Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

A Microsoft aranylövése és az elspoilerezett meglepetései

2020. szeptember 30. - GABOR2

A Microsoft a biztospontunk, olyan szempontból, hogy tudjuk hogy hibásak lesznek a frissítései, de úgy tűnhet ebből a hírből, hogy elegük lett ebből és egy végső aranylövéset akarnak adni azoknak akik szeretik a  szenvedést:

"Elromlott a Windows Update, nem lehet frissíteni egyes gépeket"

Így van... kapsz egy frissítési hibát ami megakadályozná, hogy letöltsd a jövő hibás frissítéseit.

"Miután az, hogy a Windows 10 egy-egy újabb frissítésének telepítése után hibák jelentkeznek, sajnos az utóbbi hónapokban már megszokott dologgá vált, a rendszer foltjaival kapcsolatos legújabb probléma szintet lép ezekhez képest. A jelek szerint ugyanis a Microsoftnak ezúttal a Windows Update mechanizmusában is sikerült valamit elrontania - emiatt a legfrissebb javítások már fel sem települnek onnan egyes gépekre."

Most azt mondhatod magadba... a szemetek meg akarják vonni tőlünk a hibás frissítéseiket és mindazt szenvedést ami ezekkel járna, de talán, hogy megnyugtassanak itt van egy hír, ami olyan mintha lelőnék a szülinapi ajándékről a poént... lesznek még bőven hibák:

"Máris találtak félszáz hibát a Windows 10 kiadás előtt álló új verziójában"

Szóval nyugi még rengeteg mindennel készültek amivel meg akarják keseríteni az életedet... addig is szenvedj meg azért, hogy le tud tölteni majd. Az is szenvedés.

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr9016222514

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása