Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

Kultúrháborús történések - extra

Érdekes adatok

2019. július 29. - GABOR2

Valaki összerakott több kutatási anyagból ábrákat (amiket már máshol is láttam), így egybe láthatsz több érdekes dolgot ami a kultúrháború megértésehez érdekes adalék.

https://imgur.com/a/8SRHU6L

Kattints a képre és kinagyítódik.

Itt olyan adatokat láthatsz ami mutatja például, hogy rövid idő alatt a demokraták jelentős része még inkább balra tolódott mint előtte, míg a republikánusok maradtak kb. ahol voltak. Emiatt az eltolódás miatt sokan akik még Obama alatt baloldalhoz tartoztak, a mai baloldal szemében simán lehetnek szélsőjobbosok. Amerikában mondogatják egyesek, hogy nem ők hagyták ott a meggyőződésüket, hanem a baloldal (demokraták) ment el még balabbra és otthagyták őt. Aztán másik ábra mutatja, hogy midenféle csoport pozítívan néz magára, kivéve a "fehér liberálisok" azok utálják... magukat meg hát úgy általában a fehér embert. Sok fehér ellenes baromság mögött igazából ők állnak... kérdés persze, hogy kik pakolják ilyen dolgokkal teli az agyukat? Aztán van itt részlet a már korábban általam emlegetett... baloldali "új szavak" hányszor lettek megemlítve a médiákban... kilőttek az utóbbi években a semmiből. Aztán még ami nagyon-nagyon fontos, amit mutat az egyik ábra, hogy a liberálisok, vagy hát a ballibek, balosok ha kiterjesztem... nem olvasnak lényegében semmi más médiát csak a sajátjukat. Így jöhet létre az a buborék amiben élnek, vagy más szóval virtuális valóság. Így lehet az, hogy pl. teljesen meg vannak győződve arról, hogy mindenki Orbán Viktort le akarja váltani és amikor válaszáson csak törpék lettek kimennek az utcára örjöngve, hogy biztos csalás történt... mert az ő világukban csak az van, amit a baloldali sajtó megír. A középen levők és jobboldaliak viszont olvassák mindkét tábor médiáját. Szóval látszik, hogy a lakosság egy része totál be van zárkózva, az a része amelyik magát olyan nagyon nyitottnak és toleránsnak gondolja és totál ellenséges saját országával szemben.

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr414985810

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KalmanBlog 2019.07.29. 22:52:32

> mert az ő világukban csak az van, amit a baloldali sajtó megír.

A legjobb, hogy a buborékukból kikiabálják, hogy ők mennyire tájékozottak, mert Indexet, HVG-t, Élet és Irodalmat és narancsot is olvasnak. LOL

GABOR2 2019.07.30. 12:36:28

@KalmanBlog: Sőt még külföldi lapokat is... amiknek ugyanaz a tulajdonosi köre mint az itthoni ballib újságoknak.

KalmanBlog 2019.07.30. 14:23:13

Hogy is felejthettem el a külföldi lapokat? Hiszen ők nem mucsaiak, hogy csak magyarul olvassanak!

don Fefinho · http://bunkonyilas.blog.hu/ 2019.11.13. 18:44:37

@GABOR2: A balliberálisok közötti kirívó felülreprezentáltságra.
süti beállítások módosítása