Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

Légyszi fizess már nekünk ugyanazért mindörökké rendszeresen ( most Google )

2019. augusztus 27. - GABOR2

Már megint egy kísérlet, hogy rendszeresen fizess, de most még ráadásul egy olyan dologért ami eddig ingyen volt... vagy hát az adataiddal fizettél érte, bár... elvileg csak reklám nézésről van szó, meg várjunk csak, vajon ha fizetsz akkor abba fogják-e hagyni az utánnad való kémkedést? Aligha.

"Havonta 1500 forintot kérne Android-előfizetéséért a Google"

Légyszi pénzt akarunk mégha nem is csinálunk az adott hónapban semmit. Csupan 1500 szor néhány milliárdot, havonta. Híresen szegények vagyunk tudod, meg... igen itt van ez a sok új kvótás diversz tehetség, de mi nem akarjuk használni őket, hogy valami vonzó terméket készítsünk amit meg akarsz venni, hogy annak az árából pénzünk legyen mint eddig, nem, a pénz... csak úgy jöjjön... mindig.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr5915026878

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása