Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

Ez mostmár rendszeres lesz: újabb szavazás, újabb vád, hogy meghackelik

2018. november 07. - GABOR2

Már írtam cikket arról, hogy általában miért rossz ötlet, hogy elektronikusan szavaznak, meg azt is megírtam, hogy szuperkönnyen megtörték az amerikai rendszert. Tehát lehet látni előre, hogy ezt nem kéne folytatni. Viszont folytatják és természtesen jön is a vád, hogy hackelés történt, aminek meg se kell történnie, elég a vád, hogy egy csomó ember ne fogadja el az eredményt.

 "Georgia Dems accused of ‘hacking voting system’ blame Rep rival for ‘power abuse’ "

"The Democratic Party has firmly denied attempting to hack Georgia’s voter registration system after the state’s secretary, who is running for governor, leveled the meddling charges against them just days before the midterms."

Szóval állítólag a demokraták próbálkoztak vele pár nappal a szavazás előtt.

Most viszont olyan eredmény jött ki, hogy mindenki elégedett lehet valamennyire, tehát talán nem lesz túl sok vádaskodás. Viszont amint olyan jönne ki, hogy valaki nagyot veszít azonnal menne a hiszti, ami elkerülhető lenne. Újra lehetne számolni a fizikailag létező lapokat, de a digitális jeleket úgy manipulálhatják ahogy akarják. A mostani vezetőség viszont akkor se tud ellenállni ennek, ha neki rossz.

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr8114358325

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása