Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

A rapid digitalizáció rémes

2020. június 19. - GABOR2

Mennyi ilyen digitalizációs hírt lehet olvasni mint pl. ez:

"Őrült digitalizációs hullám jöhet Magyarországon a koronavírus-járvány után"

Örült... talán a cím még találó is.

"A kis- és középvállalkozások mindössze harmada működött zavartalanul a koronavírus miatti korlátozások idején, ezért minden második digitális fejlesztésre készül a járvány után. Ugyanakkor azokat a cégeket érintette meg legkevésbé a válság szele, amelyek több digitális megoldást használtak – derült ki abból a nagymintás, nem reprezentatív kutatásból, amelyet az eNET a Telekom megbízásából készített. A magyar vállalkozók mindössze negyede kíván visszaállni a válság előtti munkarendre."

Nálunk is volt ilyen részben rapid digitalizáció és kényelmes is nekem, de...

Amiről annyira nem beszélnek a digitalizáció kapcsán mert nagyon kínos...

Nagyon durva hibák vannak. Nem írhatok nagyon konkrétumokat, de a hibák közül több is olyan, hogy a cégünk jó hírnevét súlyosan károsíthatja. Pl. nem kapja meg az ügyfél a kedvezményt és emiatt olyan 20%-kal is akár többe kerül neki a történet mintha normálisan működne a rendszer. Aztán olyan dolgokat jelez a rendszer lehetségesnek, ami igazából a hosszú szerződésben le van írva, hogy nem, így az ügyfél köthet olyan üzletet, amit elvileg nem is köthetne; érvényesnek állít a rendszer már felmondott szerződéseket stb...

Szóval a saját tapasztalat ez... sz@rul sikerült nálunk is a digitalizáció.

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr2815903026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása