Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

Már megint hazudtak neked a techcégek. Megleptek volna ha nem

Vegyél reklámcéget és lehallgatsz egy csomó mindenkit

2019. augusztus 27. - GABOR2

Jaj, már megint itt van a nagy balhé, mostmár jönnek a cikkek, hogy most aztán ideje szakítani a Facebookkal és társaikkal. Pedighát amióta vannak ezek a cégek ez megy, miért különlegesebb ez, mint a többi ötezer eset?

Már megint hazudott azzal kapcsolatban több techcég hogyan kezeli a privát adatotad. Igazából szarik rá, hisz eddig is simán megúszott mindent sok éven át, miért is izgulna.

"Cáfolta Zuckerberget a Facebook: lehallgattak Messenger-hívásokat"

"Most lett csak igazán fontos, hogy átgondolja, törli-e magát a Facebookról"

"Nem csak a Skype-, de az Xbox-felhasználók beszélgetéseibe is behallgattak a Microsoftnál"

Most az éppen az aktuális balhé,, hogy kiderült megszegték még a saját laza szabályzatukat is és nemcsak "robotok" hanem emberi munkatársak is belehallgattak az üzentekbe és persze tovább passzolták a szövegetek "harmadik" feleknek, ja meg Zuckerberg hazudott. Szóval csak a száz éves poén újbóli elsülése ez.

"Noha Mark Zuckerberg sokáig határozottan tagadta, végül beigazolódott, a Facebook tényleg belehallgatott a beszélgetésekbe. "

Ráadásul tán nemcsak akkor amikor beszéltél a telefonon, hanem amikor csak simán bevolt kapcsolva.

Na vajon most majd rohan mindenki törölni magát?

Amúgy ha le akarod hallgatni a világot csak annyit kell tenned, hogy alapítasz valami reklámcéget, aztán a Facebook és társai pénzért odaad neked mindent... jó persze ez csak egy hiba miatt lesz (hát persze), de a hibák sose fogynak el a Facebooknál.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr3115027132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása