Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

Kultúrháborús történések - különkiadás - 3

A versenyképesség szükségtelensége

2019. július 22. - GABOR2

A Nyugat legyőzhetetlen volna hagyományosan. Olyan előnye van/volt a technológia, a pénzügyek, a képességek terén, hogy nem lehet normálisan legyőzni, ráadásul nyomasztó a fölény, hisz még ott van az atombomba is például. Így hát...

Nem is hagyományosan akarják legyőzni. Az nem menne.

Egyrészről a technológia előnyt átjátszással folyamatosan csökkentik. Hackerek lopják el a netre fel tett dolgokat minden nap, de még meg is könnyítik nekik a felhő segítségével: vigyék egy akcióval akár egy egész kontinens adatait.

És itt vannak egyéb dolgok is. Nem képesek normálisan idetalálni a migrik, hát megkapják a Nyugat találmányát ingyen, az Iphone-t amin majd egy alkalmazás mutatja hol szökhet át a határon.

Nincs számára lehetőség Európában, mert még igazából a saját országának a nyelvén se tud írni... sebaj, majd mi fizetünk nekik mindent.

Egyáltalán nem kell versenyképesnek lennie azoknak akik ki akarják csinálni a Nyugatot, hisz a versenyképes tagok által fizetett adókból finanszírozzák meg a Nyugat kicsinálását.

A kicsinálás kultúrális vonatkozásánál viszont gondolhatod... node ott aztán már tényleg kell a versenyképesség, hisz ha sz@rt adnak el, akkor nincs aki megvegye és hamar csődbe megy a cég.

Nos... nem feltétlenül. Egyrészről nagyon kevés ember birtokolja a vagyonok nagyrészét, tehát háborúzgathat, meg... hát itt is lehet olyan opció, hogy mi magunk finanszírozzuk meg a szart az államon keresztül, így nem kell olyan apróságokkal törődni, hogy az emberek akarják-e a terméket.

Például itt vannak a képregények.

A képregény ipar termékeit közvetítők szarul állnak, egyenesen a csőd szélén van sok.

Valahogy az emberek nem akarnak olyan történeteket nézegetni, ahol állíg felöltöztetett muszlim csajszi  a szuperhős, vagy egy lilahajú, kövér, feminista nő.

Viszont valami itt fura... A boltosok szépen lassan mind bezárnak, viszont a kiadók valahogy mintha nem lennének annyira bajban:

"Ms. Marvel Has Sold Half a Million Trade Paperbacks"

Szóval az emberek mégis arra vágynak, hogy muszlim, meg kövér szuperhősnők mossák át az agyukat SJW propagandával? De, akkor miért megy rosszul a boltosoknak, ahol megveszik ezeket a képregényeket?

Nos a válasz... nincs szükség az emberekre, hogy eladják a képregényeket, azt megfinanszírozzák állami pénzekből.

"Graphic Novels: Suggestions for Librarians"

A könyvtárak veszik őket. Mert küldetésük van ezzel... be akarják mutatni azt is amivel talán nem értesz egyet:

"Why do libraries have to buy graphic novels?
The library has a responsibility to serve its community—your neighbors—including those you may not agree with or who may not agree with you. "

Node, hogy kerülnek oda ezek a könyvek?

"How libraries get books"

"Lots of libraries have collection development staff whose primary duty is making sure the right stuff is on the shelves."

Vagyis megvannak erre az osztályok, akik gondoskodnak róla, hogy a helyes cuccok kerüljenek a polcokra.

És valahogy úgy döntöttek, hogy SJW propaganda kell a könyvtárakba, hisz az szolgálja az érdekedet, hogy bemutassák amivel nem értesz egyett... hmmm vajon kik is vannak igazából ezekben a bizottságokban akik arról döntenek, hogy miket vegyenek a könyvtárak vagy ne... SJW-k, vagy esetleg... SJW-k?

Na mind1... itt egy újabb mód, hogy a Nyugat pénzéből finanszírozzák a Nyugat kicsinálását.

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr4314975872

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása