Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

A digitális pénzügyek eszményképe "upszikázott" egyet ( Paypal jelszó hackelés )

2020. január 15. - GABOR2

Hmm, intézzük a pénzügyeinket is digitálisan, mint mindent; ahogy a korábbi cikkben is írtam, Magyarországon ezt különösen szorgalmazzák, az iskolákban pedig minden mást be is tiltanának.

Csakhogy van itt valami másik oldal is, amit a kormányunk nem akar meglátni, méghozzá az, hogy minden ami digitális és netrekötött az sérülékeny.

És itt van a Paypal is... a leghíresebb és az egyik legrégebbi módja, hogy digitális módon fizethess. Ez se menti meg őt, hogy időről időre kiderüljön, hogy benne is nagyon durva hibák vannak és nem szabad épp ezért kizárólagosan digitálisan intézni a pénzügyeket.

"Súlyos sérülékenységet ismert el a PayPal"

"A PayPal megerősítette, hogy egy kutató olyan sérükénységet tárt fel az oldalán, amin keresztül hozzáférhetővé váltak a felhasználók jelszavai."

"A PayPal 24 órán belül javította a hibát, arról azonban nem tudott felvilágosítást adni, hogy a sérülékenységet kihasználta-e valaki."

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr1615411754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása