Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

Megint egy "jövő technológiája" amiről kiderült... tulajdonképpen nincs értelme és veszélyes

2019. június 04. - GABOR2

Ráadásul ez is 5G-s cucc; ezzel is indokolják az 5G létét a mondjuk másik zsákutcás ötlet, a felhőbe kötött önvezetőautó autó mellet.

"Kevés előnnyel és magas költséggel jár a robotokkal végzett sebészet"

"Egyre gyakrabban vetnek be robotokat a sebészeti műtétek során, ezek a költséges műtéti módszerek azonban csak kevés előnnyel járnak a bécsi Ludwig Boltzmann Intézet 28 klinikai tanulmányt elemző jelentése szerint."

"Nem hatékony a robotsebészet"

"Kevés arra utaló jel van, mely szerint egyértelmű előnyökkel járez a modern műtéti módszer a hatékonyságot és biztonságot tekintve - közölte Claudia Wild, az intézet vezetője.
A robotokkal kiegészített műtéti rendszerek viszonylag költségesek, a műtét rendszerint hosszabb ideig tart, és a sebészeknek intenzív oktatásban kell részesülniük, és gyakorolniuk kell az eljárásokat."

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr7914878338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása