Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

Egyre több ilyen kellemetlenségre lehet számítani ( digitalizáció az autózásban )

2018. január 09. - GABOR2

"Gondok a legdrágább Mercedesekkel, szervizbe kell gurulni velük"

http://hvg.hu/cegauto/20180108_gondok_a_legdragabb_mercedesekkel_szervizbe_kell_gurulni_veluk

 432 darab G550-es terepjárónak a fékrendszerét kell átvizsgáltatni, 10 AMG GT-ben pedig az opciós AMG Performance ülések előtti légzsákok szoftverét szükséges frissíteni.

A légzsákok szoftverét kell frissíteni... miért? Valami új feature kell egy légzsáknak? Talán ezután altató dalocskát is fog lejátszani mikor kinyílik? Miért kell ilyen nagy szoftver egy légzsáknak, miért nem jó a már ezer éve használt megoldás? Talán az új modern változatról kiderült, hogy megbízhatatlanabb, vagy talán kiderült hogy egy biztonsági rést kihasználva támadók meg tudják oldani hackeléssel, hogy ne nyiljon ki? Attól tartok valami ilyesmi lehet a gond. A légzsák is elérhető már netről és mostmár hackerek ezt el is elérik, így hát frissíteni kell majd ezt is folyton. A milliomosok manapság paradox módon nagyobb veszélyben vannak, mint akik nem tudtak haladni az újításokkal annyira. Attól tartok, ha viszont baj lesz ők előbb fognak helyes irányba lépni, és a technika luxusát egyre inkább a köznép fogja teljesebb mértékbe használni. Értsd, az okosabb emberek tudni fogják, hogy veszélybe kerülhet az életük és inkább fel fognak fogadni egy sofőrt, mint venni egy okosautót, amiről el lesz mondva, hogy hűde modern.

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr6713561841

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása