Új tech trendek és egyebek...

ÚJTECHKOR...

ÚJTECHKOR...

A valóság már megint más mint a marketing

2017. március 06. - GABOR2

A techcégek marketingje szerint azért is kell minden céget digitálissá alakítani, mert már attól magától nyereséges lehet a cég, és enélkül el fogja bukni a versenyt. Ezért kell a cloud is például. A valóságban azonban ha a cégek a titkaikat netről elérhetővé teszik akkor azokat el fogják lopni és éppenséggel emiatt fog tönkremenni a cég. Mások így megspórolják a fejlesztési költséget és amúgy is talán olcsóbban tudják majd adni a terméket, így csődbe megy az eredeti vállalat. A következő cikk ezzel nem foglalkozott, hanem -bár maga is egy marketing anyag- leleplezi azt, hogy ez az egész mekkora nagy kamu.

„Manapság rendkívül fontos, hogy a vállalatok beruházzanak a digitális megoldásokba, ha sikeresek akarnak lenni.
A vállalatok azonban riasztó arányban vallanak kudarcot abban a tekintetben, hogy nem képesek a digitális technológiai beruházásaikat üzleti eredményekre váltani."


http://www.uzletresz.hu/vallalkozas/20170301-nem-allnak-a-digitalis-atalakulas-elere-a-felsovezetok.html

A bejegyzés trackback címe:

https://ujtechkor.blog.hu/api/trackback/id/tr4412316897

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása