Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

Orbán átlépte a határt amit az USA kijelölt neki ( 5G )

2019. november 05. - GABOR2

Emékszünk még a kijelentésre, amivel megmutatta Orbánnak az amerikai nagykövet, hogy mit szeretne tőle az USA elit? Ezt a kijelentést több alaklommal kielemeztem, olvasd vissza ha teljesen meg akarod érteni a jelentőségét. Ez az idézet:

"miután magukkal hozzák az új 5G-technológiát, ők fogják irányítani annak felhasználását is. A kínai kormány kezére akarja játszani a saját és gyermekei jövőjét? Én aggódnék emiatt."

Amerika teljesen világosan megüzente, hogy nagyon nem örülnének neki, ha Magyarországon a kínaik építenék ki az 5G-t.

Orbán ma választott és ezzel átlépett egy határt amit az amerikaik nagyon nem akartak, hogy átlépjen.

"A magyar kormány végleg letette a garast a Huawei mellett"

"A Huawei kínai telekommunikációs óriásvállalat közreműködésével épül ki Magyarországon az ötödik generációs (5G) hálózat – mondta az MTI beszámolója szerint Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kedden Sanghajban, a Hungcsiao Nemzetközi Gazdasági Fórumon."

Van itt szükségtelen és undorító nyalás is:

 "Szijjártó Péter arra is kitért, hogy Magyarország és Kína idén ünnepli a diplomáciai kapcsolatfelvétel 70. évfordulóját, és Magyarország büszke arra, hogy az elsők között ismerte el a Kínai Népköztársaságot."

Hát várom a következményeket... mármint a politikaikat. Merthogy mi egy kis ország vagyunk, tehát hiába mondják egyesek, hogy dehát Németország, vagy Anglia mit mond a témában.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr9415291560

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása