Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

Ez az érv se szól már a Windows mellett

2018. december 07. - GABOR2

Váltani kéne Windowsról más rendszerre annak, aki jót akar magának. Persze érvek vannak, hogy miért most még ne. Ezek közül egyre több nem érvényes egyre inkább pl..

Van egy olyan érv is, hogy " Én már nem akarok új dolgokat megtanulni, a szokott rendszert akarom használni". Nos a Microsoft valódi fejlesztések helyett szereti például a menük felépítését és a designt változtatni és az évek óta megszokott "rendet" felborítani, vagyis újra kell tanulnod dolgokat. Most is ilyesmire készül:

"Megint átszabja a Windows 10 megjelenését a Microsoft"

"A Microsoft hamarosan újabb jelentős változást tervez bevezetni Windows 10 operációs rendszere, sőt, az azon futó összes alkalmazása megjelenésében is. A cég már korábban átszabta a Start menü és az ablakok, valamint a műveletközpont megjelenését is - most pedig az ikonográfia fog lecserélésre kerülni a platformon."

Ideje lassan váltani.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr2914454234

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása