Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

Kultúrháborús történések 32

2020. július 06. - GABOR2

Folytatódott a progresszív utópia története, de ezúttal elérkezett az utolsó fejezet is.

Két dolog is történt. Az utópia saját "biztonsági csapata" 300 lövedéket kilőve megölt egy 16 éves fekete srácot és egy 14 éveset életveszélyesn megsebesített. Azt mondták, hogy lővöldöztek, ezzel csak az a baj, hogy erre semmi bizonyíték, nem is volt náluk fegyverek.

"Seattle CHOP zone armed security 'fired 300 rounds' on night they shot dead black 16-year-old driving a Jeep and injured a 14-year-old when they crashed into a barrier as medic says it's like a 'war zone'"

Viszont más is történt. Kb. ugyanakkor a békés tüntetők elmentek a Demokrata városvezető házához, aki ettől halálra rémült, féltette a saját és a gyerekei életét ( Miért hát nem csak békés tünetők? ) és másnap kiadta, hogy véget kell vetni a baloldali utópiának. Ezúttal már tényleg és erővel. Egyébként a városvezető asszony címe titkos volt, de az egyik diversz munkatárs elárulta a tüntetőknek, úgyhogy megtalálták, meg a háza előtt többek között követelték, hogy mondjon le. Úgyhogy nemcsoda, hogy mostmár, hogy saját magáról volt szó, lépett.

"Protesters march to Seattle mayor’s home"

Egyébként vicces, hogy a szövegezésben amiben megindokolja miért kell megszünnie a baloldali utópiának belerakták, hogy... nem kapott engedélyt. Miközben korábban hányszor kiállt mellette.

"'Enough is enough': 44 protestors arrested as Seattle Police clear CHOP area"

Egyébként a közelben lakik az a pár, akik fegyvert fogtak, hogy védjék az otthonukat, aztán akik persze kiadtak egy közleményt, hogy igazából támogatják a BLM-t.

Nos, nemrég a tüntetők úgy döntöttek, hogy meglátogatják őket újra... Ami már valahol inkább terrorizálásnak tűnik.

Mégis ezúttal sokkal lazábban elvolt a pár és fegyvert se fogott... Mert felbéreltek egy biztonsági csapatot állig fegyverben plusz a sima acélkapu helyett is kettő kapu van, olyan is amit nem lehet csak úgy berúgni, plusz egyéb biztonsági megoldások... Az illetők nagyon gazdagok, úgyhogy nemcsoda, hogy meg tudták tenni:

"Sitting this one out: Gun-toting St. Louis couple watch from balcony of their mansion as Black Lives Matter protesters return - but this time they have security guards to protect them"

Viszont a baloldal mégis behúzott egy pontot:

Az "egyébként békés tüntetők" elkezdtek felgyújtani egy rendőrörsöt ( igen, így számoltak be róla egyes újságírók... békés tüntetők ) és miközben ezt tették azt ordibálták a "békés tüntetők", hogy "Halál Amerikára!"

"Georgia State Patrol headquarters vandalized during protest, fireworks thrown inside spark fire"

Aztán kiderültek érdekes dolgok. A Black Lives Matter-nek ugye lehet pénzt adományozni. Gondolnád, hogy azért, hogy jobb legyenen a feketéknek. Nos, kiderült, hogy az a pénz amit gyűjtenek a Demokrata párthoz megy és Joe Biden megválasztásának legfőbb anyagi forrása... tehát nem, nem feketéknek megy. Bár amúgyis, ha megnézed az oldalukat, az is egy vegyes válogatott... van ott LGBT+ meg minden aminek semmi köze a feketékhez. Szóval a Black Lives Matternek küldött pénz simán lehet, hogy semmit se használ a feketéknek.

"EXCLUSIVE: Black Lives Matter Website, ‘Defund The Police’ Donations Go Through ‘Act Blue’, The ‘Biden For President’ Campaign’s Top Source Of Donations"

Ugye ez a story is remekül mutatja be, hogy ez az egész egy hálózat.

Viszont vannak "hasznos idióták", akik, amikor erre ráeszmélnek, meglepődnek.

Több Black Lives Matteres, köztük vezetők is otthagyták most a szervezetet, mert szerintük "elrabolta a szélsőbal".

"Actress behind BLM protest in Whitehall disowns 'Marxist' Black Lives Matter, saying it's a separate group 'hijacked' by far-Left activists who want to tear down capitalism and abolish the police"

"‘The Movement’s Been Hijacked’: A Black Lives Matter Leader Quits Over Public School Platform"

Pedig kár lenne ha szétesne ez a szervezet, nem? Hisz csodára képes a koronavírussal szemben.

Ugye a koronavírus nagyon terjed az USA-ban, de nemrég kijelentették, hogy ez biztos nem a BLM tüntetések miatt van. De még ez se volt elég, előálltak egy olyan tanulmánnyal, hogy a BLM tüntetések még lassították is a vírus terjedését, de erre csak a BLM képes, ha lennének más tüntetések azok jobban terjesztenék a vírust. Nem vicc:

"Black Lives Matter protests may have slowed overall spread of coronavirus in Denver and other cities, new study finds"

Nem logikus, dehát nem hangzana jól, hogy a BLM miatt tőr előre a vírus... azt a szerepet meghagyják Trumpnak.

Aztán akinek hiányozna a seattle-i baloldali utópia, azoknak ott lehet tán a new york-i verzió, ami el is érte, hogy 1 milliárd dollárral csökkentsék a rendőrség finanszírozását.

"New York City Council approves $1-billion cut to NYPD"

Viszont ha teljesül egy baloldali kívánság, akkor általában megnyugszanak a dolgok, vagy még többet követelnek? Nos, úgy van, még többet követelnek. AOC kiállt és teljesen egyértelművé tette, hogy ő teljesen és konkrétan abszolút nulla finanszírozást akar a rendőrségnek:

"Ocasio-Cortez dismisses proposed $1B cut: 'Defunding police means defunding police'

Milyen klassz világ lenne nem? Ő, meg a gazdag házaspár, meg hasonlók megengedhetnének maguknak magán seregeket, de az átlag embernek ne legyen fegyvere és ne legyen rendőrség...

Egyébként ebben a mostani forradalmi hangulatban voltak akik egy fél lépéssel továbbmentek mint amit szabadna és kicsit levették a maszkjukat.

De volt akit ezért elő is léptettek. A Cambridge University egyik oktatóját professzori címre emeltek miután azt kezdte terjeszteni, hogy "a fehérek élete nem számít".

"Cambridge University backs academic who tweeted 'White Lives Don't Matter' - and PROMOTES her to professor - after she received barrage of abuse and death threats"

Viszont egy csajszi aki a Harvardon tanult megszívta, hogy picit előresietett és levette a maszkot... nem amit a száján hord.

Nos, ő arról beszélt, hogy ha még egyszer valakitől azt hallja, hogy "Minden élet számít.", akkor azt meg fogja késelni és kivérezteti. Őt kirúgták a munkahelyéről és sír, hogy mindez a Trump támogatók miatt van, de mindenkit megnyugtat... továbbra is harcolni fog:

https://www.youtube.com/watch?v=JoTX4kbCHtM&t

Aztán volt egy olyan, hogy a progresszívek az autópályán tüntettek este, fekete ruhában és ez még nem minden ha megnézed a videót, és elütöttek kettőt közülük. Az érdekes az, hogy azért tüntettek, hogy ne kapjon a rendőrség pénzt, de az eset után rögtön rendőrséget hívják fel és egy rendőr jön, hogy adjon elsősegélyt.

https://www.youtube.com/watch?v=42p07roNS2Y

Természetesen kijelentették, hogy aki elütötte az illetőt csakis szélsőjobbos lehet, de aztán miután elkapták az illetőt kiderült, fekete, ráadásul tán most migrált afrikai fekete. Az egyik elütött meghalt, de fehér volt... Szóval inkább hagyják ezt a story-t ezután. Végülis csak a fekete életek számítanak.

Volt másik hasonló eset. A rendőrség biztosítását kérték a tüntetéshez, amin a rendőrség finanszírozásának megvonását kérték:

https://www.youtube.com/watch?v=CC36tI7dFt4&feature=emb_logo

Egyébként nem csoda, ha nem állnak meg az elütés után az emberek, ugyanis egy Provo nevű helyen BLM-es tüntetők körülállták egy random ember kocsiját és rálött az egyik "békés tüntető" a vezetőre és gázt kellett adnia és kórházba menekülni lőtt sebbel. Persze ő volt a hibás a ballib médiában.

"SLC man arrested in connection with shooting at Provo protest"

Aztán:

Nem tudom mennyire ismeritek az ACA-5 törvényt. Ez lényegében arról szól, hogy többé ne az esélyek legyenek egyenlők, hanem úgymond a kimenet. Vagyis mindegy legyen ki hogy tanul, ugyanúgy oda jusson mint a szorgalmasok. Ez a törvény lehetőséget ad, a bőrszín alapján történő megkülönböztetésre, amit az előző törvény tiltott, amit ez majd levált.

Ennek van egy Wiki oldala:

en.wikipedia.org/wiki/2020_California_Proposition_16

Itt megnézheted kik támogatják ezt, teljesség nélkül:

-Alliance for Boys and Men of Color
-Black Students of California United
-Feminist Majority Foundation
-Latino and Latina Roundtable of the San Gabriel and Pomona Valley
-Laotian American National Alliance

És még egy csomó más szervezet, viszont ha megnézük kik ellenzik...

Ázsiaik... masszívan:

Ez az első amit berakok különösen tetszik:

-Asians not Brainwashed by Media (ANBM) (vagyis ázsiaiak akikett nem agymosott a média)
-Asian Industry B2B (AIB2B)
-Asian American Coalition for Education (AACE)
-Chinese American Civic Action Alliance (CACAAUS)
-Tri-Valley Asian Association (TVAA)
-Fair Chance for Asians
-American Freedom Alliance(AFA)

És még egy csomó szervezet.

A lényeg, hogy nemcsak fehéreket hoz hátrányba az új törvény, hanem az ázsiaikat is. Sőt elkezdődött egyfajta új diszkúrzus arról, hogy tulajdonképpen az ázsiaiak fehérek. Nem vicc. Azt hozták fel, hogy régebben pl. az itáliak, vagy az írek nem számítottak fehérnek, hát így majd az ázsiak majd annak fognak. Ugyanis a létük az eleven bizonyíték a progresszív narratíva hamisságára, vagyis hogy ott elnyomás van és csak fehérek tudnak érvényesülni.

És pl. az ázsiaiak azért is panaszkodnak ellene, mert sok ázsiai H-1B Visaval van ott, ami miatt csak abban a bizonyos egy vállalatban dolgozhat ahova ment, nem mehet máshova, nem viheti a gyerekét se normális helyre. Ha kirúgják az adott helyről egyből ki is teszik az országból.

De ilyen is volt:

Van itt ez az új, édes kis történet.

Egy fehér antifás csajszi aki olyanokat írt ki a Twittere, mint hogy "A feketéknek joguk van felgyújtani az egész országot, hisz ők építették fel az egészet, ingyen." - Molotov koktélt dobott egy rendőrségi autóra, elkapták, kivallatták és...

Azért, hogy mentse a fehér barátját, aki adta neki a koktélt, azt hazudta, hogy fekete férfiak adták neki és azok miatt dobta rá a kocsira.

Még le is írta a fekete férfiakat, ráadásul nagyon tipikusan, ami még nagyobb bűn a baloldalon ugyebár...

Aztán persze kiderült, hogy hazudott és hogy a fekete imádó progresszívek is valahogy rasszisták azért...

"Alleged Molotov cocktail tosser blamed attack on black people"

Egyébként múltkor írtam, hogy a közösségi oldalak körül van mozgolódás, nos megint volt egy hatalmas törlési hullám, amikor is több techcég egyszerre törölt hatalmas számban csatornákat, amik közül több hatalmas nézettséggel bírt. Köztük olyat is akit konkrétan ismerek  és aki mindigis baromira megválogatta a szavait és semmiféle gyűlöletet nem szított... csak hát... jobboldali.

Reddit, YouTube, and Twitch are taking major steps to crack down on hate speech from pro-Trump and far-right groups

Viszont ők meg most kaptak egy ilyet:

"Egyszerre áll a kongresszus elé a négy techóriás vezére"

"A Kongresszus igazságügyi bizottsága 2019 júniusában jelentette be, hogy a négy internetes vállalat ellen versenyhatósági vizsgálatot indít."

Egyébként Zuckerberg megint nem tartott a többi hasonló céggel. Ugye a Facebookot bojkottálja több nagy cég. Először kiállt és azt mondta, hogy ő akkor se változtat, de még több nagy cég csatlakozott a bojkotthoz és végül valamennyit engedett. De erre azt mondták a bojkottáló cégek közül sokan, hogy ez nem elég. Erre Zuckerberg megüzente nekik, hogy őt nem érdekli, akkor már csak azért se fog változtatni. És hogy különben is a Facebook nem nagyvállalatokból él, hanem a kicsikből, ez az egész bojkott neki semmiség és amúgyis szerinte vissza fognak térni ezek a cégek.

"Mark Zuckerberg says 'advertisers will be back soon enough' as he dismisses Facebook boycott"

"Mark Zuckerberg has dismissed a hate speech boycott by some of its biggest advertisers - saying it threatens only "a small per cent" of the company's revenue and firms will come back "soon enough"."

"He said: “My guess is that all these advertisers will be back on the platform soon enough.”"

Szóval látszik, hogy Zuckerbergnek még mindig a pénz a fontosabb, ami azt is jelenti, hogy ő üzletelni akar konzervatívokkal is.

Rövid magyar verzió, a lényeggel:

"Nem izgatja magát Zuckerberg az óriáscégek Facebook-bojkottja miatt"

"A Facebook-alapító és -vezető Mark Zuckerberg viszont úgy gondolja, ez az akció sokkal inkább PR-húzás, mint komoly fenyegetés. „Nem fogjuk megváltoztatni a működésünket a bevételeink egy kis részét érő fenyegetés miatt, vagy bármekkora részét érő fenyegetés miatt” – mondta Zuckerberg. Szerinte a bojkott inkább a partnerségről és a cégek hírnevéről szóló kérdés, mint gazdasági ügy. „Arra számítok, hogy minden hirdető hamarosan vissza fog térni”."

És végül a végére... emlékeztek, hogy tavaly még valami ordibáló kislány volt a sláger, a BLM meg szinte el lett felejtve. Most fordult a kocka, nyilván kellett Joe Bidennek, hogy a BLM gyűjtsön pénzt és most szegény Greta Thunberg úgy érzi, nem figyelnek rá, és hogy csak kihasználták. És nem érti miért nem ő erősebb... Viszont rendkívül büszke:

"'Presidents, prime ministers, kings and princesses came and wanted to talk to me,' she said."

"Elnökök, miniszterelnökök, királyok és hercegek jöttek hozzám és szerettek volna beszélni velem."

Komolyan mintha valami ősi szöveget olvasnék, ahol valami uralkodó dicsekszik.

Mindegy, hogy úgy érzi, hogy csak egy szelfit akartak vele, aztán otthagyták a f@@@be és... csak "használták" őt.

"Greta Thunberg slams world leaders who only want selfies with her to 'look good' and says they should be 'ashamed' for betraying future generations on climate change"

Talán majd visszatérnek rá is, de lehet addigra már túl öreg lenne és mondjuk valami néger, pár éves leszbikus lány kéne, hogy ossza az észt inkább. Neki meg majd meg kell értenie és végre újra elkezdeni a sulit.

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr4915984724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása