszeríthetik őt... ja és fel volt fegyverkezve közben, úgyhogy még él.

"Nobody can force me to say something I don't want to': Armed Louisville store owner defends moment he refused to bow down to BLM mob when they demanded he repeat 'Black Lives Matter'"

Jó most hazaértél az USA-ból és elég kemény út volt és majdnem felvágtad az ereidet, de látod adtam a végére egy kis ( legalábbis most még ) pozitív hírt.

Akkor így most feltöltődve pozitív energiákkal mit is csináljunk... Megvan! Nézzük van-e valami új cikk az ujtechkor.blog.hu-n!

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr6016222098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása