Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

Egy cikk amiben nem arra akadnak ki amire kéne

2019. augusztus 05. - GABOR2

Egy apró kis történet...

"Polgár Zsuzsa sakkozó hazalátogatott Magyarországra, autót bérelt, hogy a magyar-román határon rájöjjön, az autókölcsönzők mindent tudnak a kucsaftjaikról"

Az hogy "mindent tudnak az autókölcsönzők a kucsaftjaikról" egy clickbait volt, de akkor is van itt egy kiakadás:

„Szóval az autókölcsönzők pontosan tudnak mindent arról, hogy mit csinálunk a kocsival, hová megyünk vele, milyen gyorsan hajtunk és így tovább. Üdvözlök mindenkit a 21-dik században”

A cikk szerint ebbe a történetben ez a "durva".

Miközben ez egy ezer éves dolog.

Megmondom mi szerintem a történetben igazából a durva és ez figyelmeztetés lehet arra az időkre amikor az autózás már "szolgáltatás" lesz.

A durva az, hogy fizettél azért, hogy használd a kocsit és csinálhasd a business-ed, de a kölcsönző azért mert azt sejti, hogy rosszra készülsz, de még egyáltalán nem tetted meg, csak sejtik abból amit látnak a rendszerükön... simán lezárolhatják a kocsid és ezzel potenciálisan óriási károkat okozhatnak neked, mert menned kéne tovább, de nem, neked bizonyítékokat kell felhoznod, hogy nem akartál semmi rosszat, miközben igazából amit tettél minden a szerződésen belül volt. 

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr414996644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KalmanBlog 2019.08.06. 15:05:35

Ooopsie! Gondolatbűnt követett el ráutaló magatartással! Szerencséje, hogy nem a TEK-et küldték rá!

GABOR2 2019.08.06. 17:07:58

@KalmanBlog: Romániába történt, ott ők nem illetékesek.
süti beállítások módosítása