Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

A BKK storynak még mindig nincs vége ( digitális gazdaság )

2017. augusztus 22. - GABOR2

A digitális gazdaság egyik hátránya, hogy állandóan sebezhető. Hiába javították ki az eddigi hibákat még mindig sikeresen támadják az online jegyrendszert és igazából így lesz ez minden jövőbeli digitális állam szolgáltatással. És ennek csak a digitális világ végével lesz vége.

Itt egy kis hír róla:

https://mno.hu/belfold/ujabb-kibertamadas-erte-a-bkk-honlapjat-2412701

Viszont ha most elmegyünk a BKK honlapjára is ez fogad:

"A BKK informatikai infrastruktúráját továbbra is sorozatos támadások érik, ezért az online értékesítési rendszer által nyújtott szolgáltatások folyamatos elérhetősége átmenetileg nem biztosítható.

 

A BKK online shopban már megvásárolt termékek továbbra is érvényesek, utazásra jogosítanak, az online felületen korábban megvásárolt jegyek és bérletek elektronikus ellenőrzése zavartalanul üzemel. Regisztrációval, számlával kapcsolatos ügyintézés érdekében, kérjük, fáradjon be a BKK Központi Ügyfélszolgálatára. 

A felmerült műszaki problémákból fakadó kellemetlenségekért szíves elnézését kérjük!"

Orbánék a saját sirjukat ássák, mert minden új digitális állam projektjükre így rá fognak ugrani és a kudarc garantált.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr9312771494

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása