Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

A Microsoft tovább terelget minket a felhőjéhez

2019. augusztus 27. - GABOR2

A Microsoft szeretné ha bajlódás nélkül dőlne a lé hozzá folyamatosan, függetlenül attól, hogy ki ad-e valamit; ami talán nem is baj, mert úgyis csak újdonság nélküli bughalmazok jönnek már tőle csak ki; úgyhogy megint leszűkít a lehetőségekből, eltünik egy nem felhős opció ismét.

"Törölte örökös Office licenceit Otthoni Használat Programjából a Microsoft"

"A vállalat a kedvezményprogramban résztvevőket is az Office 365 előfizetések felé tereli.
Egyre lendületesebben tereli előfizetéses Office konstrukciói felé a felhasználókat a Microsoft, a vállalat törölte a Otthoni Használat Program (Home Use Program) kezdeményezésén keresztül beszerezhető, kedvezményes, örökös licencopciókat."

Valahogy úgy tűnik annyira vonzó a felhő, hogy erőszakot kell alkalmazni, hogy növekedjen; végülis ha szépen lassan megszünne az egyéb opció talán a számokban is visszatükrödőne az állítólagos nagy felhő szeretet. Bár ha rajtam múlna inkább a Microsoft szünne meg.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr7815026828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása