Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

Nincs a digitalizáción áldás

2018. január 16. - GABOR2

Egyes egyházi emberek is már látják a veszélyt:

"Egyre jobban aggódik amiatt az Orosz Ortodox Egyház, hogy a gazdaság digitalizálása korlátozza az ember szabadságát.

"„A digitalizálás kétségkívül hatékonyabbá teszi a döntéshozatalt, s ez nagyon jó dolog. Ott van azonban a biztonság kérdése, valamint az, hogy a technológia fejlődése képes totálisan korlátozni a szabadságot, ez viszont nyugtalanító” – fogalmazott a pátriárka. "

 "Példaként azt említette, hogy sokan már teljesen elfelejtenék a készpénzt, és sürgetik az áttérést a bankkártyákra. „És ha a történelmi fejlődés egy pontján ezekhez a kártyákhoz csak a lojalitásért cserébe kaphat valaki hozzáférést, akkor mi lesz?” – tette fel a kérdést, hozzátéve, hogy ezekre a veszélyekre az egyház teljes hangerővel figyelmeztet."

Ha balliberálisok építenek digitális államot, akkor a balliberálisok nem tartják ezt veszélyesnek, viszont az ellenerők nagyon; ha Orbán Viktor épít digitális államot a korábban nagyon nyugodt balliberális kezd el hisztérikusan félni. Amíg balliberális épít digitális államot, akik ezt kifogásolják összeesküvés-elmélet hívők; viszont ha Orbánék alatt épül ilyesmi akkor a balliberális lesz a legnagyobb összeesküvés-elmélet hívő. Párthovatartozás nélkül kéne felismerni: ez nem vezet jóra és nem csak azért, hogy húúú mindent ellenőrizni tud majd a hatalom, hanem éppenséggel a hatalmat is majd szépen bedönthetik és akkor majd mindenki szív.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr1913579917

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása